1398/9/30، 04:24 عصر
سلام
از سایت جابینجا برام ایمیلی اومد برای استخدام برنامه نویس بازی تحت وب،
دوستانی که تمایل دارند برای استخدام میتونین لینک زیر رو ببینن و رزومه بفرستند
توجه: این استخدام مربوط به من، شرکت من یا آشناهای من نیست و صرفا یک اطلاع رسانی هست!
لینک:
https://jobinja.ir/companies/talktel/job...8%A7%D9%86
شرح موقعیت شغلی
شرکت توسعه ارتباطات کلان (واقع در دوراهی قلهک) شریک تجاری اپراتور ایرانسل برای تکمیل تیم توسعه خود در تهران دعوت به همکاری می نماید.
· تسلط به HTML5 و CSS
· تسلط به JavaScript، JS, JQuery
· تسلط با تکنولوژی webGL و openGL
· تسلط با موتورهای بازی سازی HTML نظیر construct 2 و game maker
معرفی شرکت
موسسه فرهنگی دیجیتال توسعه ارتباطات کلان (تاک تل)، یکی از موسسات برتر فرهنگی دیجیتال در سطح کشور و شریک تجاری اپراتورهای تلفن همراه می باشد. عمده فعالیت این مجموعه تولید و ارائه نرم افزارهای تعاملی بر بستر خدمات ارزش افزوده پیامکی برای سازمان ها، وزارتخانه ها و ادارات دولتی می باشد. همچنین در زمینه ارائه کمپین های تبلیغاتی، این موسسه مفتخر به برگزاری و اجرای کمپین های تبلیغاتی پیامکی متعددی برای برنامه های تلویزیونی، فیلم های سینمایی، نشریات، مطبوعات و خبرگزاری ها شده است.
از سایت جابینجا برام ایمیلی اومد برای استخدام برنامه نویس بازی تحت وب،
دوستانی که تمایل دارند برای استخدام میتونین لینک زیر رو ببینن و رزومه بفرستند
توجه: این استخدام مربوط به من، شرکت من یا آشناهای من نیست و صرفا یک اطلاع رسانی هست!
لینک:
https://jobinja.ir/companies/talktel/job...8%A7%D9%86
شرح موقعیت شغلی
شرکت توسعه ارتباطات کلان (واقع در دوراهی قلهک) شریک تجاری اپراتور ایرانسل برای تکمیل تیم توسعه خود در تهران دعوت به همکاری می نماید.
· تسلط به HTML5 و CSS
· تسلط به JavaScript، JS, JQuery
· تسلط با تکنولوژی webGL و openGL
· تسلط با موتورهای بازی سازی HTML نظیر construct 2 و game maker
معرفی شرکت
موسسه فرهنگی دیجیتال توسعه ارتباطات کلان (تاک تل)، یکی از موسسات برتر فرهنگی دیجیتال در سطح کشور و شریک تجاری اپراتورهای تلفن همراه می باشد. عمده فعالیت این مجموعه تولید و ارائه نرم افزارهای تعاملی بر بستر خدمات ارزش افزوده پیامکی برای سازمان ها، وزارتخانه ها و ادارات دولتی می باشد. همچنین در زمینه ارائه کمپین های تبلیغاتی، این موسسه مفتخر به برگزاری و اجرای کمپین های تبلیغاتی پیامکی متعددی برای برنامه های تلویزیونی، فیلم های سینمایی، نشریات، مطبوعات و خبرگزاری ها شده است.