تصاویری از کلیک تیم فیوژن 3

درود بر دوستان عزیزم.

الان مدت 3 ساله که خبر از اومدن فیوژن 3 است اما هنوز حتی نسخه ی بتا هم منتشر نشده. بگذریم که خیلی دلخوری ها تو سایت اصلی فیوژن بوجود اومده اما همچنان پروژه در حال تکمیل شدن است. مورد مهم اینه که کل انجین از بیس و هسته نوشته شده و علت تاخیر اصلی همین مورده.

یک مورد فیوژن 3 که شدیدا وسوسه کننده است اینه که میتونید با ایونت نویسی های خودش پلاگین بسازید و به برنامه اضافه کنید و نیازی به SDK نویسی نیست.

من فعلا به تصاویری از فیوژن 3 بسنده میکنم.تصاویر به اندازه ی کافی گویا هست  . امیدوارم بزودی بیاد

[تصویر:  image04.gif]

[تصویر:  newVariables.gif]

[تصویر:  exprEditor.gif]

[تصویر:  layers_blog6-398x310.png]

[تصویر:  subevents-452x264.png]

[تصویر:  eventList.gif]

[تصویر:  storyboard-452x222.png]

اینم یه ویدئو که البته قدیمیه :

پاسخ

سپاس شده توسط: mehrdad.ch ، shazde ، ghasem ، keyhan
اگر می توانی عکس ها را در یک جا دیگر آورده که نخواهیم با فیلتر.شکن باز کنیم
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
1- چند سازی نمونه بر پایه چند ستانی(سطر) و ستونی با میان فاصله. این خیلی مهم است و می تواند ساخت یک لایوت را که چند ساعت طول می کشد را به چند دقیقه کاهش دهد. چون بیشتر نمونه ها پشت سر هم می آید
این انجین اس دی کی برای گسترش خود برنامه دارد . کانستراکت چنین توانایی ندارد چه 2 و 3 که هیچی. مانند 3d game studio و یونیتی.
2- متغیر های نمونه ها: اکنون دارد ولی کیفیت  میانجی ها بسیار زیباتر و بهتر  شده و چند گزینه مانند بردار و رنگ و ... افزوده شده مانند گیم میکر استادیو 2.2 که این انجین هم  به تازگی  برای ابجکت ها افزوده .
3- ویرایشگر برنامه نویسی هوشمند که یک ابزار مهم و نیازمند برای انجین و برنامه نویسی یا فورمول نویسی است
4- فکر کنم توانایی خودکار سه بعدی سازی در لایه باشد که یک شی در لایه های گوناگون اندازه گوناگون داشته باشد 
5- زیر رویداد (sub event) که یکی از ویژگی  های تازه است.
6- تغییر از حالت جدول اکشن به لیست اکشن
7-
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کلیک تیم فیوژن 2.5 پلاس. بزودی Mehrdad 4 6,986 1398/1/12، 04:50 عصر
آخرین ارسال: Mehrdad

پرش به انجمن: