درخواست راهنمایی, برای ساخت بازی موبایل تحت وب html5
[تصویر:  4kp7_img_20181128_075725_404~2.jpg]
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان, اساتید و بزرگان. بنده تازه این افتخار رو پیدا کردم که عضو کوچک, مبتدی و جدید این انجمن وزین و تخصصی بشم. امیدوارم بنده رو پذیرا باشید. من نریمان نریمانی هستم و در گذشته های دور کارتونیست نشریات بودم و بعدها به عنوان سرگرمی انیمیشنهای کوتاه طنز میساختم و تو پیج اینستاگرامم قرار میدادم. شاید بعضی از انیمیشنهای بنده رو تو پیجهای مختلف دیده باشید. لینک آدرس پیج اینستاگرامم تو قسمت امضا هست (nariman.narimani.art). من حدود چهار الی پنج ماهی هست که با نرم افزار کانستراکت آشنا شدم و چون نیازی به بلد بودن زبان برنامه نویسی نداشت خیلی به این نرم افزار علاقمند شدم و شروع به یادگیری کردم و به تازگی جسارت کردم و یک بازی ابتدایی و آماتوری ساختم و چون اولین تجربه بنده بود لذا ترجیح دادم فقط به صورت تحت وب و برای موبایل و با فرمت html5 اونرو داخل وب سایت بزارم تا صرفا با ارایه به دوستانم و شاید نهایتا با ارایه لینک بازی تو پیجم برای فالورها اونرو نه به عنوان گیم که بنده اصلا در این حد نیستم بلکه صرفا به عنوان فان ارایه کنم. اما مشکلی که دارم این هست که تمام مدلهای گوشی موبایل برازرشون بازی رو اجرا نمیکنن. تو بعضیها اجرا میشه و تو بعضیها تو همون لی اوت اول قفل میمونه. میخواستم از دوستان و اساتید خواهش کنم که منت سر بنده بگذارند و بنده رو راهنمایی بفرمایند که این مشکل میتونه از کجا باشه. با اجازه اساتید آدرس و لینک بازی رو خدمتتون تقدیم میکنم.
ارادتمند.
آدرس:  nightmare

پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، hb1221 ، kaveh_pzh ، blackfox ، Alireza3d ، ᔕinaᗪehghani
سلام
پیجتون رو دیدم...عالی بود...شما می تونید گرافیست خیلی خوبی برای انجمن و بازیساز ها بشید
بازیتون هم متاسفانه برای من بالا نیومد روی صفحه لود گیر کرد
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، ᔕinaᗪehghani
(1398/3/31، 07:16 عصر)amin COD نوشته است: سلام
پیجتون رو دیدم...عالی بود...شما می تونید گرافیست خیلی خوبی برای انجمن و بازیساز ها بشید

ممنونم از لطف و محبتتون. بنده رو شرمنده میفرمایید. 
معذرت میخوام این لینک فقط رو موبایلتون باز نشد یا روی کامپیوتر هم اجرا نشد؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من با موبایل امتحان نکردم با همون کامپیوتر رفتم که باز نشد
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، nariman
سلام من با گوشیکه تست کردم رو صفحه ای که میگه گوشی رو بچرخونید و اینا یخورده گیر کرد و توی خود بازی هم خیلی لگ داشت
با توجه به اینکه سرعت اینترنتم زیاد بد نیست , فکر میکنم مشکل از اندازه ی گرافیک های استفاده شده توی بازی باشه و اندازه شون زیادی بزرگ باشه و با توجه به انیمیشن هایی که  دارن , تعداد فریمشون هم باید بالا باشه.

سورس رو توی کانس باز کنید و پایین کانستراکت یه کادر هست که چندین مقدار رو نمایش میده
ببینید مقدار memeory use رو چقد نشون میده؟
اگه خیلی بالای باشه برای هر لی اوت , این مشکلات رو پیش میاره و باید بهینه بشه اندازه گرافیک هاتون.

کارهای گرافیکی تون هم خوب بود و حرفه ای.
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
(1398/3/31، 08:18 عصر)nariman نوشته است:

(1398/4/1، 01:13 صبح)shazde نوشته است: سلام من با گوشیکه تست کردم رو صفحه ای که میگه گوشی رو بچرخونید و اینا یخورده گیر کرد و توی خود بازی هم خیلی لگ داشت
با توجه به اینکه سرعت اینترنتم زیاد بد نیست , فکر میکنم مشکل از اندازه ی گرافیک های استفاده شده توی بازی باشه و اندازه شون زیادی بزرگ باشه و با توجه به انیمیشن هایی که  دارن , تعداد فریمشون هم باید بالا باشه.

سورس رو توی کانس باز کنید و پایین کانستراکت یه کادر هست که چندین مقدار رو نمایش میده
اگه خیلی بالای باشه برای هر لی اوت , این مشکلات رو پیش میاره و باید بهینه بشه اندازه گرافیک هاتون.

ممنونم از لطفتون و وقتی که برای بنده گذاشتید. من تا جای ممکن حجم عکسها رو پایین آوردم و در حال حاضر مشخصات کادر پایین کانستراکت هست:
Approx, download:13.9mb
Memory use:627mb
Events:135
سایز تصاویر و ویندوز و لی اوت همگی روی 850×520 هست که مطمین باشم روی روی همه در حالت لترباکس تصویر کامل دیده بشه.
صداها رو هم همگی رو داخل پوشه ساند قرار دادم و گزینه پریلود ساند فعاله تا مطمین بشم که از همون ابتدا صدا ها اجرا بشن حتی موزیک بازی رو, البته حجم فایلهای صوتیم مجموعا شاید 2 مگ بیشتر نشه.
یک مقدار از دیر لود شدن اول بازی برای همین پریلودساند هست.
و فرمت فایلهای صوتی هم در دو حالت ogg&m4a هست که مطمین باشم گوشیهای اندروید و آیفون تو لود اولیه قفل نکنن اما باز هم تو همه گوشیها بازی اجرا نمیشه
گوشی خودم ال جی هست و بازی به راحتی و بدون لگ اجرا میشه.
نمیدونم کجا رو دارم اشتباه میکنم؟

(1398/4/1، 12:18 صبح)amin COD نوشته است: من با موبایل امتحان نکردم با همون کامپیوتر رفتم که باز نشد

چون بازی برای موبایل و تحت وب هست ممنون میشم و لطف بزرگی به بنده میکنید اگر با گوشیتون و با برازر گوشیتون آدرس لینک بازی رو تست بفرمایید. ممنونم از لطفتون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/1، 06:40 صبح)nariman نوشته است:
(1398/3/31، 08:18 عصر)nariman نوشته است:

(1398/4/1، 01:13 صبح)shazde نوشته است: سلام من با گوشیکه تست کردم رو صفحه ای که میگه گوشی رو بچرخونید و اینا یخورده گیر کرد و توی خود بازی هم خیلی لگ داشت

ممنونم از لطفتون و وقتی که برای بنده گذاشتید. من تا جای ممکن حجم عکسها رو پایین آوردم و در حال حاضر مشخصات کادر پایین کانستراکت هست:
سایز تصاویر و ویندوز و لی اوت همگی روی 850×520 هست که مطمین باشم روی روی همه در حالت لترباکس تصویر کامل دیده بشه.
صداها رو هم همگی رو داخل پوشه ساند قرار دادم و گزینه پریلود ساند فعاله تا مطمین بشم که از همون ابتدا صدا ها اجرا بشن حتی موزیک بازی رو, البته حجم فایلهای صوتیم مجموعا شاید 2 مگ بیشتر نشه.
و فرمت فایلهای صوتی هم در دو حالت ogg&m4a هست که مطمین باشم گوشیهای اندروید و آیفون تو لود اولیه قفل نکنن اما باز هم تو همه گوشیها بازی اجرا نمیشه

بازیتون بدرد گوشی موبایل نمیخوره دوست عزیز ، مگه جنگ جهانیه که مموری 627 هست ؟؟؟

برای اجرا شدن روی تمامی گوشی ها این مقدار باید کمتر از 200 باشه .
تازه همون 200 هم زیادیه ، چه خبره ؟ شما 1000 تا آبجکت هم توی بازیتون داشته باشید این مقدار بیشتر از 200 نمیشه 22
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، shazde ، ᔕinaᗪehghani
(1398/4/1، 10:04 صبح)hesam3 نوشته است:
(1398/4/1، 06:40 صبح)nariman نوشته است:
(1398/3/31، 08:18 عصر)nariman نوشته است: ممنونم از لطف و محبتتون. بنده رو شرمنده میفرمایید. 

بازیتون بدرد گوشی موبایل نمیخوره دوست عزیز ، مگه جنگ جهانیه که مموری 627 هست ؟؟؟

برای اجرا شدن روی تمامی گوشی ها این مقدار باید کمتر از 200 باشه .
تازه همون 200 هم زیادیه ، چه خبره ؟ شما 1000 تا آبجکت هم توی بازیتون داشته باشید این مقدار بیشتر از 200 نمیشه 22

ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید که چه دلیلی میتونه وجود داشته باشه که مموری رو میبره بالای 600
من که حجم کل بازیم 13 مگ هست
پس کجا دارم اشتباه میکنم؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تصاویر رو اول کوچکتر کن
بعد در سایت optimizilla حجمش رو کم کن
درکانستراکت فرمت عکس رو png-8 قرار بده (آیکن بالا کنار ذخیره)
فایل صدا m4a رو حذف کن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/1، 02:24 عصر)hb1221 نوشته است: تصاویر رو اول کوچکتر کن
بعد در سایت optimizilla حجمش رو کم کن
درکانستراکت فرمت عکس رو png-8 قرار بده (آیکن بالا کنار ذخیره)
فایل صدا m4a رو حذف کن

من تمام تصاویر رو تو سایت اپتیمایزیلا حجماشون رو تا 90 درصد کم کرده بودم م و تصاویر رو هم فرمت پی ان جی 8 کردم برای همین حجم بازی فقط 13 مگ هست
فرمت m4a رو هم مجدد اضافه کردم چون تو بازی تحت وب گوشیهای آیفون و سیستم مک فایلهای ogg رو نمیتونستن بخونن و لود کنن بنابراین بازی اجرا نمیشد.
من سوالم دقیقا همین هست که یه بازی 13 مگی چرا باید بالای 600 مگ مموری بخواد
و از همه مهمتر اینکه چرا رو گوشی مثلا ال جی خیلی راحت و بدون لگ اجرا میشه اما مثلا تو گوشی سامسونگ تو همون اول لودینگ قفل میکنه
دوستانی تو این انجمن اگر گوشی ال جی داشته باشن ممنون میشم بازی رو تست کنن و ببینن چقدر بازی روان اجرا میشه!!!
همین مساله من رو واقعا گیج کرده!!!

توی برازر ها هم فرمت ogg رو برازر اینترنت اکسپولار و سافاری نمیتونن بخونن بنابربنابراین تو بازی html5 تحت وب فکر کردم برای اینکه هر کسی با هر سیستم و برازری بخواد بازی رو ببینه شاید لازم باشه فرمت m4a رو هم اصافه کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,663 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 63,805 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,248 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,098 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,592 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: