ساخت قالب سایت با کانستراکت2
سلام من میتونم برای وبلاگ خودم با کانستراکت2 قالب طراحی کنم یا باید سایت بشه که از هاست استفاده بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdisms
خروجی html رو باید رو هاست آپلود و تنظیم کنید
غایب
  پاسخ

سلام. امکانش هست با خروجی Html چیزی مثل سایت درست کنید. اما پیشنهاد من اینه که اینکار رو نکنید!!
دلایلش رو هم براتون ذکر میکنم:
1-قطعا شما با استفاده از کانستراکت نمیتونید کار خاصی برای سئو سایتتون بکنید و در عمل سئو ندارید
2-لود شدن یک برنامه ساخته شده با کانستراکت زمان بیشتری از صفحات معمولی میبره و کلا برای طراحی یک سایت بهینه نیست
3-اگر شما بخواید تغییری تو ظاهر سایت بدید باید سورس رو ادیت کنید و دوباره خروجی بگیرید و خروجی جدید رو آپلود کنید که زمان بر هست
4-چیزی که با کانستراکت بسازید به خوبی رسپانسیو نخواهد بود
5-برای گذاشتن مطلب و.. در سایت باید دردسرهای طراحی یک پنل مخصوص ادمین رو هم با کانستراکت بکشید هم خیلی سخت و هم ضعیف خواهد بود
6-از ابزارهای انالیتیکس و امار و بازدیدها به درستی مطلع نمیشید
67-اگر بخواید برای یوزرها هم امکان کامنت گذاشتن و.. فراهم کنید هم خیلی دردسر داره
در نهایت پیشنهاد من اینه از وردپرس استفاده کنید؛ آسان و سریع
موفق باشید
  پاسخ

(1398/5/28، 11:59 عصر)Rghaf نوشته است: سلام. امکانش هست با خروجی Html چیزی مثل سایت درست کنید. اما پیشنهاد من اینه که اینکار رو نکنید!!
دلایلش رو هم براتون ذکر میکنم:
1-قطعا شما با استفاده از کانستراکت نمیتونید کار خاصی برای سئو سایتتون بکنید و در عمل سئو ندارید
2-لود شدن یک برنامه ساخته شده با کانستراکت زمان بیشتری از صفحات معمولی میبره و کلا برای طراحی یک سایت بهینه نیست
3-اگر شما بخواید تغییری تو ظاهر سایت بدید باید سورس رو ادیت کنید و دوباره خروجی بگیرید و خروجی جدید رو آپلود کنید که زمان بر هست
4-چیزی که با کانستراکت بسازید به خوبی رسپانسیو نخواهد بود
5-برای گذاشتن مطلب و.. در سایت باید دردسرهای طراحی یک پنل مخصوص ادمین رو هم با کانستراکت بکشید هم خیلی سخت و هم ضعیف  خواهد بود
6-از ابزارهای انالیتیکس و امار و بازدیدها به درستی مطلع نمیشید
67-اگر بخواید برای یوزرها هم امکان کامنت گذاشتن و.. فراهم کنید هم خیلی دردسر داره
در نهایت پیشنهاد من اینه از وردپرس استفاده کنید؛ آسان و سریع
موفق باشید

ورد پرس رایگان یا نه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله کاملا رایگان هستش
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

میتونم برات با هاست یکساله و دامنه ir به قیمت 35 هزار تومان  بسازم
ادرس فروشگاه ما جهت سفارش هاست ارزان قیمت www.hostssd.ir 

ادرس انجمن انیمیشن سازی : uassets.ir

بازی aa+ در حال ساخت است
تصویر: <a href=[تصویر:  0mm9_mm_thumb.png]

پاسخ

(1398/5/30، 04:08 عصر)amirgoli نوشته است: میتونم برات با هاست یکساله و دامنه ir به قیمت 35 هزار تومان  بسازم

سلام ممنون ولی عادت دارم خودم همه چیزو بیاموزم 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/30، 08:27 عصر)Mahdisms نوشته است:
(1398/5/30، 04:08 عصر)amirgoli نوشته است: میتونم برات با هاست یکساله و دامنه ir به قیمت 35 هزار تومان  بسازم

شما که علاقه به آموزش داری ؛ این قسمت هاست و اینا ربطی به آموزش نداره ، شما صدم آموزش ببینی باید هاستو بخری حالا میخوای از رایگان هاش استفاده کنی مشکلی نیست ولی قیمتی که این دوستمون میگه هم چیز خوبیه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، Mahdisms
(1398/5/30، 08:32 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/5/30، 08:27 عصر)Mahdisms نوشته است:

شما که علاقه به آموزش داری ؛ این قسمت هاست و اینا ربطی به آموزش نداره ، شما صدم آموزش ببینی باید هاستو بخری حالا میخوای از رایگان هاش استفاده کنی مشکلی نیست ولی قیمتی که این دوستمون میگه هم چیز خوبیه .
یعنی با هاست رایگان گیگفا نمیشه 17 17
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شدنیش که میشه ولی خیلی خیلی محدود میشید.

ولی با هاست پولی و مطمئن از همه ی مزایا برخوردار خواهید بود.
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 221 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 172 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,562 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,925 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: