گلفیدن ( مینی گلف )
Lightbulb 
بسم الله الرحمان الرحیم

[تصویر:  golfidan_poster.jpg]
(اگر عکس براتون لود نمیشه کلیک کنید)

سلام دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه.
تصمیم گرفتم اوقات قرنطینه رو بیهوده نگذرونم و تهش یه خروجی داشته باشم.
حدود 10-12 روزی میشه که دارم رو یه بازی مینی گلف از نمای بالا کار میکنم و دوست داشتم این موضوع رو با شما به اشتراک بذارم. 
سعی میکنم هر چند روز یه بار کارهای باحالی که انجام دادم رو اینجا بنویسم. هم باعث انگیزه گرفتن خودم میشه هم دوستان دیگه ممکنه وسوسه بشن بشینن بازی بسازن 4 ‌ 
لطفا بدون تعارف هر نظر، انتقاد و پیشنهادی که فکر میکنید باعث پیشرفت بازی میشه بگید. مطمئن باشید استقبال میکنم 4

انگیزه و اهداف ( چرا مینی گلف ؟! 4 ‌ )

- من حدود 5 سالی میشه با کانستراکت کار میکنم و خیلی هم از کار کردن باهاش لذت میبرم ولی متاسفانه تا حالا هیچ خروجی نداشتم که بگم من این بازی رو با کانسرتاکت ساختم و قراره بذارمش تو مارکت های اندروید ملت بازی کنن. دلایلشم بیشتر روحی روانی بوده. مثلا خیلی زود از گیم پلی بازی زده میشدم و دیگه بیخیال ادامه دادنش میشدم. یا مثلا بخاطر وسواس بیش از حد ( بخونید کمال گرایی ) بازی یه باگ کوچیک میخورد و من کلا ناامید میشدم. ولی خب این دفعه تصمیم دارم خیلی سفت و سخت بچسبم به بازی و هیچ جوره بیخیال نشم.  4 
 - همونجور که خودتون بهتر میدونید کانستراکت از سال آینده دیگه پشتیبانی نمیشه و من هم دیدم حیفه این 5 سال زمانی که پای کانستراکت صرف کردم بدون هیچ خروجی ای هدر بره.
 - من کل فکر و ذکرم در حال حاضر اینه که بتونم روی بازیسازی به عنوان شغل حساب باز کنم چون واقعا این کار رو بیشتر از هر کار دیگه ای تو زندگیم دوست دارم. برای این که به هدفم برسم خب طبیعتا نیاز به ساختن و انتشار بازی دارم  4 .نه بازی ای که نصب پایین بگیره و زیاد باحال نباشه. یه بازی درست حسابی. دوست دارم این پروسه تولید و انتشار و ساپورت کردن یه بازی رو بالاخره بعد سالها از صفر تا صد تجربه کنم.
 - من گرافیک و کدنویسی رو در یه حد متوسطی بلدم و بخاطر همین تصمیم گرفتم با یه بازی کوچیک شروع کنم. نه کدنویسی پیچیده ای داشته باشه نه گرافیک آنچنانی. خودم هم که کلا به بازی های سبک گلف علاقه ای زیادی دارم. پس چی بهتر از ساختن یه بازی مینی گلف ساده ولی جذاب ؟!  4

[تصویر:  u4u_golfidan_aim.gif]
(اگر عکس براتون لود نمیشه کلیک کنید)
گرافیک
گرافیکی که الان دارم باهاش پیش میرم مشابه gif بالاست. همش رو توی خود ادیتور کانستراکت کشیدم. اما نمیدونم با همین سبک گرافیکی جلو برم خوبه یا نه. لطفا حتما درباره این گرافیک نظرتونو بگید ببینم خوبه یا نه. چطور میتونه بهتر بشه و ...

بهینه سازی
از همون شروع کار سعی کردم بهینه سازی ایونت ها و عکس ها و خلاصه همه چی رو رعایت کنم. از اونجایی که بازی بر اساس فیزیک ساخته میشه برام مهم بود که رو همه ی دستگاه ها روان باشه. اگه تجربه ای داشتید تو این زمینه خوشحال میشم بشنوم.

نسخه قابل بازی
انشالله تا 5 روز آینده یه نسخه قابل بازی با 10-12 تا مرحله تو انجمن میذارم که بتونید بازی رو تست کنید و بهتر نظر بدید. 

ارادتمند.
حسین
  پاسخ

سپاس شده توسط: Master Badfar ، rezamms ، oak ، nariman ، hasansanaei ، Mehrdad ، ghasem ، amin COD ، M.gh ، Morj7 ، shazde ، ᔕinaᗪehghani
حسین جان تبریک میگم. بالاخره لاک دفاعی خودت رو شکستی و این به نظرم قدم بزرگی بود. ما تو این انجمن افراد با استعداد بالایی داریم که متاسفانه دچار وسواس و خود سانسوریهای شدیدی نسبت به ساخت بازیهاشون هستن و من جسارتا احساس میکنم که از مورد قضاوت قرار گرفتن نگران هستن اما این در نهایت زمان و عمر اونهاست که داره میگذره و بدیهیه که تا بازی ساخته نشه و منتشر نشه و منتقدها نکوبنش بازیساز پیشرفت نمیکنه. پس لطفا شما حتما بازیهات رو بساز و منتشر کن. شما فرد فوق العاده خلاقی هستی که حق استادی گردن من داری. من مطمینم که اگر از این لاک دفاعیتون دربیاین اتفاقات خیلی خوبی در بازیسازی براتون اتفاق میوفته.
موفق باشید.

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، mhp ، M.gh ، oak
دستمریزاد
کمک خواستی بگو به ما هم
هر چند که خودت از ما استاد تری 4
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، mhp ، M.gh
عالیه
خیلی عالیه
بالاخره طلسم تون رو شکستین 4
مطمئمنم موفق میشه
فقط یه چیزی
گفتین گرافیک رو تو ادیتور کانس کشیدین؟!؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، oak ، mhp
خوب گرافیک اینجور بازیا باید با استفاده از رنگ های فلت انجام بگیره
زمینه شطرنجی بازی خییلی روشنه و توی چشم کاربر می زنه لطفا اونو عوض کنید
بقیه قسمتاشم عالیه 41

سایه پرچم هم خییلی ضایس
لطفا یکم کجش کنید یا اگر می خواید اینجوری باشه ، مقدار ارتفاعش رو کم تر کنید
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، mhp ، hasansanaei
فقط بگم اگه توی کانس اینقدر زیبا کشیدین اگه برین و داخل ایلاستریتور و فتوشاپ بکشین دیگه چه شود!
ولی خداییش با اینکه توی کانس کشیدین گرافیکش خیلی خوبه!
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhp ، hasansanaei
(1399/2/9، 03:49 عصر)nariman نوشته است: حسین جان تبریک میگم. بالاخره لاک دفاعی خودت رو شکستی و این به نظرم قدم بزرگی بود. ما تو این انجمن افراد با استعداد بالایی داریم که متاسفانه دچار وسواس و خود سانسوریهای شدیدی نسبت به ساخت بازیهاشون هستن و من جسارتا احساس میکنم که از مورد قضاوت قرار گرفتن نگران هستن اما این در نهایت زمان و عمر اونهاست که داره میگذره و بدیهیه که تا بازی ساخته نشه و منتشر نشه و منتقدها نکوبنش بازیساز پیشرفت نمیکنه. پس لطفا شما حتما بازیهات رو بساز و منتشر کن. شما فرد فوق العاده خلاقی هستی که حق استادی گردن من داری. من مطمینم که اگر از این لاک دفاعیتون دربیاین اتفاقات خیلی خوبی در بازیسازی براتون اتفاق میوفته.
موفق باشید.
سلام نریمان جان خیلی ممنون شما لطف داری.
بله دقیقا همینطوره که میگی. تعداد بازیهای منتشرشده بچه های انجمن متاسفانه خیلی پایینه. بنظرم دلیل دیگه اش اینه که کانستراکت مثل یونیتی زیاد بازی موفق از نظر نصب و درآمد نداشته و شاید همین خیلیا رو دلسرد کنه.
انشالله برای همه اتفاقات خوبی بیفته تو بازیسازی.
(1399/2/9، 05:20 عصر)oak نوشته است: خوب گرافیک اینجور بازیا باید با استفاده از رنگ های فلت انجام بگیره
زمینه شطرنجی بازی خییلی روشنه و توی چشم کاربر می زنه لطفا اونو عوض کنید
بقیه قسمتاشم عالیه 41

سایه پرچم هم خییلی ضایس
لطفا یکم کجش کنید یا اگر می خواید اینجوری باشه ، مقدار ارتفاعش رو کم تر کنید
سلام.
ممنون که با دقت میبینید و نظر میدید.
اتفاقا برای چشم خودم هم قسمت شطرنجی یکم ناجوره ولی گفتم بزارم دوستان هم نظر بدن بعد عوضش کنم. اتفاقا الان که گفتی فلت یادم افتاد برم از pallete های آماده زمین گلف یا جنگل یا یچیزی تو همین مایه ها استفاده کنم.
پرچم رو راستش خیلی روش دقت نکردم. میخوام یه پرچم بهتر بزارم که وقتی توپ رفت داخل حفره، انیمیشن داشته باشه و تکون بخوره و از این جور جزییات.
(1399/2/9، 05:31 عصر)M.gh نوشته است: فقط بگم اگه توی کانس اینقدر زیبا کشیدین اگه برین و داخل ایلاستریتور و فتوشاپ بکشین دیگه چه شود!
ولی خداییش با اینکه توی کانس کشیدین گرافیکش خیلی خوبه!
ممنونم مهدیار عزیز لطف داری.
اره همش تو ادیتور خود کانستراکت کشیده شده. البته هنوز جزییات زیادی باید به بازی اضافه بشه که اونارو دیگه نمیشه با ادیتور کشید باید دست به دامن ایلوستریتور بشم.  4
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، Master Badfar ، M.gh ، ghasem ، hasansanaei
سلام بر آقا حسین
آقا خیلی حال کردم با بازیت تصویر: images/smilies/yahoo/3.gif
اصلا با همین گیف هم آدم لذت میبره
بازی های سبک فیزیک کلا خیلی با حالن
ایشالا کاملش کنی و بترکونه
فقط یه چند تا نکته:
بنظرم بهتره رنگ توپ رو عوض کنی یعنی سفیدش کنی چون الان که زرده با رنگ سبز روشن پشتش زیاد جور در نمیاد...بنظرم سفید با یه ذره سایه عالی میشه
و یه چیز دیگه اگه درنظر بگیریم که همین گیفی که گذاشتی صفحه گوشی باشه باید بگم زمین به نسبت میتونه بزرگ تر باشه و بنظرم خیلی قشنگ تر میشه اگه رنگ دورش یه رنگ ساده نباشه...نمی دونم دقیقا چی شاید یه رنگ دیگه عالی باشه یا شایدم گرادینت
اینا فقط نظراتم بود در کل که عالیه تصویر: images/smilies/yahoo/4.gif

سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، mhp
(1399/2/9، 09:32 عصر)amin COD نوشته است: سلام بر آقا حسین
آقا خیلی حال کردم با بازیت تصویر: images/smilies/yahoo/3.gif
اصلا با همین گیف هم آدم لذت میبره
بازی های سبک فیزیک کلا خیلی با حالن
ایشالا کاملش کنی و بترکونه
فقط یه چند تا نکته:
بنظرم بهتره رنگ توپ رو عوض کنی یعنی سفیدش کنی چون الان که زرده با رنگ سبز روشن پشتش زیاد جور در نمیاد...بنظرم سفید با یه ذره سایه عالی میشه
و یه چیز دیگه اگه درنظر بگیریم که همین گیفی که گذاشتی صفحه گوشی باشه باید بگم زمین به نسبت میتونه بزرگ تر باشه و بنظرم خیلی قشنگ تر میشه اگه رنگ دورش یه رنگ ساده نباشه...نمی دونم دقیقا چی شاید یه رنگ دیگه عالی باشه یا شایدم گرادینت
اینا فقط نظراتم بود در کل که عالیه تصویر: images/smilies/yahoo/4.gif

سلام امین عزیز.
ممنونم شما لطف داری.
آره فیزیک کلا یه حس و حال خوبی به بازی تزریق میکنه.
حتما نکاتی که گفتی رو تست میکنم ببینم چطور میشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
حسین عزیز منم فقط چون خییلی دوستت دارم و خییلی بهم کمک کردی ، این گیر ها رو به گرافیک بازیت گرفتم وگرنه بازیت همین جوری هم خوبه
توپ رو یکم بزرگ نر کن
اگر بتونی مثل بازی Soul Kinght درش بیاری عالی میشه
این بازی راجع به جنگ و جنگیدنه اما میشه واسه گلف ازش ایده گرفت
اگر عکس های بازیو ببینی ، متوجه میشی که در واقع اینا در دنیاهایی هستن که از صفحاتی معلق درست شده و اون صفحات بوسیله پل به هم وصلن
میتونی واسه گلف هم همینکارو بکنی، یعنی مرحله یک روی یک صفحه باشه و مرحله 2 روی صفحه دیگه ای در همون لایون باشه
و لی صفحات از طریق پ به هم وصل نباشن
اینم فقط یه پیشنهاد بود
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhp ، hasansanaei

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,152 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,374 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: