مهم ثبت نام دوره‌ی پیشرفته‌ی جاوااسکریپت و ساخت پلاگین کانستراکت
سلام نه منظورمه html اینا رو با xdk می نویسند ؟
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اگه منظورتون به کد های دوره قبله، با ایـــن مینوشتیم اما کلا با xdk هم میشه html نوشت ولی اولیه که گفتم خیلی بهتره.
موفق باشیـد
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، GAME MOEIN ، oak
آقا مجتبی فایل های دوره پیشرفته آیا به فروش می رسد؟؟؟چون من وقت شرکت در کلاس آنلاین را ندارم اما می خواهم از آموزش استفاده کنم.
با سپاس
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بله ان‌شاءالله پس از اتمام کلاس‌ها، ویدئوهای مقدماتی رو به صورت رایگان و پیشرفته رو برای فروش قرار خواهیم داد.

مهلت ثبت نام در دوره‌ی پیشرفته فقط همین امشب است و تمدید نخواهد شد.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: mansoor22 ، vng ، GAME MOEIN ، oak
(1395/5/31، 08:52 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام
بله ان‌شاءالله پس از اتمام کلاس‌ها، ویدئوهای مقدماتی رو به صورت رایگان و پیشرفته رو برای فروش قرار خواهیم داد.

مهلت ثبت نام در دوره‌ی پیشرفته فقط همین امشب است و تمدید نخواهد شد.

سلام 
استاد یه سوال داشتم اونم این که من یه کم تحقیق در مورد رباتای  تلگرام کردم دیدم که با زبون لوا که انگاز یه زبون مستقله نوشته میشه و زبون مرسوم تلگرامه
میخواستم بدونم جاوا اسکریپت تمام قابلیتای اون زبون رو داره ؟ اخه با اون زبون رباتای واقعا پیشرفته ای ساختن.

سوال دیگه این که یه جا شنیده بودم هر زبونی برای خودش یه حافظه ای رو در اختیار میگیره که ازش استفاده کنه و بر اساس نوع استفاده فرق داره و میگفتن که مثلا سی پلاس پلاس زبون بازی سازیه و رم زیادی رو میگیره و قویه و هنگ نمیکنه و ... و جی اس 
چون برای مرورگر و وبه حافظه زیادی نمیگیره و باهاش نمیشه کار سنگین کرد
ایا درسته ای حرف؟ 39
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/2، 11:57 عصر)alisafa نوشته است: سلام 
استاد یه سوال داشتم اونم این که من یه کم تحقیق در مورد رباتای  تلگرام کردم دیدم که با زبون لوا که انگاز یه زبون مستقله نوشته میشه و زبون مرسوم تلگرامه
میخواستم بدونم جاوا اسکریپت تمام قابلیتای اون زبون رو داره ؟ اخه با اون زبون رباتای واقعا پیشرفته ای ساختن.

سوال دیگه این که یه جا شنیده بودم هر زبونی برای خودش یه حافظه ای رو در اختیار میگیره که ازش استفاده کنه و بر اساس نوع استفاده فرق داره و میگفتن که مثلا سی پلاس پلاس زبون بازی سازیه و رم زیادی رو میگیره و قویه و هنگ نمیکنه و ... و جی اس 
چون برای مرورگر و وبه حافظه زیادی نمیگیره و باهاش نمیشه کار سنگین کرد
ایا درسته ای حرف؟ 39
ممنون

سلام، تلگرام یک API ارائه داده که تقریبا با هر زبانی قابل پیاده‌سازی هست و از این نظر هیچ مشکلی نیست.
همون طور که گفته شد جاوااسکریپت یک زمانی فقط مال مرورگر بود. با ظهور Node.js وضع خیلی فرق کرده.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویدئوهای دوره آموزشی جامع کانستراکت Mojtaba 205 199,306 1400/8/19، 09:13 صبح
آخرین ارسال: ^_^ Ali ^_^
  آموزش انیمیشن سازی توسط اینجانب Mehrdad 1 3,162 1398/11/4، 03:30 عصر
آخرین ارسال: mahdi.p
  مهم دوره برنامه‌نویسی سمت سرور بازی Mojtaba 65 51,768 1398/6/14، 12:36 عصر
آخرین ارسال: FARZAD BLACK
  دوره‌ی جاوا اسکریپت شروع شد! Mojtaba 22 19,604 1395/5/11، 11:59 صبح
آخرین ارسال: mansoor22
  مهم ثبت نام دوره‌ی مجازی امسال تمام شد! Mojtaba 33 31,672 1395/4/12، 11:37 عصر
آخرین ارسال: Arvin.DVI

پرش به انجمن: