پخش ویدئو در بازی
سلام ، دوستان کسی میتونه کمک کنه برای اجرای ویدئو در بازی من ویدئو رو دقیقا با همون مشخصات که تو توضیح پلاگین ویدئو هست گذاشتم ولی فقط صدا پخش میشه و تصویر همون صحنه اول میمونه، خیلی لازم دارم اگر کمک کنید ممنون میشم  20  20  20  20  20  20  20  
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما ویدیو رو با فرمت mp4 و webm وارد کردی ؟
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/14، 04:09 عصر)Tartilla نوشته است: شما ویدیو رو با فرمت mp4 و webm وارد کردی ؟

سلام بله با هر سه فرمت ogv , mp4 , webm تست کردم حتی با هم mp4 , webm رو گذاشتم بازم نشد 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟ بد جور لازم دارم 2 2
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما با یه فایل mp4 دیگه تست کن ,
میخواستم واست یه سورس درست کنم دیدم فایل ویدیو حجمش رو زیاد میکنه ,
شما با فایل های ویدیویی دیگه تست کن اگر جواب نگرفتید واستون سورسش رو آپلود کنم ,
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/15، 03:22 عصر)Cyber_Amir نوشته است: شما با یه فایل mp4 دیگه تست کن ,
میخواستم واست یه سورس درست کنم دیدم فایل ویدیو حجمش رو زیاد میکنه ,
شما با فایل های ویدیویی دیگه تست کن اگر جواب نگرفتید واستون سورسش رو آپلود کنم ,

دستت درد نکنه ولی داداش با صد تا ویدئو و هر سه فرمت و سه تا ویدئو کانورنور تست کردم بازم نشد حتی تو همین سایت دوستان یه سورس گذاشته بودن با ویدئو small.mp4 باز اونم نشد کلا رو صحنه اول ویدئو میمونه ولی صدا پخش میشه و میره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام، چک کنید شی ویدئو داخل صحنه بازی invisible نباشه، یا زیر لایه های دیگه قرار نگرفته باشه

ویدئو هاتون خارج از محیط کانستراکت بدون مشکل پخش میشن؟

این کدک رو نصب کنید.اگر بازم نشد و خیلی عجله دارید میتوانید فیلم خودتون رو تبدیل به فریم انیمیشن کرده و پخش کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghost
پلاگین ویدیو رو با یک ویدیو کم حجم اضافه کردم ,
تست کردم اوکی بودش , احتمالا برای شما هم اجرا میشه ,

حجمش کمتر از 2 مگه ,

دانلود
  پاسخ

سپاس شده توسط: navidiego ، ghost

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj