موضوعها: 19
سپاسها: 45
10 سپاس گرفتهشده در 8 ارسال
سلام.کسی از دوستان این یکی دو روزه از طریق سایت کوکون آی او خروجی گرفته؟ من بعد از یکی دوهفته اومدم الان خروجی بگیرم ، بعد از اینکه خروجی کوردوا گرفتم ، زیپ کردم حجمش شد 1.6 مگابایت. توی سایت کوکون آی او آپلود کردم تا کامپایل کنه بهم APK تحویل بده ، تحویل داد 60 مگابایت! تازه ساین شده اش!! قاط زده؟ دوبار امتحان کردم اما متاسفانه هر دو بار حجمش شد 60 مگ. لطفا کسی اگر چیزی به ذهنش میرسه بگه..تشکر (((
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
سلام،
تو سربرگ اول(SETTINGS) حالت خروجی رو canvas قرار بده...از سربرگ plugins توی لیست installed اگر پلاگین کراسوالک(وب ویو) وجود داشت اون را آنیستال کن(اگر اشتباه نکنم معمولاً این پلاگین اول لیست قرار داره)... فراموش نکن بعد از هر تغییر در سربرگ های مختلف حتماً باید بروی دکمه ذخیره(save) در قسمت پائین هر سربرگ کلیک کنی تا تغییرات اعمال بشه....
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)