داستان بازی
من می خوام یه بازی بسازم ولی نمی دونم داستانش خوب هست یا نه.داستان در مورد یه آدم کوچولو پیکسلی که تو یه جهان پیکسلی زندگی می کنه ولی اون دنیا رو دوست نداره و چون دنیاشون رو با کامپیوتر ساختن سعی می کنه با بیرون اومدن از کامپیوتر به دنیای واقعی بیاد و از دنیای پیکسلی فرار کنه. لطفاً نظر بدید و اگه چیزی هست که می تونه داستان رو جذاب کنه حتما بگید. مرسی
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، hiddendanger
(1398/6/12، 04:58 عصر)09367200563 نوشته است:
من می خوام یه بازی بسازم ولی نمی دونم داستانش خوب هست یا نه.داستان در مورد یه آدم کوچولو پیکسلی که تو یه جهان پیکسلی زندگی می کنه ولی اون دنیا رو دوست نداره و چون دنیاشون رو با کامپیوتر ساختن سعی می کنه با بیرون اومدن از کامپیوتر به دنیای واقعی بیاد و از دنیای پیکسلی فرار کنه. لطفاً نظر بدید و اگه چیزی هست که می تونه داستان رو جذاب کنه حتما بگید. مرسی

داستان که باحال 
ولی اجرا مهمه بنظرم چنین بازی گرافیک خیلی خوبی میخواد تا بتونه مخاطب جذب کنه 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
گرافیکی پیکسلی هست و دارم اسپرایت هاش رو می سازم.لطفا در باره اسم هم نظر بدید خودم که به فرار پیکسلی فکر می کنم
  پاسخ

به نظر من اسم شخصیت بازیت رو بذار روی بازی

و داستان هم عالیه
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، 09367200563
سلام
داستان بازی اگه فقط همینه که خیلی ناقصه و شما باید خیلی روش کار کنید و ریز ماجرا رو بنویسید.

اسمش
نجات پیکسل ( مثلا اگه اسم شخصیت پیکسل باشه) یا هم اسم کاراکتر بازی رو بزارید.

فرار پیکسلی هم بد نیست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: 09367200563 ، MrAlvand
فک کنم ایشون خلاصه ای از داستان رو گفتن
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

درسته این خلاصه ای از داستانه ولی مراحل هنوز کامل تو ذهنم نیست. اگه نظر دارید که می تونه داستان رو جذاب کنه لطف کنید و بگید
  پاسخ

سلام
ایده داستانش که تکه
برای اجراش هم بنظرم اول بازی رو گرافیک پیکسلی درست کن و بعد دنیای واقعی رو گرافیک معمولی
برای بخشی از قصه هم میتونی شخصیت اصلی رو بفرستی توی مادر بورد کامپیوتر و سعی می کنه  با تغییرات توی اون به دنیای واقعی بیاد
اسمی هم که خودت گذاشتی روش عالیه...فرار پیکسلی
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، 09367200563
خیلی ممنون از ایده مادر بورد هم خیلی خوشم اومد قطعاً تو بازی ازش استفاده می کنم . دمت گرم
  پاسخ

ایده ی خوبی هست. اگه شرکت های بزرگ، این ایده رو داشتن،یکی از بهترین بازی ها میشد.
البته یکم ایده اش شبیه انیمیشن رالف خرابکار هست.
برای محیط بازی هم، پیشنهاد میکنم از محیط های کامپیوتری استفاده کنید. مثلاً کارت گرافیک و cpu و ...
سعی کنید که گرافیک پیکسلی عادی استفاده نکنید.چون احتمال نصبش خیلی کم میشه. بهتره از گرافیک های پیکسلی جدیدی که اومدن و سایه و... هم اضافه شده، استفاده کنید
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، oak ، 09367200563

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,663 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 63,805 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,248 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,098 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,592 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: