حرفم رو قبول دارید ؟؟؟
بله ، واقعا کافه بازار مزخرف شده و بقیه مارکت ها بهترن
64.29%
9
نه ، هنوزم بهترین مارکت کافه بازاره
35.71%
5
14 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

سخت گیری های مزخرف کافه بازار
سلام دوستان
قبول دارید کافه بازار از زمانی که یخورده معروف شده ، خیلی مسخره شده ؟؟؟ به نظرم تمام بازی های گلیم گیمز که حتی در اول با دانلود خیلی کم به صفحه اول میان هم با پول میان درصورتی که خود بازار ادعا میکنه رایگانه . تازه با این همه سخت گیزی سالی 40 هزار تومن هم واسه پنلش میگیره . الان من بازی "ATOM" رو فرستادم و این پاسخ رو دادن :
نقل قول: بازی «اتم» به منظور نمایش در لیست‌های غیرسیستمی مورد بررسی قرار گرفت با توجه به معیارهای کافه‌بازار، با درخواست شما موافقت نشد. 

طراحی گیم‌پلی برای بازی‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که تجربهٔ مطلوب و یک‌دستی از بازی کردن برای کاربر ایجاد کند.

در طراحی رابط کاربری، توجه به اصول طراحی و ریزه‌کاری‌های آن، زیبایی‌شناسی و یکپارچگی بصری ضروری است.

برای بازی‌ها، داشتن گرافیک زیبا و باکیفیت از معیارهای مهم برای برگزیده شدن است.

همچنین لطفا توجه فرمایید، کافه‎بازار برای انتخاب و پروموت بازی‌ها مبلغی دریافت نمی کند و فقط بر اساس معیارهای انتخاب برنامه‌ها و بازی‌های برگزیده در بازار این امر صورت می گیرد. چنانچه تمایل به هزینه کردن برای افزایش نمایش برنامه‎ی خود را دارید، می‎توانید از  بخش تبلیغات در جستجوی کافه‎بازار برای جذب کاربر در محصول خود استفاده کنید.

با احترام،
ماهان
تیم ارتباط با توسعه‌دهندگان
خدایی بازی چه مشکلی داره که رد شده ؟؟؟ گرافیکش که از بقیه بازیام خیلی بهتره . جایزه نقدی که داره . نمیدونم چرا اینطورین واقعا . 
نظر شما چیه ؟؟؟
اگه واقعا این ایرادات در بازی من هست بگید تا اصلاح کنم یا نظر شما هم مثل من اینه که الکی فقط دارن ایراد میگیرن ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کافه که مسخره هست من اینو توی این سایته هم گفتم
ایرادات بنی اسرائیلی به بازیها میگیرن
ولی الان من نفهمیدم کلا اتم رو منتشر نکردن یا برگزیدش نکردن؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/29، 04:00 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام دوستان
قبول دارید کافه بازار از زمانی که یخورده معروف شده ، خیلی مسخره شده ؟؟؟ به نظرم تمام بازی های گلیم گیمز که حتی در اول با دانلود خیلی کم به صفحه اول میان هم با پول میان درصورتی که خود بازار ادعا میکنه رایگانه . تازه با این همه سخت گیزی سالی 40 هزار تومن هم واسه پنلش میگیره . الان من بازی "ATOM" رو فرستادم و این پاسخ رو دادن :
نقل قول: بازی «اتم» به منظور نمایش در لیست‌های غیرسیستمی مورد بررسی قرار گرفت با توجه به معیارهای کافه‌بازار، با درخواست شما موافقت نشد. 

طراحی گیم‌پلی برای بازی‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که تجربهٔ مطلوب و یک‌دستی از بازی کردن برای کاربر ایجاد کند.

در طراحی رابط کاربری، توجه به اصول طراحی و ریزه‌کاری‌های آن، زیبایی‌شناسی و یکپارچگی بصری ضروری است.

برای بازی‌ها، داشتن گرافیک زیبا و باکیفیت از معیارهای مهم برای برگزیده شدن است.

همچنین لطفا توجه فرمایید، کافه‎بازار برای انتخاب و پروموت بازی‌ها مبلغی دریافت نمی کند و فقط بر اساس معیارهای انتخاب برنامه‌ها و بازی‌های برگزیده در بازار این امر صورت می گیرد. چنانچه تمایل به هزینه کردن برای افزایش نمایش برنامه‎ی خود را دارید، می‎توانید از  بخش تبلیغات در جستجوی کافه‎بازار برای جذب کاربر در محصول خود استفاده کنید.

با احترام،
ماهان
تیم ارتباط با توسعه‌دهندگان
خدایی بازی چه مشکلی داره که رد شده ؟؟؟ گرافیکش که از بقیه بازیام خیلی بهتره . جایزه نقدی که داره . نمیدونم چرا اینطورین واقعا . 
نظر شما چیه ؟؟؟
اگه واقعا این ایرادات در بازی من هست بگید تا اصلاح کنم یا نظر شما هم مثل من اینه که الکی فقط دارن ایراد میگیرن ؟؟؟

سلام /

به نظرم این شخصی که جواب شمارو داده بلعکس به شما لطف کرده و مشکل دقیق کار شمارو گفته !

اگر از نظر کیفیت قرار گیری در صفحات برترین ها بازی شما مناسب نبود به طور کلی میگفتن بازی شما کیفیت لازم رو نداره .
اما این شخص به صراحت گفته که بازی شما در بخش رابط کاربری ضعف هایی رو داره . نکته مهمی که شما هنوز بهش به عنوان یک توسعه دهنده پی نبردید این هست که جایزه نقدی جزو آپشن های برنامه حساب نمیشه و همچنان اگر به کافه بازار بگید امکان داره کلا برنامه رو تعلیق کنه .

شما باید رابط کاربری بازی خودتون رو ارتقا بدید ، همچنین همونطوری که گفتند باید جوری رابط کاربری رو طراحی کنید که یک دست و یکپارچگی داشته باشه .

البته این موضوع که کافه بازار بعضی از برنامه هارو در ازای پول میذاره صفحه اول رو منم قبول دارم و اعتقاد دارم اصلا عادلانه نیست ، حالا شایدم راست بگن که پول نمیگیرن ، اما مطمئن هستم برنامه هایی رو میذارن که از نظر اقتصادی صرف داشته باشه براشون ... مثلا اگر نگاه کنید میبینید از بین 100 تا برنامه شاید کلا 2 . 3 تا برنامه کاملا رایگان وجود داشته باشه ، اکثرا پولی یا درون برنامه هستند  15

گلیم گیمز هم نمیدونم چیکار میکنه که حتی بازی آشغال هم میسازن میاد صفحه اول ! شاید مثلا گرافیک بازی بقالی خیلی خوب و یک دسته که اومده بود صفحه اول  3 ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700
مایکت خیلی بدتره
من دو ماه قبل یه برنامه گذاشتم تو بازار هنوز توی تازه هاست ولی توی مایکت روز اول 18 تا برنامه خارجی اومد توی تازه ها و امکان دیده شدن رو از دست داد پیام دادم که حداقل تازه های خارجی رو از ایرانی جداکنید باز ماه بعد همین اتفاق افتاد
مایکت تمام توانش روی برنامه های خارجیه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/29، 06:41 عصر)hb1221 نوشته است: مایکت خیلی بدتره
من دو ماه قبل یه برنامه گذاشتم تو بازار هنوز توی تازه هاست ولی توی مایکت روز اول 18 تا برنامه خارجی اومد توی تازه ها و امکان دیده شدن رو از دست داد پیام دادم که حداقل تازه های خارجی رو از ایرانی جداکنید باز ماه بعد همین اتفاق افتاد
مایکت تمام توانش روی برنامه های خارجیه

1- مایکت پولی نمیگیره ولی بازار پول میگیره برای همین شاید بازیتون رو توی تازه ها قرار ندهند.(البته در این مورد کیفیت بازی خیلی مهمه)

۲- بازی های خارجی از نظر کیفیت و خلاقیت و ایده در بعضی از سبک ها از بازی های ایرانی پیشی گرفتند (البته در این مورد به ذهنیت مردم برمیگرده که چون میگن کالای خارجی بهتره پس بازی خارجی هم بهتره).

مهم بازی هست، اصلا شما بازیتون رو خوب بسازید، اگه خوب و مناسب باشه ، حمایت میشه.

برای بازی اتم هم باید بگم که ایده و ساختش خوبه ولی مشکل بزرگی که داره گرافیکش هست. این نوع گرافیک ها قبلا محبوب بودند. ولی الان دوره زمونه فرق کرده. الان اکثرا بازی هایی که فلت هستند طرفدار های زیادی دارند.مثلا بازی knife hit ، با اینکه ایده اش کپی از. aa هست ولی چون گرافیکش جذاب هست، محبوبیت داره. البته گرافیک فلت هم نباید به صورت ساده باشه، باید به صورت حرفه ای روش کار بشه و از رنگ هایی استفاده بشه که کاربر رو جذب کنه
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1- مایکت پولی نمیگیره ولی بازار پول میگیره برای همین شاید بازیتون رو توی تازه ها قرار ندهند.(البته در این مورد کیفیت بازی خیلی مهمه)

توی بازار سرچ کنی فوتبال بازیم معمولا بین 20 تای اول میاد بدون هزینه کردن ولی توی مایکت توی صفحه آخر هم نبود
وقتی دلیلش رو پرسیدم خیلی راحت گفتن باید هزینه کنی
اینکه بازیهای خارجی بهترن درسته ولی وقتی برنامه ای دیده نشه رقابتی هم نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/29، 07:04 عصر)hb1221 نوشته است: 1- مایکت پولی نمیگیره ولی بازار پول میگیره برای همین شاید بازیتون رو توی تازه ها قرار ندهند.(البته در این مورد کیفیت بازی خیلی مهمه)

توی بازار سرچ کنی فوتبال بازیم معمولا بین 20 تای اول میاد بدون هزینه کردن ولی توی مایکت توی صفحه آخر هم نبود

خب شما که حاضرید برای بازار هزینه کنید، چرا برای مایکت نمی کنید؟
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
تعداد کاربرای بازار با مایکت قابل مقایسه نیست
اگر هم قرار باشه هزینه کنم بازار به صرفه تره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/29، 08:11 عصر)مهدی بابایی نوشته است:
(1398/5/29، 07:04 عصر)hb1221 نوشته است: 1- مایکت پولی نمیگیره ولی بازار پول میگیره برای همین شاید بازیتون رو توی تازه ها قرار ندهند.(البته در این مورد کیفیت بازی خیلی مهمه)

سلام
منظورشون رو اشتباه متوجه شدید

گفتن که توی بازار , بدون اینکه هزینه کنن , بازیشون توی سرچ بالا میاد
ولی توی مایکت اصلا بالا نمیاد و مایکت گفته باید هزینه کنید تا بیاد بالا

در کل هزینه ای نکردن برای هیچکدوم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hb1221
(1398/5/29، 08:35 عصر)shazde نوشته است:
(1398/5/29، 08:11 عصر)مهدی بابایی نوشته است:

سلام
منظورشون رو اشتباه متوجه شدید

گفتن که توی بازار , بدون اینکه هزینه کنن , بازیشون توی سرچ بالا میاد
ولی توی مایکت اصلا بالا نمیاد و مایکت گفته باید هزینه کنید تا بیاد بالا

در کل هزینه ای نکردن برای هیچکدوم.
من که بازی های دوستانم رو سرچ کردم توی مایکت اومد.
البته شاید به خاطر امتیاز نداشتن بازیتون باشه.
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 221 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 172 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,562 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,925 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: