موضوعها: 9
مکان: ایران/گیلان/رودسر
سپاسها: 7
1 سپاس گرفتهشده در 1 ارسال
سلام به دوستان عزیز و اساتید گرامی !
من خیلی خیلی خیلی تازه کار هستم . یک سوال داشتم !
من یک اسپرایت دارم . می خوام بگم به طور تصادفی اسپرایت کپی شه و از سمت چپ بیاد تو صفحه و از سمت راست از صفحه خارج شه .
مثلا تو یه صفحه یه اسپرایت پرنده دارم می خوام از این پرنده ها کپی گرفته شه و وارد بازی شن و حرکت کنن و از بازی خارج شن . یعنی تو صفحه چیزی حدود 10-15 تا پرنده در حال حرکت باشه و خارج شه .
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم !
موضوعها: 9
مکان: ایران/گیلان/رودسر
سپاسها: 7
1 سپاس گرفتهشده در 1 ارسال
دوستان من با دادن رفتار تیر به پرنده ها میتونم بگم که از سمت چپ بیان و از سمت راست خارج شن . ولی مثلا 5 تا پرنده کپی داشته باشم اونا خارج میشن و تموم ! می خوام تموم نشه و دوباره 5 تا پرنده دیگه وارد صفحه شن . یا اصلا به طور رندوم وارد صفحه شن به طوری که هر لحظه تعدادی پرنده داخل صفحه باشن . اگه بتونم تعداد پرنده هایی که همزمان تو صفحه هستن مشخص کنم هم خوب میشه .
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
روی اسپرایت پرنده کلیک کن در قسمت مشخصات سمت چپ رفتار را انتخاب کن روی کلیک کن روی اضافه شدن کلیک کن و رفتار warp می توانید تعیین کنید که از لایوت خارج شد یا از دوربین خارج شد از سمت دیگر وارد شود.
رفتار وارپ امکان می دهد شی از یک طرف آمده و از یک طرف خارج شود.
برای اینکه چندین اسپرایت در لایوت بسازید باید برگه رویداد رفته .رویداد شروع لایوت on start of layout را انتخاب کنید در شی سیستم قرار گرفته است. در قسمت اکشن . وارد شی سیستم system شده و اکشن create object را انتخاب کنید
پارامتر اول object شی مورد نظر که می خواهد ساخته شود
layer : لایه ای که باید شی قرار گیرد
در قسمت X,Y باید فورمول زی را بکار ببرید.
X: برای ایکس random(1,LayoutWidth)
Y: برای ایگرگ random(1,LayoutHeight)