سربازی
سلام دوستان
من شرمنده ام این موضوع ربطی به بازیسازی نداره ولی به آینده یه بازیساز ربط داره 4 
و به علاوه من فقط بچای ابن انجمن رو میشناسم
مدیران هم صاحب اختیارن اگه دیدن خیلی بی ربطه ...موضوع رو حذف کنن...ایرادی نداره

الان که نتایج کنکور اومده توی یه چند راهی عجیبی گیر کردم
رتبم شد 19000 هزار اونم بدون حتی یه هفته خوندن برای کنکور
میتونم بگم واقعا آسون بود
ولی با این حال من می خواستم معلمی بزنم که ترازشو نیاوردم و توی اصفهانم دانشگاه دولتی قبول نمیشم
خواستم بزنم دانشگاه چمران اهواز (میدونستم که میارم) تا اینکه قانون مضخرفی خوندم درباره اینکه اگه الان بری یه دانشگاه روزانه و انصراف بدی سال دیگه نمی تونی یه دانشگاه روزانه بری و باید بری شبانه (یعنی معلمی پر )
و حالا می رسیم به چند راهی
خونوادم میگن بشین واسه سال دیگه بخون راحت تراز معلمی رو میاری و ایشالا میری ولی خب خودم میگم یه سال عمرمو تلف کنم اومد و خدایی نکرده نشد در بیام بعدش چی؟؟ هیچی 19 سالگیم به فنا میره (البته خوبی معلمی اینه که دیگه سربازی رو هم توی خودش و داره و از اول استخدامی برای کار مکمل بازیسازی عالیه)
از طرفی هم باید دانشگاه آزاد یا پیام نور یا غیر انتفاعی درس بخونم که مشمول خدمت نشم تا سال دیگه کنکور رو بدم (که هم پول هدر میره هم وقت)
راه دیگه که خودم دوستش دارم اینه خودمو خلاص کنم و کلک سربازی رو بکنم یعنی همین امسال برم سربازی که تا دو سال دیگه آزاد بشم برای هر کاری حالا چه شغل چه خارج رفتن چه دانشگاه...خیلی از لیسانسه ها هم میگن که اگه به ما بود همون 18 سالگی میرفتیم سربازی...ولی خب سربازی شاید بدی هایی برای منم داشته باشه مثل اینکه دو سال از دنیای بازیسازی و تکنولوژی به دورم بعد از اون اصلا معلوم نیست دانش الانم رو یادم بیاد یا نه...تازه ممکنه به خاطر مدرکم خیلی حقیر شم

خدایی چند راهی رو داشتید؟؟دارم دیونه میشم از طرفی خونواده میگن تو که اصلا نخوندی شدی 19000 سال دیگه راحت میاری و اگه بری سربازی چون دیپلمی پدرت رو درمیارن از طرفی هم میگم کلکشو بکنم که دیگه تا آخر عمر راحت باشم....خیلی ها رو میشناسم که فقط برای فرار از سربازی رفتن دانشگاه یا حتی بدتر رفتن دانشگاه بعد چون توی بازار کار بودن زورشون میومده برن سربازی و در نتیجه جایی استخدام نشدن

حالا نظر شما چیه چیکار کنم؟؟
اصلا توی سربازی آیا احتمالش هست از اینکه بازیسازی بلدم استفاده کنن؟یا مدرکی خاصی می خواد؟
چه کنم؟ 22
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hiddendanger
سلام.
تو سربازی خیلی بستگی داره چه ارگانی بیفتی که بدونی برا مدرکت ارزش قائل میشن یا نه. مثلاً شما ۰۵ کرمان بیفتی اهمیتی نداره دکتری باشی یا سیکل 1
یه قانون حدود یک سالی تصویب شده که کسایی که لیسانس یا بالاتر دارن تو شهر خودشون میگذرونن دوره سربازی رو. فقط آموزشی رو بصورت رندوم یه شهر دیگه میرن. پس بنظر من بشین بخون. تو که میگی بدون خوندن رتبه بدی نگرفتی. پس با خوب خوندن و البته اگه خودت بخوای حتما میتونی جای خوب قبول شی. خدارو چه دیدی شاید تو همین یه سال تونستی یه بازی بسازی درآمد زیادی کسب کنی و سربازی رو بخری. (البته خودم توصیه نمیکنم اینکار رو)
درباره بازیسازی هم که فکر کنم غیر از نهاجا ارگان دیگه ای براش مهم باشه. ولی شما کلا کار بلد باشی ضرر نمیکنی. مثلاً خطت خوب باشه. رانندگی بلد باشی. کار با کامپیوتر مثلاً نرم افزارهای آفیس. و از اینجور چیزا. بعد بری باهاشون حرف بزنی و یه کار مربوط به تخصصت بهت بدن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، shazde
ممنون میگم که دودلم
خرید سربازی هم برداشته شده
میترسم واسه سال دیگه تنبلی کنم و بعدم به فنا برم

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1398/5/26، 06:53 عصر)amin COD نوشته است: ممنون میگم که دودلم
خرید سربازی هم برداشته شده
میترسم واسه سال دیگه تنبلی کنم و بعدم به فنا برم

سلام

اولا که من خودم سربازی نرفتم و نمیتونم نظر به شما بدم ، من کلا 3 ماه آموزش رو دارم که اونم هیچی .
اما چیزی که من از این نظام آموزشی دیدم درس خوندن صرف اقتصادی نداره ؛
هرچند که مادران و پدران روی فرزندان فشار میارن ، چون هنوز فکر میکنند هرکی درس نخونه بدبخته . اما مسلما اینطوری نیست ، من خودم دیگه حوصله درس خوندن ندارم ، ی زمانی تیزهوشان میخوندم ولی دیگه اون گاگول قدیم نیستم ( قصد توهین به کسی نیست ) پی بردم وقتایی که درس نمیخونم میتونم آدم مفید تری باشم ؛ حتی بیشتر پول در بیارم و بیشتر روی برنامه نویسی و بازی سازیم وقت بذارم .

نظر من رفتن به سربازی و بعد برگشتن و گذروندن کلاس های برنامه نویسی هست ، الان ماهایی که رفتیم توی بحر بازی سازی و برنامه نویسی دیگه نمیتونیم به زندگی عادی آدمای معمولیی که صبح خروس خون میرن سر کار و زوزه زنان سگ و گرگ میان خونه زندگی کنیم ... خودمونیم ، معلمی و هر شغل دیگه ای که دیگران کار میکنن اصلا جالب نیست و من نمیپسندم ، تهشم از پولی که توی تمام سال های زندگیشون به دست آوردن میتونن 1 متر قبر خودشونو برای بعد مرگشون پرداخت کنند .

البته عذر میخوام که رک صحبت کردم ، امیدوارم به کسی بر نخورده باشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، alii
ممنون از نظرت حسام جون
البته معلمی اونقدر ها هم بد نیست گفتم که در کنار بازیسازی مکمل خوبیه...بابای خودم فرهنگیه 4 
خودمم دارم بیشتر ترغیب میشم که برم سربازی
والا آدم راحت یشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
اقا حسام به نظر من معلمی بهترین شغل دنیاس. من خودم مامان و بابام فرهنگی هستن . برای خودشون راحتن پنج ساعت کار میکنن ماهی چهار میلیون میگیرن . تازه به غیر از تعطیلات که مدرسه ها تعطیل میشه سه ماه تابستون هم میشینن خونه و باز هم حقوقشون رو سر ماه میگیرن.به نظر من اگه معلم بشی میتونی کنارش بازی سازی رو هم انجام بدی.
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، amin COD
(1398/5/26، 07:12 عصر)amin COD نوشته است: ممنون از نظرت حسام جون
البته معلمی اونقدر ها هم بد نیست گفتم که در کنار بازیسازی مکمل خوبیه...بابای خودم فرهنگیه 4 
خودمم دارم بیشتر ترغیب میشم که برم سربازی
والا آدم راحت یشه

خب پس فشار پدر و مادر هست که شمارو کشونده سمت معلمی ، وگرنه معلمی شغل آسونی نیست ، علاوه بر اون شغل خوبی هم نیست ( منظورم معلمی همین آموزش و پرورش هست ) .
اونطوری که من شنیدم حقوق معلم های دبستان الان حدود 2 میلیون هست ، اجاره خونه ای که الان من داخلش میشینم 2.5 میلیون تومان هست توی فردوس غرب تهران ؛ این یعنی چی ؟ یعنی ی معلم دبستان حتی نمیتونه ی زندگی فوق العاده معمولی داشته باشه / دبیران و استادان دانشگاه ، نمونه اش دبیرای حسابان و هندسه و فیزیک و شیمی و ... اینا حقوقشون با اضافه کاری که روزانه بیش از 10 ساعت کار میشه من شنیدم 4 . 5 میلیون هست . دبیر نمونه تهران حقوقش 7 میلیون بود ... شاید الان شده باشه 7.5 22

که اولا رقابت توی این مباحث زیاده و نخبه هم زیادتر ...
به همه معلم ها هم اینقدر حقوق نمیدن ، شما باید 20 سال کار کنی تازه بتونی ی ماشین ایرانی بخری و شاید ی خونه قسطی 50 متری ته کرج بخری ... خیلی خوب عمل کنی بعد از 30 سال خدمت بتونی خونتو از ته کرج بیاری ته تهران ...

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ، ولی کار هایی که محدود میکنن آدم رو بدرد نمیخورن ، من برای خودم رو مثال میزنم نه شما رو ؛ من خودم ترجیح میدم یک مغازه 20 متری یا حتی زیر پله 10 متری اجاره کنم توش سبزی بفروشم ، اما بتونم زمان هایی که برام خالی هست رو صرف برنامه نویسی و کارای دیگه بکنم .

تا حالا به این فکر کردید که اگر همون ساعت هایی که صرف کار کردن پیش دیگران کردیم رو صرف کارای خودمون کرده بودیم الان کجا بودیم ؟
طرف روزی 9 ساعت براش کار میکنی تهش 1.5 میل میده بهت ، خب همینو اگر یک سال وقت بذاریم روی کار های خودمون و سرمایه گذاری کنیم روش میتونیم به ازای هر ماهی که کار کردیم 10 . 20 میلیون در آمد داشته باشیم                                    /بماند که ماها به دلیل محدودیت های خانوادگی و مشکلات مالی ای که داریم نمیتونیم هیچ وقت به چیزی که میخوایم برسیم ، اما خب تلاشمونو میکنیم ، با اراده قوی .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، shazde ، amin COD ، alii
تازه اگه بتونی دانشگاه فرهنگیان هم قبول شی و استخدام رسمی بشی از سربازی معاف میشی.

لینک
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

(1398/5/26، 08:05 عصر)kiarash نوشته است: اقا حسام به نظر من معلمی بهترین شغل دنیاس. من خودم مامان و بابام فرهنگی هستن . برای خودشون راحتن پنج ساعت کار میکنن ماهی چهار میلیون میگیرن . تازه به غیر از تعطیلات که مدرسه ها تعطیل میشه سه ماه تابستون هم میشینن خونه و باز هم حقوقشون رو سر ماه میگیرن.به نظر من اگه معلم بشی میتونی کنارش بازی سازی رو هم انجام بدی.

کار خود من روزی 4 ساعت هست ؛ ماهی 4 میلیون میگیرم .
اما خونه من فردوس غرب هست ، سر کارم جنوب شهر هست !
ساعت 1 ظهر باید حرکت کنم ، تا ساعت 3 سر کار باشم ، ساعت 7 حرکت میکنم تا میرسم خونه میشه ساعت 9 شب .
خستگی بعد این همه مسیر نمیذاره دیگه کاری انجام بدم .
کاری ندارم مادر و پدر شما بنده خداها چه زحمتی کشیدن و چه زحمتی میکشن ، من برنامه نویسی بلدم و روزی 4 ساعت کار میکنم و ماهانه 4 میلیون میگیرم ، اعصابمم خورد نمیشه چون باید به یک نفر پاسخگو باشم ، شغل های دیگه هم همینطوریه ؟
  پاسخ

الان در روزگاری هستیم که شغل داره از بین میره و خیلی از کارها بصورت تیمی، گروهی، پروژه ای یا حتی شخصی انجام میشه.
من پیشنهاد می کنم یک حرفه رو بصورت حرفه ای خودت یاد بگیر، مثلا هنر یا برنامه نویسی یا همین بازیسازی
البته برای بازی سازی باید یونیتی بلد باشی یا انیمیت ۳ بعدی فول باشی، معمولا آگهی ها اینجور چیزا رو میخوان،
درامدش هم خارج از ایران خیلی بالاس
معلمی شغل سخت و کم درامد و پر مسئولیت و البته مقدسی هست .
سربازیتم با فوق دیپلم برو یا کارشناسی که راحت بگذره.

پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، hasansanaei

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,135 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,953 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,261 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,762 1401/1/31، 11:02 صبح
آخرین ارسال: Hamed85