تبلیغات ویدیویی ادپلی منتشر شد
سلام دوستان
یه خبر خوب ؛ تبلیغات ویدیویی ادپلی منتشر شد.
اینجا هم نحوه پیاده سازی در کانستراکت :
http://adplay.ir/documents.aspx
حالا دیگه یقین پیدا کردم که پرداخت درون برنامه برای سی۲ وجود داره.
وقتی تونستن این سیستم که تقریبا پیچیده است رو پیاده کنن، به نظر نمیرسه پرداخت درونی کار سختی باشه.
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، esmail33 ، wowxpria ، mostafanastary ، seyed
خیلی جالبه دوست عزیز ممنونم از ارسال این تاپیک جالب
فقط نمیدونم دقیقا چی پخش میکنه،واینکه سایتش خیلی خلوت هست به هر حال من ثبت نام کردم و بعد از انتشار بازیم در گوگل پلی،حتما با استفاده از تبلیغات این سایت در بازار هم به صورت رایگان قرار میدم،فعلا باهاشون مکاتبه کردم ببینم چقدر درصد میگیرن و چقدر به مامیدن،ببینم چی جواب میفرستن...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تبیلیغات ویدیویی هست
مثلا تبلیغات گلرنگ ، زودفود و ...
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/5، 04:12 عصر)Americanboy نوشته است: خیلی جالبه دوست عزیز ممنونم از ارسال این تاپیک جالب
فقط نمیدونم دقیقا چی پخش میکنه،واینکه سایتش خیلی خلوت هست به هر حال من ثبت نام کردم و بعد از انتشار بازیم در گوگل پلی،حتما با استفاده از تبلیغات این سایت در بازار هم به صورت رایگان قرار میدم،فعلا باهاشون مکاتبه کردم ببینم چقدر درصد میگیرن و چقدر به مامیدن،ببینم چی جواب میفرستن...

جواب رو دریافت کردید به ما هم خبر بدید لطفا

موضوع دیگه ای که هست اینه که "کافه بازار" و "ایران اپس" این روش رو قبول میکنن؟

احتمال بالا میدم که "ایران اپس" گیر نده به این روش اما بازار رو نمیدونم
قوانین عجیبی داره بازار. حالا من ازشون میپرسم خبرش رو میدم

(1394/5/5، 04:48 عصر)Tartilla نوشته است: تبیلیغات ویدیویی هست
مثلا تبلیغات گلرنگ ، زودفود و ...

شما تست کردید؟
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیلی خوبه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
ممنون از اطلاع رسانی،
اما در مورد پرداخت درون برنامه چیزی که بنده فکر میکنم اینه که باید مارکت بازار یا امثال اون، اجازه ی اتصال به وب سرویسشون رو بدن،
ببینید همین پلاگین ادپلی، خودش نوشته که
در سمت چپ application Id و developer Id دریافتی از پنل ادپلی را وارد کنید

و این به معنای یک سری اتصالات پشت پرده برای دسترسی هاست.

و اگه دوستان با پرداخت درون برنامه درون اکلیپس یا تبلیغات عدد کار کرده باشند، حتما دیده اند که کتابخانه ی مخصوصی برای اتصال وجود دارد.

پاسخ

سپاس شده توسط:
من چند تا سوال پرسیدم این پاسخ هاش که از طرف adplay گرفتم:

دو تا سوال مهم پرسیدم یکیش درآمد توسعه دهنده از هر نمایش و دیگری این که تبلیغات به اندازه کافی موجود هست یا خیر

"
برای هر نمایش حدود 22 تومان به توسعه دهنده اختصاص می یابد

محدودیتی در تعداد نمایش روزانه نداریم و شما می توانید به هر تعداد نمایش داشته باشید و ماموجود بودن تبلیغات را تضمین می کنیم
"

"
نماد الکترونیک: مراحل اخذ نماد به علت تغییر دفتر شرکت تاخیر افتاده ولی مشکل خاصی نیست

پرداخت ها هفتگی انجام میشه
"
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria
آره به من هم همینا رو گفتن... ببیتیم به امید خدا بازار این رو قبول میکنه یا نه،برای تست یه ایده بازی رکوردی تو ذهنم هست،میخوام با تبلیغات همین سایت بازیم رو رایگان قرار بدم،تا بازی منتشر نشه کافه بازار هیچ تضمینی نمیده،کلا قوانینش خودخواهانه است...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/6، 04:36 عصر)Americanboy نوشته است: کلا قوانینش خودخواهانه است...

دقیقا درسته
کلا فقط به فکر سود خودشه و تمام این شعار هایی که میده دروغی بیش نیست و فقط و فقط به فکر سود خودشه. برید قوانین رو بخونید چقدر مزخرف نوشته. کلا همه برنامه نویسا از خودش و کاربراش دل خوشی ندارن.

به من هم جواب مشابهی داد به علاوه این: "توجه فرمایید که محتوای تبلیغات نمایش داده شده می‌بایست مطابق با عرف و قوانین کشور بوده و در بردارندهٔ لینک برنامه‌ در سایر مارکت‌ها نباشند"
در سایر مارکت ها!! این نشون دهنده خود خاهیشه

قوانین تبلیغاتش هم این 2 بند نوشته شده که مشخص میکنه که بازار تایید نمیکنه این روش رو:
 ۲-۱۹- توسعه‌دهنده نباید کاربر را برای کلیک بر روی تبلیغات، مجبور و یا تشویق کند.
۳-۱۹- نحوهٔ نمایش تبلیغات نباید برای کاربر آزاردهنده باشد.

گوگل پلی هم همچین قوانینی نداره. حالا ببینید این سود جویا دارن چه میکنن.با 40 درصدی که بر میداره واسه خودش آخه چی میمونه بره ما؟؟ کی میشه گوگل پلی تحریمش برداشته بشه و حساب بین المللی هم داشته باشیم ما.

اینم پاسخ مارکت ایران اپس: "با سرویس مربوطه جهت قراردادهای تجاری در حال مکاتبه هستیم لطفا تا هفته آینده شکیبا باشید"

مطمعن باشید که قبول نمیکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون دوست عزیز
منظورشون با کدوم سرویس مربوطه هست؟
کلا کافه بازار رو فقط برای درآمد های چند صد هزار تومانی و میلیون تومانی در نظر بگیرید،واسه میلیاردر شدن باید به گوگل پلی بیندیشید...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Photo انتشار بازی پل آجری Hosseinjahanian 0 2,132 1400/11/11، 03:05 عصر
آخرین ارسال: Hosseinjahanian
Shocked خرید و فروش سورس های کانستراکت 《 construct.Source》 امیرعلی فیروزبخش 0 1,425 1400/9/18، 04:25 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  امکان multiple-apk به کافه بازار هم رسید ! hasansanaei 2 3,353 1400/1/5، 05:11 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  !!!روز جهانی برنامه نویس مبارک!!! Kiarash 1 3,898 1399/6/22، 12:51 عصر
آخرین ارسال: oak
Star تایپک تبادل سورس Zahra By 6 5,148 1399/5/24، 08:43 عصر
آخرین ارسال: Zahra By

پرش به انجمن: