1398/5/29، 04:00 عصر
سلام دوستان
قبول دارید کافه بازار از زمانی که یخورده معروف شده ، خیلی مسخره شده ؟؟؟ به نظرم تمام بازی های گلیم گیمز که حتی در اول با دانلود خیلی کم به صفحه اول میان هم با پول میان درصورتی که خود بازار ادعا میکنه رایگانه . تازه با این همه سخت گیزی سالی 40 هزار تومن هم واسه پنلش میگیره . الان من بازی "ATOM" رو فرستادم و این پاسخ رو دادن :
نظر شما چیه ؟؟؟
اگه واقعا این ایرادات در بازی من هست بگید تا اصلاح کنم یا نظر شما هم مثل من اینه که الکی فقط دارن ایراد میگیرن ؟؟؟
قبول دارید کافه بازار از زمانی که یخورده معروف شده ، خیلی مسخره شده ؟؟؟ به نظرم تمام بازی های گلیم گیمز که حتی در اول با دانلود خیلی کم به صفحه اول میان هم با پول میان درصورتی که خود بازار ادعا میکنه رایگانه . تازه با این همه سخت گیزی سالی 40 هزار تومن هم واسه پنلش میگیره . الان من بازی "ATOM" رو فرستادم و این پاسخ رو دادن :
نقل قول: بازی «اتم» به منظور نمایش در لیستهای غیرسیستمی مورد بررسی قرار گرفت با توجه به معیارهای کافهبازار، با درخواست شما موافقت نشد.خدایی بازی چه مشکلی داره که رد شده ؟؟؟ گرافیکش که از بقیه بازیام خیلی بهتره . جایزه نقدی که داره . نمیدونم چرا اینطورین واقعا .
طراحی گیمپلی برای بازیها باید بهگونهای باشد که تجربهٔ مطلوب و یکدستی از بازی کردن برای کاربر ایجاد کند.
در طراحی رابط کاربری، توجه به اصول طراحی و ریزهکاریهای آن، زیباییشناسی و یکپارچگی بصری ضروری است.
برای بازیها، داشتن گرافیک زیبا و باکیفیت از معیارهای مهم برای برگزیده شدن است.
همچنین لطفا توجه فرمایید، کافهبازار برای انتخاب و پروموت بازیها مبلغی دریافت نمی کند و فقط بر اساس معیارهای انتخاب برنامهها و بازیهای برگزیده در بازار این امر صورت می گیرد. چنانچه تمایل به هزینه کردن برای افزایش نمایش برنامهی خود را دارید، میتوانید از بخش تبلیغات در جستجوی کافهبازار برای جذب کاربر در محصول خود استفاده کنید.
با احترام،ماهانتیم ارتباط با توسعهدهندگان
نظر شما چیه ؟؟؟
اگه واقعا این ایرادات در بازی من هست بگید تا اصلاح کنم یا نظر شما هم مثل من اینه که الکی فقط دارن ایراد میگیرن ؟؟؟