حل شده جلوگیری از تکرار در استفاده از اکسپرشن رندوم
سلام به همه
دوستان یه مشکل برام پیش امده می خوام بصورت رندم چند عدد انتخاب بشه ولی نمی خوام تکراری باشند این اعداد.
(on start of layout>>set value>>random(0,17
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini
سلام اگه بتونی با time و همین رندوم، یه عدد تولید کنی فکر کنم مشکل حله دیگه، چون عدد تایم هر لحظه یه چیز دیگه است.

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
نه عزیز باید خوده کانستراکت2 چنین اکسپرشنی داشته باشه قسمت match ولی من پیدا نکردم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اکسپرشن جلوگیری از تکرار باید باشه چون در خوده جاوا اسکریپ قاعده پیدا کردنش وجور داره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببین این سورس به کارت میاد.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

ممنون ولی این برای کاری که من می خوام بکنم بدرد نمی خوره من قراره animatiocon Farm را بصورت رندوم انتخاب کنم و ازش 10 تا تو صفحه دارم ولی نمی خوام Farm هاشون مثل هم بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خوب میتونی اونارو تو یه متغیر ذخیره کنی و هر سری چک کنی ببینی اگر اون اعداد تو اون متغیر وجود داشت یکی جدید تر بسازه
تابع چک کردنش هم regex هست فک کنم
  پاسخ

آخه یکی د دوتا اسپریت نیست که از این روش بریم

20 30 تا اسپریت
اگر قرار باشه هر دفعه این کارا کنیم FPS خیلی افت می کنه از اون مهم تر از CPU خیلی کار میکشه و بازی سنگین تر میشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: amireza
مثلا اگه بنویسی

on start of layout>>set value>random(1,15)+time

مشکلت حل نمیشه؟ اینطوری هر لحظه ای که مشخص کنی، یه زمان خاص با عدد رندوم قاطی میشه. تازه اگه عدد رو به هم بریزی که کلا بهتر هم میشه. باز اگه رشته میبود که خیلی بهتر بود.

مثلا

on start of layout>>set value>random(15911321,984131919)+time
  پاسخ

نه بابا خیلی سخت می کنیش بعدم اینجورم باید اعداد گنده داشته باشی نه اعداد من که 0 تا 17 است.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 213 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,548 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,923 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: