درخواست راهنمایی جلوگیری از سنگین شدن بازی
سلام دوستان عزیز خسته نباشید
میخواستم بگم من تا اینجای بازیم رو که ساختم که منو و اسپلش و صفحه لودینگ هستش وقتی خروجی میگیرم(کوکون آی او) توی گوشی همون اول که میخواد اجرا بشه چند ثانیه(معمولا بین 8 تا 15 ثانیه) صفحه سیاهه و بعد صفحه لودینگ میاد
شنیده بودم که اگه یه صفحه لودینگ خودم بسازم به سرعت بازی کمک میکنه مثلا توی لایوت اول یه انیمیشن لودینگ گذاشتم و گفتم بعد از 10 ثانیه به لایوت اسپلش بره اما باز هم همون چند ثانیه ی اول صفحه سیاهه و بعدش لایوت لودینگ میاد
چیکار کنم که زمان بارگزاری بازی کمتر بشه؟؟
پ.ن:تمامی تصاویر قبل و بعد خروجی کم حجم شده اند
خیلی ممنونم[تصویر:  heart.gif]
ساخت موشن گرافیک با قیمت مناسب به همراه نمونه کار !
  سفارش + مشاهده نمونه کار ها + مشاوره رایگان از طریق تلگرام :  
+--|||   Reza_VFX@   ||--+
ربات برای عزیزانی که ریپورت هستند:
+--|||   _RezaVFX_Bot@   ||--+
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
کلا بعد از اسپلش کوکون صفحه چندثانیه سیاه میشه و من تاحالا راهی براش پیدا نکردم(فک نکنم راه حلی هم داشته باشه)
و بنظرم اگه بازیت سنگین نیس نیاز به لودینگ نداره
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: rezavfx
(1395/5/28، 04:05 عصر)rezavfx نوشته است: سلام دوستان عزیز خسته نباشید
میخواستم بگم من تا اینجای بازیم رو که ساختم که منو و اسپلش و صفحه لودینگ هستش وقتی خروجی میگیرم(کوکون آی او) توی گوشی همون اول که میخواد اجرا بشه چند ثانیه(معمولا بین 8 تا 15 ثانیه) صفحه سیاهه و بعد صفحه لودینگ میاد
شنیده بودم که اگه یه صفحه لودینگ خودم بسازم به سرعت بازی کمک میکنه مثلا توی لایوت اول یه انیمیشن لودینگ گذاشتم و گفتم بعد از 10 ثانیه به لایوت اسپلش بره اما باز هم همون چند ثانیه ی اول صفحه سیاهه و بعدش لایوت لودینگ میاد

سلام،

1-قدم اول:

لایوت اولی که قرار بعد از اسپلش کوکون لود بشه نباید از نظر ImageMemoryUsage زیاد باشه باید صفحه سبکی باشه...دلیل تاخیر زیاد معمولاً این مساله هست چون باید تصاویر رو در رم دستگاه لود کنه...در کل سعی کنید منوها رو سبک بسازید...برای حل مشکل میتونی برای صفحه ی اول یک تصویر کوچک انتخاب کنی مثلاً لوگوی خودت و بعد بگی on start of layout بعد 2 ثانیه بره به صفحه منو..

2-قدم دوم:

تو بخش SPLASH سایت cocoon io هنگام خروجی یک تصویر رو به عنوان اسپلش شخصی لود کن(مکانش زیر اسپلش کوکون هست) و زمانش رو بزار روی 5 ثانیه و اگر میخواهی اسپلشت تمام صفحه باشه حالت fill رو انتخاب کن..

با انجام این کارها دیگه خبری از صفحه سیاه نخواهد بود!

نکته: زمان اسپلش شخصی رو میتونی بین 3 تا 5 قرار بدهی اما اگر 5 ثانیه باشد بهتر است و خیالت راحته که تو این زمان(5 ثانیه) لایوت اول لود میشه و صفحه سیاه دیده نمیشه...در کل باید تست کنی و همانطور که گفتم زمان لود کامل، بستگی به سنگینی یا سبکی لایوت اول داره!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، mostafanastary ، rezavfx ، amin hosseini
(1395/5/28، 05:44 عصر)vng نوشته است:
(1395/5/28، 04:05 عصر)rezavfx نوشته است: سلام دوستان عزیز خسته نباشید

سلام،

1-قدم اول:

لایوت اولی که قرار بعد از اسپلش کوکون لود بشه نباید از نظر ImageMemoryUsage زیاد باشه باید صفحه سبکی باشه...دلیل تاخیر زیاد معمولاً این مساله هست چون باید تصاویر رو در رم دستگاه لود کنه...در کل سعی کنید منوها رو سبک بسازید...برای حل مشکل میتونی برای صفحه ی اول یک تصویر کوچک انتخاب کنی مثلاً لوگوی خودت و بعد بگی on start of layout بعد 2 ثانیه بره به صفحه منو..

2-قدم دوم:

تو بخش SPLASH سایت cocoon io هنگام خروجی یک تصویر رو به عنوان اسپلش شخصی لود کن(مکانش زیر اسپلش کوکون هست) و زمانش رو بزار روی 5 ثانیه و اگر میخواهی اسپلشت تمام صفحه باشه حالت fill رو انتخاب کن..

با انجام این کارها دیگه خبری از صفحه سیاه نخواهد بود!

نکته: زمان اسپلش شخصی رو میتونی بین 3 تا 5 قرار بدهی اما اگر 5 ثانیه باشد بهتر است و خیالت راحته که تو این زمان(5 ثانیه) لایوت اول لود میشه و صفحه سیاه دیده نمیشه...در کل باید تست کنی و همانطور که گفتم زمان لود کامل، بستگی به سنگینی یا سبکی لایوت اول داره!

ممنونم 53

(1395/5/28، 04:55 عصر)shazde نوشته است: سلام
کلا بعد از اسپلش کوکون صفحه چندثانیه سیاه میشه و من تاحالا راهی براش پیدا نکردم(فک نکنم راه حلی هم داشته باشه)
و بنظرم اگه بازیت سنگین نیس نیاز به لودینگ نداره

تشکر بابت نظرتون 53
ساخت موشن گرافیک با قیمت مناسب به همراه نمونه کار !
  سفارش + مشاهده نمونه کار ها + مشاوره رایگان از طریق تلگرام :  
+--|||   Reza_VFX@   ||--+
ربات برای عزیزانی که ریپورت هستند:
+--|||   _RezaVFX_Bot@   ||--+
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj