کتاب از نظر شما چطور بود؟!
عالی بود! واقعا کتاب جالبی بودش...
100.00%
3
ممنون، اما قبلا داشتمش!
0%
0
اصلا کتاب خوبی نبود، نباید معرفیش میکردی!
0%
0
3 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

معرفی کتاب - ساخت یک بازی کژوال...
سلام به دوستان گل انجمن...

با توجه به اینکه چند وقته بحث های مربوط به بازی‌های کژوال و هایپر کژوال داغ شده، گفتم که این کتاب رو هم به تمام دوستداران این سبک از بازی‌ها معرفی کنم، شاید همین کتاب باعث رشد و تعالیشون بشه...

با توجه به اینکه بازی‌سازی چیزی نیست که بواسطه ی خوندن یه کتاب، بشه به کسی گفت بازیساز، با خوندن این کتاب نباید توقع این‌رو داشت که من از این به بعد بهترین بازی‌های کژوال و هایپر کژوال رو می‌سازم، بلکه این کتاب فقط نکات و ترفند ها و یسری نکته و روش ساخت این نوع بازی‌ها رو توضیح داده و اصل کار همون ایده ی بکر هست...

البته بدی بزرگی که میشه بهش گرفت اینه که کتاب به زبان انگلیسی هست و مطمئنا همه توانایی درک و خوندن اون رو ندارن... (اگر کسی تونست و تجربه ی اینکار رو داشت میتونه کتاب رو ترجمه کنه و اینجا بزاره، تا همه بتونن استفاده کنن) و کسایی که این کتاب رو خوندن یه قسمتیشون معتقدن که این کتاب فقط برای تبلیغات ساخته شده اما با همه این چیزا بنظر من از ارزش های این کتاب چیزی کم نمیشه (مثل بازی تیم های ورزشی |: )، و ارزش خوندش بشدت زیاده...

در آخر این هم لینک کتاب:

302 Moved

ممنون میشم اگر دوستان انتقاد یا پیشنهادی یا نکته ای هم درباره ی این کتاب دارن اینجا ذکر کنن...

امیدوارم این کتاب براتون مفید باشه،
مؤفق باشید...
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: بنده خدا ، nariman ، Hossein ، mhp ، امیرعلی ۱۲۳
(1400/3/12، 09:01 عصر)SinaDehghani نوشته است: سلام به دوستان گل انجمن...

با توجه به اینکه چند وقته بحث های مربوط به بازی‌های کژوال و هایپر کژوال داغ شده، گفتم که این کتاب رو هم به تمام دوستداران این سبک از بازی‌ها معرفی کنم، شاید همین کتاب باعث رشد و تعالیشون بشه...

با توجه به اینکه بازی‌سازی چیزی نیست که بواسطه ی خوندن یه کتاب، بشه به کسی گفت بازیساز، با خوندن این کتاب نباید توقع این‌رو داشت که من از این به بعد بهترین بازی‌های کژوال و هایپر کژوال رو می‌سازم، بلکه این کتاب فقط نکات و ترفند ها و یسری نکته و روش ساخت این نوع بازی‌ها رو توضیح داده و اصل کار همون ایده ی بکر هست...

البته بدی بزرگی که میشه بهش گرفت اینه که کتاب به زبان انگلیسی هست و مطمئنا همه توانایی درک و خوندن اون رو ندارن... (اگر کسی تونست و تجربه ی اینکار رو داشت میتونه کتاب رو ترجمه کنه و اینجا بزاره، تا همه بتونن استفاده کنن) و کسایی که این کتاب رو خوندن یه قسمتیشون معتقدن که این کتاب فقط برای تبلیغات ساخته شده اما با همه این چیزا بنظر من از ارزش های این کتاب چیزی کم نمیشه (مثل بازی تیم های ورزشی |: )، و ارزش خوندش بشدت زیاده...

در آخر این هم لینک کتاب:

302 Moved

ممنون میشم اگر دوستان انتقاد یا پیشنهادی یا نکته ای هم درباره ی این کتاب دارن اینجا ذکر کنن...

مؤفق باشید...

این کتاب عالیه

ولی نسخه قارسیش رو میزاشتی بهتر بود

کسی میدونه چیجوری میتونم پی دی اف رو ترجمه کنم؟

اصلا نرم افزاری برای اینکار هست؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/3/13، 09:21 صبح)امیرعلی ۱۲۳ نوشته است:
(1400/3/12، 09:01 عصر)SinaDehghani نوشته است: سلام به دوستان گل انجمن...

در آخر این هم لینک کتاب:

302 Moved

مؤفق باشید...

این کتاب عالیه

ولی نسخه قارسیش رو میزاشتی بهتر بود

کسی میدونه چیجوری میتونم پی دی اف رو ترجمه کنم؟

اصلا نرم افزاری برای اینکار هست؟

https://translate.google.com/?sl=fa&tl=e...late&hl=fa
این سایت 

و 
https://chrome.google.com/webstore/detai...kfgjllcleb
این افزونه رو هم تو کروم نصب کنی اوکیه

البته باید تو فایل هم فعالش کنی
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…