طراحی سه بعدی
سلام
می خوام طراحی سه بعدی یاد بگیرم بطوری که بتونم چیزی شبیه محیط بازی باباپز یا بهشت آشپزی را طراحی کنم. خب فکر می کنم باید یکی از نرم افزارهای 3d max ، maya ، cinema 4d را انتخاب کنم برای یادگیری. با توجه به اینکه هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم سوالم اینه که کدامیک ساده تر و راحتره و زودتر می تونم یادش بگیرم و اصولا کدامیک برای کار من مناسبتره. قراره بعد از طراحی یک عکس ازش خروجی بگیرم و توی بازیم ازش استفاده کنم و نمی خوام کار دیگه ای انجام بدم. اگه نرم افزار ساده تری هم سراغ دارید معرفی کنید. ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درود بر شما

قبلا ها تفاوت زیادی بین نرم افزار های سه بعدی وجود داشت و رقبا سعی می کردن خودشون رو به هم نزدیک کنن. اما الان تقریبا همشون به یه قدرت رسیدن و زیاد نمیشه گفت کدوم قویتره.
بین نرم افزار هایی که فرمودین به نظر من maya از همه تو بورس تر و اوکی تر به نظر میرسه . هر چند 3dmax هم از لحاظ سادگی و قدرت چیزی از اون کم نداره.
اگه نظر من رو میخواید با برنامه ی رایگان Blender کار کنید. قدرت عالی و اوپن سورس است. تازگیها دوبعدی هم بهش اضافه کرده و از همه جالبتر اینکه گیم انجین هم هست.

با اینحال همشون رو یه دور تست کنید و ببینید با کدوم بیشتر حال میکنید چون نظرها و سلیقه ها متفاوته و همونطور که عرض کردم قدرتشون هم تقریبا یکیه.

بهترین ها
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، hamedbz ، shazde ، ghasem ، ᔕinaᗪehghani
(1398/2/12، 08:46 صبح)Mehrdad نوشته است: درود بر شما

قبلا ها تفاوت زیادی بین نرم افزار های سه بعدی وجود داشت و رقبا سعی می کردن خودشون رو به هم نزدیک کنن. اما الان تقریبا همشون به یه قدرت رسیدن و زیاد نمیشه گفت کدوم قویتره.
بین نرم افزار هایی که فرمودین به نظر من maya از همه تو بورس تر و اوکی تر به نظر میرسه . هر چند 3dmax هم از لحاظ سادگی و قدرت چیزی از اون کم نداره.
اگه نظر من رو میخواید با برنامه ی رایگان Blender کار کنید. قدرت عالی و اوپن سورس است. تازگیها دوبعدی هم بهش اضافه کرده و از همه جالبتر اینکه گیم انجین هم هست.

با اینحال همشون رو یه دور تست کنید و ببینید با کدوم بیشتر حال میکنید چون نظرها و سلیقه ها متفاوته و همونطور که عرض کردم قدرتشون هم تقریبا یکیه.

بهترین ها

مرسی از راهنماییتون
مایا رو شروع می کنم. 1 به نظرتون کدون نسخه رو دانلود کنم که زیاد سنگین نباشه و آموزش برای اون نسخه هم باشه توی اینترنت
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad
Blender هم چیز توپی به نظر میرسه همانطور که گفتید.
تصمیم گرفتم با این شروع کنم دارم آموزشهای مقدماتی رو دانلود می کنم. مرسی

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,038 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,467 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,729 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 10,436 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,443 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: