به وجود آمدن اسپرایت و حرکت در صفحه و خروج
سلام به دوستان عزیز و اساتید گرامی !

من خیلی خیلی خیلی تازه کار هستم . یک سوال داشتم !

من یک اسپرایت دارم . می خوام بگم به طور تصادفی اسپرایت کپی شه و از سمت چپ بیاد تو صفحه و از سمت راست از صفحه خارج شه .

مثلا تو یه صفحه یه اسپرایت پرنده دارم می خوام از این پرنده ها کپی گرفته شه و وارد بازی شن و حرکت کنن و از بازی خارج شن . یعنی تو صفحه چیزی حدود 10-15 تا پرنده در حال حرکت باشه و خارج شه .

اگه راهنماییم کنید ممنون میشم !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان من با دادن رفتار تیر به پرنده ها میتونم بگم که از سمت چپ بیان و از سمت راست خارج شن . ولی مثلا 5 تا پرنده کپی داشته باشم اونا خارج میشن و تموم ! می خوام تموم نشه و دوباره 5 تا پرنده دیگه وارد صفحه شن . یا اصلا به طور رندوم وارد صفحه شن به طوری که هر لحظه تعدادی پرنده داخل صفحه باشن . اگه بتونم تعداد پرنده هایی که همزمان تو صفحه هستن مشخص کنم هم خوب میشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
روی اسپرایت پرنده کلیک کن در قسمت مشخصات سمت چپ رفتار را انتخاب کن روی کلیک کن روی اضافه شدن کلیک کن و رفتار warp می توانید تعیین کنید که از لایوت خارج شد یا از دوربین خارج شد از سمت دیگر وارد شود.
رفتار وارپ امکان می دهد شی از یک طرف آمده و از یک طرف خارج شود.

برای اینکه چندین اسپرایت در لایوت بسازید باید برگه رویداد رفته .رویداد شروع لایوت on start of layout را انتخاب کنید در شی سیستم قرار گرفته است. در قسمت اکشن . وارد شی سیستم system شده و اکشن create object را انتخاب کنید 
پارامتر اول object  شی مورد نظر که می خواهد ساخته شود
layer : لایه ای که باید شی قرار گیرد
در قسمت X,Y باید فورمول زی را بکار ببرید.
X: برای ایکس random(1,LayoutWidth)
Y: برای ایگرگ random(1,LayoutHeight)
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi