مشکل در پخش اهنگ
سلام من یک بازی ساختم و اونت براش گذاشتم که وقتی لایوت شروع شد ی اهنگی پخش بشه تو پیش نمایش مشکلی نداره و وقتی بازی شروع میشه اهنگم پخش میشه. 
خروجی گرفتم و تو گوشی بازیو تست کردم وقتی که میرم داخل بازی اهنگ پخش نمیشه و برای اینکه اهنگ پخش بشه باید توی صحفه بازی یجایی لمس بشه تااهنگ پخش بشه 39 .. من میخام که وقتی که بازی شروع شد خودش اهنگو پخش کنه و نیازی به لمس کردن صحفه بازی نباشه مشکل چیه؟(از متغیرهم استفاده کنم ولی حل نشد..)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سورس لطفا
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
(1398/5/7، 06:43 عصر)محمد هادی نوشته است:
سورس لطفا

تلگرام دارید تا بفرستم براتون؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
داخل امضا هست
ولی لطفا سعی کنید اینجور کارهارو با پیکو فایل  انجام بی که ران کردنش داخل سیستم راحت تر باشه
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، علیرضا_
(1398/5/7، 06:53 عصر)محمد هادی نوشته است: داخل امضا هست
ولی لطفا سعی کنید اینجور کارهارو با پیکو فایل  انجام بی که ران کردنش داخل سیستم راحت تر باشه

فایل دارم تو پیکوفایل اپلود میکنم بزودی تو تلگرام براتون میفرستم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اول بازی قبل از اینکه آهنگ پخش بشه یه ایونت wait برای 1 ثانیه بزارید احتمالا مشکلتون حل میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hiddendanger ، MohammadHadi
(1398/5/7، 07:20 عصر)amin COD نوشته است: سلام
اول بازی قبل از اینکه آهنگ پخش بشه یه ایونت wait برای 1 ثانیه بزارید احتمالا مشکلتون حل میشه

بله درسته . واسه بازی سلجوقه هم همین مشکل برام پیش اومده بود که با wait حل شد . فقط ۱ ثانیه یجورایی زیاده  4
من 0.01 ثانیه گذاشتم
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، shazde
سلام دوستان.روشی که گفتید یک wait اضافه کردم و خروجی گرفتم ولی بازم برای پخش اهنگ باید روی صحفه لمس بشه و خودش خودکار پلی نمیکنه راه حل دیگه وجود داره؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

یه اونت آن لودر کمپلت لی اوت بزارید و توی اکشن ها بزنید که صدا پخش بشه _ این یه راه

یه راه دیگه هم اینه که یه متغیر بسازید و بگید وقتی لی اوت شروع شد , بعد از وایت , اون متغیره مقدارش بشه 1

حالا یه اونت بنویسید به این صورت که هروقت متغیر مقدارش 1 بود ولی صدا پخش نمیشد( توی اکشن های پلاگین صدا هست این اونت ) > حالا توی اکشن > فلان آهنگ پخش بشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، mahdi.p
(1398/5/15، 07:37 عصر)shazde نوشته است: سلام

یه اونت آن لودر کمپلت لی اوت بزارید و توی اکشن ها بزنید که صدا پخش بشه _ این یه راه

یه راه دیگه هم اینه که یه متغیر بسازید و بگید وقتی لی اوت شروع شد , بعد از وایت , اون متغیره مقدارش بشه 1

حالا یه اونت بنویسید به این صورت که هروقت متغیر مقدارش 1 بود ولی صدا پخش نمیشد( توی اکشن های پلاگین صدا هست این اونت ) > حالا توی اکشن > فلان آهنگ پخش بشه

یه سوالی داشتم . اونت آن لودر کامپلیت لی اوت چی رو دقیق چک میکنه ؟ اینکه لی اوت کامل لود شد (بارگذاری کامل لی اوت)؟ یا اینکه وقتی loader تموم شد ؟(مث اسپلش کانستراکت یا پروگرس بار , همونایی که تو لودر استایل عوض میکنیم)

سوال دیگه اینکه اصلا علت بوجود اومدن این مشکل چیه ؟؟؟  39 

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 221 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 172 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,562 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,925 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: