بازی زیبای ساخته شده با کانستراکت

https://youtu.be/SjDzfuQxZAo

سلام و عرض ادب
شاید دوستانی که تجربه کانستراکتشون از من بیشتره این بازی رو دیده باشن اما برای من که اولین بار بود این بازی رو میدیدم... واقعا برام جالب بود. به نظرم یکی از بهترین بازیهای کانستراکتی بود که تا حالا دیدم.
گفتم لینک فیلم یوتویوبش رو براتون قرار بدم تا عزیزانی که علاقه به ساخت بازی جنگی دارن بتونن ازش ایده بگیرن.
ارادتمند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، mhp ، ghasem ، shazde ، Master Badfar ، hasansanaei ، Hamed85 ، ᔕinaᗪehghani
سلام.
من ندیده بودم اینو. خیلی جالب بود.  15

با اجازه نریمان منم دو تا بازی خوش ساخت موبایل که با کانستراکت ساخته شده معرفی کنم :

اولی بازی Cat Gunner با مثبت یک میلیون نصب در گوگل پلی و امتیاز 4.5 :
https://play.google.com/store/apps/detai...nner&hl=en

بازی بعدی هم Artillerists که این هم مثل بازی قبلی یک میلیون نصب داره و امتیاز بالا :
https://play.google.com/store/apps/detai...ists&hl=en

پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، ghasem ، shazde ، Master Badfar ، محمد 82 ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
اقا سلام . این بازی Artillerists خیلی عالی بود و به نظرم فقط گرافیکش خوبه . یعنی برای موفق شدن بازی فقط باید رو گرافیکش کار کرد . مثل همین بازی های اشپزی بهشت آشپزی و ... . فقط گرافیک دارن و برنامه نویسیش ساده است و ایده اش هم که معمولا از بازی های خارجی گرفته میشه . اینطور نیست ؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shazde ، ᔕinaᗪehghani
اون بازی اول که 3 بعدیه . چطوری با کانستراکت ساخته شده ؟ مطمئنید ؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، hasansanaei ، shazde ، ᔕinaᗪehghani
سه یعدی نیست
ایزومتریک هست.
  پاسخ

(1399/2/12، 02:28 عصر)محمد 82 نوشته است: اقا سلام . این بازی Artillerists خیلی عالی بود و به نظرم فقط گرافیکش خوبه . یعنی برای موفق شدن بازی فقط باید رو گرافیکش کار کرد . مثل همین بازی های اشپزی بهشت آشپزی و ... . فقط گرافیک دارن و برنامه نویسیش ساده است و ایده اش هم که معمولا از بازی های خارجی گرفته میشه . اینطور نیست ؟
سلام.
گرافیک که قطعا مهمه.
کدنویسی هم معمولا اینجوریه که فکر میکنیم ساده ست بعد که بیشتر واردش میشیم میفهمیم نه بابا اینم پیچیدگی های خاص خودش رو داره.
من همین artillerists رو اون اوایل که دیده بودم گفتم برم با کانستراکت ور برم ببینم میتونم مثلش بسازم یا نه. آخرش هم یه چیزی شبیهش در اومد ولی خب همزمان پدر من هم دراومد. 4 چون بازی ایزومتریک ریاضیات و فرمول های مخصوص به خودش رو داره که هم پیچیده ان هم یه سری اضافات داره مثل بحث عمق زمین و ... که پیاده کردنش تو موتورهای دوبعدی مشکله.
  پاسخ

(1399/2/12، 03:18 عصر)M.gh نوشته است: سه یعدی نیست
ایزومتریک هست.
بله میدونم اما چرخش هلی کوپتر سه بعدی شده . و خیلی جالبه . انیمیشنه اما این خیلی طبیعی دراورده .

بله قطعا کدنویسی هم مهمه اما خب اگه همچین بازی بتونیم بسازیم به علت گرافیکش دانلود بالایی نخواهد داشت .
وگرنه حرفتون کاملا درسته . توی اونت نویسی یه چیزایی که به ظاهر ساده میان خیلی سخت میشن .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، oak ، shazde ، ᔕinaᗪehghani
میدونستین توی بازی آقا نریمان در واقع اون پره های هلیکوپتر از خود هلیکوپتر جدا هستن و فقط این وسط هلیکوپتر در فریم های مختلف نمایش داده میشه ؟؟؟
اصلا هیچ انیمیشنی لازم نیست
حتی پره ها هم همون انیمیشن چرخش رو دارن
و تنها چیزی که زاویه عوض میکنه ، هلیکوپتر و اون سربازای پایینی که بهش شلیک می کنن ؟؟
ایونت نویسیش سخته ولی طرف هرکی بوده خییلی حرفه ای بوده
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shazde ، nariman ، ᔕinaᗪehghani
سلام

من چون قبلا این هارو دیده بودم نظر خاصی نداشتم که بدم ، مسلما افراد خوش فکر و همچنین با پشت کار فوق العاده ای نشستن اینارو درست کردن .
تازه حتی اینام نمیتونه قدرت کانستراکت رو نشون بده .

فقط من از نریمان عزیز ممنونم بابت به چالش کشیدن انجمن در این مدت .
فارغ از اینکه هر پیشنهادی بنده خدا میده من مخالفت میکنم 2
همیشه وقتی پست های ایشون رو میبینم خوشحال میشم .
فعلا چون وضعیت اونطوری که هممون بتونیم به زندگی عادیمون ادامه بدیم نیست ، دوستان دیگه ای هم اگر میتونن به عناوین مختلف پست های چالش برانگیز بذارن خوشحال میشیم و همچنین حمایت میکنیم .

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، nariman ، Master Badfar ، mhp ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,135 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,953 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,261 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,762 1401/1/31، 11:02 صبح