construct2 یا game maker studio2
کدومش خوبه قابلیت های بیشتری داره کار باهاش اسونه البته بگم که با کانستراکت2 زیاد کار کردم
ادرس فروشگاه ما جهت سفارش هاست ارزان قیمت www.hostssd.ir 

ادرس انجمن انیمیشن سازی : uassets.ir

بازی aa+ در حال ساخت است
تصویر: <a href=[تصویر:  0mm9_mm_thumb.png]

پاسخ

سپاس شده توسط:
150 هزار درصد که کانستراکت بهتره 4
محیط کاری آسون تر
کد نویسی روان و راحت
پلاگین های فراوان
رفتار های اماده
من که همین کانس رو ترجیح میدم
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: MrAlvand ، shazde
سلام
با توجه به پست هایی که این چندوقته از شما دیدم , مشکل شما انجین نیست , مشکلتون اینه هدفی ندارید گویا و نمیدونید علاقه تون چیه و هی از این شاخه به اون شاخه میپرید.

از انیمیشن سازی و گرافیک شروع کردید بعد زدید تو خط یونیتی حالام بین گیم میکر و کانس گیر کردید
یه مدت بزن جاده خاکی , بشین قشنگ فکر کن ببین چی میخوای دقیقا؟
شاید اصلا دنیای بازیسازی برات مناسب نیست و باید جای دیگه دنبال هدفت بگردی.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، MrAlvand ، Rghaf ، hamedbz ، amin COD
کانستراکت ۲ راحتتر هست ولی گیم میکردم استودیو ۲ پیشرفته تر
کانستراکت ۲ بدون کد نویسی هست ولی گیم میکردم استودیو ۲ با کدنویسی(البته بعضی چیزها رو میشه با روش drag & dropبرنامه زد)
بستگی به شما داره ، ولی اگه بخواین برین گیم میکر استودیو ۲ ، بهتره برین یونیتی، چون شما که تصمیم به کد نویسی کردید، بهتره سمت بهارش برین.

در جواب آقای. Shazde بگم که گاهی وقتا این که از این شاخه به اون شاخه بپرس خوبه ولی باید اول یاد بگیری بعد بپری، مثلاً خود من ، هم بازیسازی رفتم، هم گرافیک، هم انیمیشن، . اگه شما هم تصمیم گرفتید برید بازیسازی، پیشنهاد میکنم سمت کانستراکت ۲ نرید 4 و برید سمت یونیتی(به کدنویسی اش هم توجهی نکنید)
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چیزی که باعث میش به سمت یونیتی نرم ایراد داشتن monodevelop هس وگرنه خیلی دوس دارم با یونیتی کار کنم البته در جواب شازده جان بگم که از سال سوم راهنمایی که با اسکرچ کار کردم از اون موقع به شدت علاقه مند به بازی سازی شدم دوسال تمام فقط با کانستراکت2 کار کردم و یک بازی ساختم ولی مایکت و ایران اپس قبولش نکرن منم مجبور به حذف کل پروژه شدم ولی الان که زیاد توی این عرصه هستم میخوام کامل تر جلو برم

بازی aa+ در حال ساخت است

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/6/9، 11:00 صبح)amirgoli نوشته است: چیزی که باعث میش به سمت یونیتی نرم ایراد داشتن monodevelop هس وگرنه خیلی دوس دارم با یونیتی کار کنم البته در جواب شازده جان بگم که از سال سوم راهنمایی که با اسکرچ کار کردم از اون موقع به شدت علاقه مند به بازی سازی شدم دوسال تمام فقط با کانستراکت2 کار کردم و یک بازی ساختم ولی مایکت و ایران اپس قبولش نکرن منم مجبور به حذف کل پروژه شدم ولی الان که زیاد توی این عرصه هستم میخوام کامل تر جلو برم

سلام. من هم با محمد عزیز(شازده خودمون) موافقم. بهتره یه مدت زیادی رو صرف اموزش دیدن و فکر کردن روی یه کار و هدف خاص بکنید.
مثلا شما یه سایت سطح پایین زدید و انتظار داشتید بیاد بالا و هنوز مدت کمی نگذشته سایت رو تبدیل کردید به انجمن! یه مدت سراغ یونیتی رفتید و بعد کانستراکت و حالا گیم میکر
دوستانه بهتون میگم این راهش نیست و اگر همینجوری پیش برید جز اتلاف وقت چیزی نخواهد داشت.
در مورد مونودولوپ هم ایرادی که نداره اما اگر بخواید میتونید برای کدنویسی در یونیتی به جای مونودولوپ از ویژوال استودیو استفاده کنید که تغییرش نهایتا دو دقیقه زمان میخواد و همین نشون میده که در یونیتی واقعا نا وارد هستید.
با همه این تفاسیر امیدوارم یه تصمیم درست بگیرید و موفق باشید..
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1398/6/9، 12:52 عصر)Rghaf نوشته است:
(1398/6/9، 11:00 صبح)amirgoli نوشته است: چیزی که باعث میش به سمت یونیتی نرم ایراد داشتن monodevelop هس وگرنه خیلی دوس دارم با یونیتی کار کنم البته در جواب شازده جان بگم که از سال سوم راهنمایی که با اسکرچ کار کردم از اون موقع به شدت علاقه مند به بازی سازی شدم دوسال تمام فقط با کانستراکت2 کار کردم و یک بازی ساختم ولی مایکت و ایران اپس قبولش نکرن منم مجبور به حذف کل پروژه شدم ولی الان که زیاد توی این عرصه هستم میخوام کامل تر جلو برم

سلام. من هم با محمد عزیز(شازده خودمون) موافقم. بهتره یه مدت زیادی رو صرف اموزش دیدن و فکر کردن روی یه کار و هدف خاص بکنید.
مثلا شما یه سایت سطح پایین زدید و انتظار داشتید بیاد بالا و هنوز مدت کمی نگذشته سایت رو تبدیل کردید به انجمن! یه مدت سراغ یونیتی رفتید و بعد کانستراکت و حالا گیم میکر
دوستانه بهتون میگم این راهش نیست و اگر همینجوری پیش برید جز اتلاف وقت چیزی نخواهد داشت.
در مورد مونودولوپ هم ایرادی که نداره اما اگر بخواید میتونید برای کدنویسی در یونیتی به جای مونودولوپ از ویژوال استودیو استفاده کنید که تغییرش نهایتا دو دقیقه زمان میخواد و همین نشون میده که در یونیتی واقعا نا وارد هستید.
با همه این تفاسیر امیدوارم یه تصمیم درست بگیرید و موفق باشید..

به زودی قراره اولا نام دامنه تغییر کنه من هیچ وقت وارد گیم میکر نشدم که الان به این گیر دادید فعلا با بازی ساز یونیتی و کانستراکت2 گیر کرد م که خوشبختانه به نتایج خوبی رسیدم

بازی aa+ در حال ساخت است

پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,135 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,953 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi