لیز خوردن روی شیب
سلام دوستان من ی مشکلی دارم که میخواستم ببینم اگه کسی میدونه چجوری حلش کنم لطفا بهم بگه....ببینید من توی بازی ی شیبی دارم که کاراکتره بازی بالای شیبه...میخوام وقتی بازیکن دستشو یا کلیک موسو نگه میداره کاراکتره بازی  شروع به لیز خوردن بکنه و به شیبم بچسبه و جدا نشه..در ضمن به میزانی که دستشو رو صفحه نگه داره یا کلیک موسو، نیرو اضافه تر بشه و وقتیم دستشو برداشت(یا موسو) کاراکتر بازی از شیب جدا بشه...ی کم پیچیده بود...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
قسمت اول:
کاراکتره بازی بالای شیبه...میخوام وقتی بازیکن دستشو یا کلیک موسو نگه میداره کاراکتره بازی  شروع به لیز خوردن بکنه و به شیبم بچسبه و جدا نشه..در ضمن به میزانی که دستشو رو صفحه نگه داره یا کلیک موسو، نیرو اضافه تر بشه.
پاسخ:
به مثال زیر توجه کنید.(این یه راهشه)
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 73 ، mostafanastary
سلام. این هم یه راه دیگه:
https://www.dropbox.com/s/2mqwyumq85ptje....capx?dl=1
در این روش اگه نگه دارید و بعد ولش کنید به‌آرومی می‌ایسته.

نقل قول: وقتیم دستشو برداشت(یا موسو) کاراکتر بازی از شیب جدا بشه
دقیق‌تر توضیح بدید. وقتی روی شیبه و داره میاد پایین چجوری جدا شه؟ یعنی شیب از زیر پاش ناپدید شه؟
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 73 ، mostafanastary
ممنون که جواب دادین اما منظور من تا حدی پیچیده تر است....ی شکلی رو با پینت نقاشی کردم دقیقا همینو میخوام....شیب ها بسیار نرم و قوس دار هستند...حالا کاراکتر بازی با لمس کردن ما از اون بالا شروع به لیز خوردن میکند...هرچه بیشتر لمس کنیم نیروی بیشتری به کاراکتر اعمال میشه...و نکته اینجاس تا وقتی بازیکن دستشو برنداشته و در حال تاچ کردنه همینجور سرعت کاراکتر بیشتر بشه و وقتی دستشو برداشت کاراکتر بازی حالت ول شدن بگیره...نوع دیگش میشه تا وقتی ما تاچ میکنیم ی نوع جاذبه هم وجود داشته باشه که نزاره کاراکتر از سطح شیب جدا بشه( در هیمن حال هم لیز بخوره و تقریبا اصطکاک کم باشه)......بازم اگه بد بیان کردم ببخشید
اینم لینک تصویر ساده با پینت
http://8pic.ir/images/2gpkmj9gf01zhzesvd12.png
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/10/26، 12:17 عصر)محمد 73 نوشته است: ممنون که جواب دادین اما منظور من تا حدی پیچیده تر است....ی شکلی رو با پینت نقاشی کردم دقیقا همینو میخوام....شیب ها بسیار نرم و قوس دار هستند...حالا کاراکتر بازی با لمس کردن ما از اون بالا شروع به لیز خوردن میکند...هرچه بیشتر لمس کنیم نیروی بیشتری به کاراکتر اعمال میشه...و نکته اینجاس تا وقتی بازیکن دستشو برنداشته و در حال تاچ کردنه همینجور سرعت کاراکتر بیشتر بشه و وقتی دستشو برداشت کاراکتر بازی حالت ول شدن بگیره...نوع دیگش میشه تا وقتی ما تاچ میکنیم ی نوع جاذبه هم وجود داشته باشه که نزاره کاراکتر از سطح شیب جدا بشه( در هیمن حال هم لیز بخوره و تقریبا اصطکاک کم باشه)......بازم اگه بد بیان کردم ببخشید
اینم لینک تصویر ساده با پینت
http://8pic.ir/images/2gpkmj9gf01zhzesvd12.png

فکر کنم باید از joint استفاده کنی
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
این سورسو ببینید
shib narm fiziki
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria ، mostafanastary
(1393/10/26، 05:59 عصر)sama نوشته است: سلام
این سورسو ببینید
shib narm fiziki
سلام...خیلی ممنون بله این تقریبا چیزیه که میخواستم و نزدیکترین حالت به چیزی بود که میخواستم ولی ی خورده توی شیبا گیر میکنه و درست پرتاب نمیشه وقتی تاچو ول میکنم....مشکلش میدونید چیه؟؟؟ 18

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.....خیلی ممنون واقعا مشکل من حل شد اما خب ی سوال دیگه برام پیش اومد ...میخوام این شیبی که توضیح دادم پشت سر هم ادامه داشته باشه مثه رشته کوه و کاراکترم که حرکت میکنه قله ها ارتفاعشون زیاد بشه یا کم بشه و کلا بصورت رندوم شیب ها و ارتفاع قله ها هم عوض بشه...اگه بشه سورسشو بدین ممنون میشم4
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,328 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi