1398/5/25، 07:29 عصر
سلام
چند وقتیه انجمن خیلی خلوت
دیگه کسی سوال انچنانی نمیکنه کسی هم خیلی میل به جواب نداره
داشتم موضوع های گذشته انجمن رو میخوندم چقدر بچه ها انگیزه داشتن چقد ایده ها و کار های خفن داشتن از نظر خودشون
هرکی برای خودش یه تاریخ زده بود که در فلان روز یکی از بهترین بازی ها موبایل ساخته میشود و کلی داستان
یه تشکر کنم اول که جو انجمن خیلی خوبه و مرسی از سازندش بچهای مشتی و با صفایی داره دم همتون گرم
یه چندتا سوال میپرسم جواب بدین ببینیم چند چندیم
۱.هنوزم مشغول بازی سازی هستین اگه هستین با کدوم انجین ؟
۲.به نظرتون بازی سازی تو ایران اینده ای داره میتونه یه زندگی رو تضمین بکنه ؟
۳.چرا ما ها ایمان نداریم به بازیمون خرج نمیکنیم براش مثلا یه گرافیست بگیرم یه اهنگ ساز تبلیغ کنیم براش و ..یه مصاحبه میخوندم از سازنده و مدیر اپارات محمد جواد شکوری مقدم میگفتش که یه پراید داشتم همونو فروختم اپارات رو زدم این یعنی ایمان داشتن به کار الانم که صاحب فیلیمو اپارات میهن بلاگ صباویژن و حسابی نونش تو روغن و نوش جونش اینستاگرامشون رو یه نگاه کنید sabaidea اکیپ باحالی دارن و فک کنم سالی دوبار اکیپشون میره مسافرت شمال اینا
۴. هنوزم به خودتون و بازیسازی امید دارین ؟
۵. به نظرتون الان چه سبک بازی طرفدار داره از نظر شما ؟
۶. هرچی باید میپرسیدم نپرسیدیم رو شما بگین و توضیح بدین در اصل هرچی دلت تنگ بگو
چند وقتیه انجمن خیلی خلوت
دیگه کسی سوال انچنانی نمیکنه کسی هم خیلی میل به جواب نداره
داشتم موضوع های گذشته انجمن رو میخوندم چقدر بچه ها انگیزه داشتن چقد ایده ها و کار های خفن داشتن از نظر خودشون
هرکی برای خودش یه تاریخ زده بود که در فلان روز یکی از بهترین بازی ها موبایل ساخته میشود و کلی داستان
یه تشکر کنم اول که جو انجمن خیلی خوبه و مرسی از سازندش بچهای مشتی و با صفایی داره دم همتون گرم
یه چندتا سوال میپرسم جواب بدین ببینیم چند چندیم
۱.هنوزم مشغول بازی سازی هستین اگه هستین با کدوم انجین ؟
۲.به نظرتون بازی سازی تو ایران اینده ای داره میتونه یه زندگی رو تضمین بکنه ؟
۳.چرا ما ها ایمان نداریم به بازیمون خرج نمیکنیم براش مثلا یه گرافیست بگیرم یه اهنگ ساز تبلیغ کنیم براش و ..یه مصاحبه میخوندم از سازنده و مدیر اپارات محمد جواد شکوری مقدم میگفتش که یه پراید داشتم همونو فروختم اپارات رو زدم این یعنی ایمان داشتن به کار الانم که صاحب فیلیمو اپارات میهن بلاگ صباویژن و حسابی نونش تو روغن و نوش جونش اینستاگرامشون رو یه نگاه کنید sabaidea اکیپ باحالی دارن و فک کنم سالی دوبار اکیپشون میره مسافرت شمال اینا
۴. هنوزم به خودتون و بازیسازی امید دارین ؟
۵. به نظرتون الان چه سبک بازی طرفدار داره از نظر شما ؟
۶. هرچی باید میپرسیدم نپرسیدیم رو شما بگین و توضیح بدین در اصل هرچی دلت تنگ بگو