1393/9/25، 05:24 عصر
بسم الله الرحمان الرحیم
اون روزی که امدم سراغ ساخت بازی برای گوشی خیلی تو ذهنم ایده برای ساخت بازی بود ولی مشکل اینجا بود که بلد نبودم بازی بسازم گفتم بسم الله... و شروع کردم رفتم با برنامه گیم مکر بازی سازی را شروع کردم اوایل کمی سخت به نظر میومد ولی دیگه تصمیم جدی گرفته بودم که بازی بسازم کمی که جلوتر رفتم دیدم کمی یاد گیری کدنویسی برای گیم مکر سخته پس بیخیالش شدم و تا یه مدت خاص بیخیال شدم تا اینکه تو آپارات می گشتم که به لینک آموزش ساخت بازی پلتفرمی(ویدیو آقای مجتبی)برخورد کردم و فیلم را دانلود کردم و نگاهش کردم کیف کردم خیلی آسان و روان آموزش میداد پس باز تصمیم به ساخت بازی کردم با این تفاوت که با کنستراک2 شروع کردم و دیگه یه دفتر 300 برگ خریدم و هر سوالی که برام پیش میومد را توش یاد داشت می کردم و تو انجمن جواب سوالم را می گرفتم با کمک شما و مدیر انجمن تا اینکه امروز وقتی داشتم به دفترم نگاه می کردم دیده همچی برای ساخت یه بازی متوسط هست ولی یه مشکل داشتم اینکه همه این کار ها را نیمشه تنها انجام داد پس تصمیم گرفتم که با حداقل برای شروع با دو نفر برای ساخت بازی کامل و خوب دست به همکاری بدم البته هدف من بیشتر ساخت بازی برای گوشی هست چرا که این عرصه هر روز رشد و پیشرفت می کند و بعد بازی های ایرانی واقعا کم هست و این فرصت خوبی هست که با همکاری و ساخت گروه خودمون توی این عرصه قدم جدی بر داریم.
چه افرادی را برای همکاری نیاز دارم:
1:در سطح سوال ها و آموزش هایی که در انجمن هست کنستراک2 بلد باشه(متوسط)
2:کمی گرافیک هم بلد باشه(فتوشاپ یا ....).
شماره تماس:09370807323
اسم:مهدی