سایت مارکت ویترین
با سلام
سایت ویترین رو نمایی می شود

vitrin98.sazito.com
هیچ چیز نشدنی نیست!زمان برهست ولی نشدنی نه!

هیچ وقت با تمام سختی و مخالفت ها از کاری که دوستش داری رها نشو!

هروقت کسی میگه تو یه کاریو نمیتونی انجام بدی پس حتما میتونی!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز شما الان سایتت رو با سایتساز ساختی ، وبلاگت رو با وبلاگ بیان . اپتم که ناقصه . از طرفی هم که واسه ارسال برنامه اونطوری کچگفتی. بزار یه چیزو رک بهت بگم ، کارت عملا مسخرست . برو همه وبلاگ و سایت و ... رو پاک کن و اینکارو که میگم بکن.
1 - یه هاست نامحدود رایگان پیدا کن . (خودم b6b.ir رو استفاده میکنم)
2 - وردپرس رو نصب کن . 
3 - ووکامپرس رو نصب کن .
4 - توی اینترنت سرچ کن "قالب کافه بازار برای وردپرس"
اینطوری هم اونجا اگه سایتت رو بزاری vitrin.ir میشه vitrin.b6b.ir و بلاگت هم خیلی ساده و قشنگ میشه blog.vitrin.b6b.ir . (اطلاعی ندارم ولی فک کنم اگه یه دامنه 10 ، 20 تومنی بخری میتونی اون اسم b6b اخر رو برداری و ir مستقیم بزاری) . تازه میتونی بی نهایت ایمیل واسه خودت مثل [email protected] یا [email protected] درست کنی .
همچنین ممکنه اون قالب که دانلود میکنی داخلش پنل توسعه دهندگی هم خیلی راحت و اماده باشه .
اونجا میتونی امکانات فوق العاده ای به سایتت اضافه کنی و با پلاگین ها و اموزش ها سایتت رو ایمن کنی .

پ ن : این آموزشی که بهت دادم خیلی راحت تو اینترنت سفارش میگیرن و با مبالغ نجومی همینکارارو میکنن . پس سپاس و اعتبار و تخفیف بعد ساخت سایتت یادت نره . 3

اینم یه نمونه خیلی راحت و ساده : لینک (سرچ کنی تو گوگل بیشترم میاد . حتی رایگان)
چون من دیدم سایتتون اولا با سایتسازه و دوما قالب فروشگاهه و بدرد کارت نمیخوره .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdikmnh ، blackfox
دامنه .ir 5000تومان یکسالش

(1398/6/21، 03:39 صبح)محمد 82 نوشته است: دوست عزیز شما الان سایتت رو با سایتساز ساختی ، وبلاگت رو با وبلاگ بیان . اپتم که ناقصه . از طرفی هم که واسه ارسال برنامه اونطوری کچگفتی. بزار یه چیزو رک بهت بگم ، کارت عملا مسخرست . برو همه وبلاگ و سایت و ... رو پاک کن و اینکارو که میگم بکن.
2 - وردپرس رو نصب کن . 
3 - ووکامپرس رو نصب کن .
اینطوری هم اونجا اگه سایتت رو بزاری vitrin.ir میشه vitrin.b6b.ir و بلاگت هم خیلی ساده و قشنگ میشه blog.vitrin.b6b.ir . (اطلاعی ندارم ولی فک کنم اگه یه دامنه 10 ، 20 تومنی بخری میتونی اون اسم b6b اخر رو برداری و ir مستقیم بزاری) . تازه میتونی بی نهایت ایمیل واسه خودت مثل [email protected] یا [email protected] درست کنی .
همچنین ممکنه اون قالب که دانلود میکنی داخلش پنل توسعه دهندگی هم خیلی راحت و اماده باشه .
اونجا میتونی امکانات فوق العاده ای به سایتت اضافه کنی و با پلاگین ها و اموزش ها سایتت رو ایمن کنی .

پ ن : این آموزشی که بهت دادم خیلی راحت تو اینترنت سفارش میگیرن و با مبالغ نجومی همینکارارو میکنن . پس سپاس و اعتبار و تخفیف بعد ساخت سایتت یادت نره . 3

اینم یه نمونه خیلی راحت و ساده : لینک (سرچ کنی تو گوگل بیشترم میاد . حتی رایگان)

ایشون راس میگن من خودم برای این کار ها 120 هزار میگیرم
ادرس فروشگاه ما جهت سفارش هاست ارزان قیمت www.hostssd.ir 

ادرس انجمن انیمیشن سازی : uassets.ir

بازی aa+ در حال ساخت است
تصویر: <a href=[تصویر:  0mm9_mm_thumb.png]

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/6/21، 10:43 صبح)amirgoli نوشته است: دامنه .ir 5000تومان یکسالش

(1398/6/21، 03:39 صبح)محمد 82 نوشته است: دوست عزیز شما الان سایتت رو با سایتساز ساختی ، وبلاگت رو با وبلاگ بیان . اپتم که ناقصه . از طرفی هم که واسه ارسال برنامه اونطوری کچگفتی. بزار یه چیزو رک بهت بگم ، کارت عملا مسخرست . برو همه وبلاگ و سایت و ... رو پاک کن و اینکارو که میگم بکن.
2 - وردپرس رو نصب کن . 
3 - ووکامپرس رو نصب کن .

ایشون راس میگن من خودم برای این کار ها 120 هزار میگیرم

ممنون از راهنمایی
هیچ چیز نشدنی نیست!زمان برهست ولی نشدنی نه!

هیچ وقت با تمام سختی و مخالفت ها از کاری که دوستش داری رها نشو!

هروقت کسی میگه تو یه کاریو نمیتونی انجام بدی پس حتما میتونی!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دامنه ir داخل سایت میهن وب هاست ، پنج سالش ۱۶ هزار تومان هستش.

تازه پشتیبانی فوق العاده ای دارن.
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی وبسایت اَپ بُن ARKEYA 0 2,420 1400/11/26، 03:10 عصر
آخرین ارسال: ARKEYA
  انجمن تخصصی گیم میکر استودیو TheUnderName 0 1,518 1400/7/10، 03:59 عصر
آخرین ارسال: TheUnderName
  mint کردن کم هزینه آثار خلاقانه در بازار NFT -unity- 0 1,894 1400/7/8، 03:43 عصر
آخرین ارسال: -unity-
  FG-Server سرگرمی،بازی،دورهمی FARZAD BLACK 3 6,710 1400/4/21، 12:42 عصر
آخرین ارسال: FARZAD BLACK
  افزایش ورودی اپلیکیشن شما IvI0H3N 1 2,256 1400/2/6، 02:51 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei

پرش به انجمن: