مشکل تعویض Layout
باسلام
من درحال ساخت بازی همانند بازی چهار هستم اما پیشرفته و بهتر.
در قسمت اول یعنی Splash که چک میکند آیا کابر به اینترنت متصل است یا خیر رو درست کردم و همه چیز کاملا درست است سرور هم فعال است
اما وقتی بازی رو تست میکنم روی Splash گیر میکند و به Layout منو Meno نمیرود
البته جالب است بدانید مثلا در لایه ی Meno که میرم و اجرا میکنم فقط لایه ی منو را میاورد
یعنی از ابتدا Splash را اجرا نمیکند
اگر میشود بگید چیکار کنم کل Layout ها اجرا شود
نسخه کانستراکتم هم r217 هستش
باتشکر  3
[تصویر:  qzmm9et3yhc7d25d3vtr.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلا
احتمالا شرط اتصال رو اشتباه نوشتین، اما کلا ، خود سایت سیرا ، و خود اشلی، من یه جایی خوندم، گفتن که Is Online مشکلاتی داره. یعنی نداره، اما مرورگر گاها خودش اشتباه میکنه و چون بازی بر پایه ی مرورگر هست، این اشتباه باعث میشه اگه شما افلاین هم باشین، کانستراکت فکر میکنه شما آنلاین هستین(البته توی پیشنمایش)(من توی خروجی هم امتحان نکردم)

یه پیشنهاد میدم، شما میتونین چک کنین Ajax request ، ( یعنی درخواست ایجکس) اگه کامل شد، فلان کنه و اگه نشد، فلان.
اینطوری دیگه خطا پیش نمیاد.

من خودم همینطوری انجام دادم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: behnamdeveloper
(1395/4/17، 04:54 عصر)mostafanastary نوشته است: سلا
احتمالا شرط اتصال رو اشتباه نوشتین، اما کلا ، خود سایت سیرا ، و خود اشلی، من یه جایی خوندم، گفتن که Is Online مشکلاتی داره. یعنی نداره، اما مرورگر گاها خودش اشتباه میکنه و چون بازی بر پایه ی مرورگر هست، این اشتباه باعث میشه اگه شما افلاین هم باشین، کانستراکت فکر میکنه شما آنلاین هستین(البته توی پیشنمایش)(من توی خروجی هم امتحان نکردم)

یه پیشنهاد میدم، شما میتونین چک کنین Ajax request ، ( یعنی درخواست ایجکس) اگه کامل شد، فلان کنه و اگه نشد، فلان.
اینطوری دیگه خطا پیش نمیاد.

من خودم همینطوری انجام دادم.

اخه دوست عزیز میدونید جالب است مثلا من لایه ی منو رو ساختم و داخل اون میرم و تست میکنم فقط اون لایه رو میاره و از Splash شروغ نمیکنه من میخوام یکای کنم کلا از اول شروع کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب،
شما روی اسم پروژه کلیک کنین و از داخل تنظیمات، نوشته:

project setting

و در قسمت

First Layout

لایوت مورد نظر رو برای شروع انتخاب کنین.
  پاسخ

(1395/4/17، 09:13 عصر)mostafanastary نوشته است: خب،
شما روی اسم پروژه کلیک کنین و از داخل تنظیمات، نوشته:

project setting

و در قسمت

First Layout

لایوت مورد نظر رو برای شروع انتخاب کنین.

ممنون اما فهمیدم چیکار کنم درست بشه
اما برای اینکه بتونه به Layout منو بره باید اون دستوری که چک میکنه اینترنت روشن یا خاموش رو حذف کنم
میتونید یک راه دیگه برای اینکه بازی چک کنه به اینترنت متصل هست یا نه رو بگید ؟
خیلی ممنون 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا من که همون پست اول عرض کردم، مشکل شما اینه که با استفاده از is online دارین اتصال به اینترنت رو چک میکنین.
باید از درخواست ایجکس استفاده کنین.
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، behnamdeveloper
سلام،

اگر بازی را برای اندروید میسازید میتوانید پلاگین CordovaNetworkInfo را هم امتحان کنید این پلاگین همانند پلاگین Browser ایونت هایی برای بررسی متصل بودن به اینترنت یا قطع بودن اتصال به اینترنت دارد....(البته فقط در خروجی نهایی عمل میکند)
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، behnamdeveloper
(1395/4/18، 01:04 صبح)vng نوشته است: سلام،

اگر بازی را برای اندروید میسازید میتوانید پلاگین CordovaNetworkInfo را هم امتحان کنید این پلاگین همانند پلاگین Browser ایونت هایی برای بررسی متصل بودن به اینترنت یا قطع بودن اتصال به اینترنت دارد....(البته فقط در خروجی نهایی عمل میکند)

سلام خیلی ممنون
پس یعنی در تست کردن بازی اجرا عمل نمیکند و در خروجی APK درست کار میکند ؟

به این صورت درست است ؟
http://s6.picofile.com/file/8258945192/Untitled.png
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
(1395/4/18، 06:56 عصر)behnamdeveloper نوشته است:

سلام خیلی ممنون
پس یعنی در تست کردن بازی اجرا عمل نمیکند و در خروجی APK درست کار میکند ؟

بله، همینطور است..البته میتونید یک متغیر بسازید و مقدار آن را با عوض شدن وضعیت اتصال به اینترنت تغییر دهید و بعد در دستورات تعریف کنید اگر مقدار متغیر عوض شد فلان اتفاق بیافتد....در این صورت برای تست به مشکل برنمیخورید و میتوانید مقدار متغیر را موقتاً به صورت دستی تغییر دهید تا اکشن های مورد نظر اجرا شود.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

مرسی خیلی ممنون درست شد  3
ببخشید دوباره مزاحم میشم 
من در پلاگین LayoutTransition نیز کمی مشکل دارم
وقتی آن را ادد میکنم و تنظیم میکنم در تست بازی اون شکل Refresh یا همون شکلی که میچرخد Rotate دیگر نمیکند
و وقتی پلاگین را حذف میکنم درست میشود
میخواستم ببینم آیا در خروجی با قرار دادن LayoutTransition بازهم این مشکل پیش میاید ؟
واقعا تشکر میکنم برای راهنما کردن باتشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,326 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi