درخواست اموزش اضافه کردن زیر نویس به جای حرف زدن کاراکتر ها
بله، من برای متن های مربوطه، که توضیحات بازی و آموزش و ... از عکس استفاده کردم. به اینصورت که متن رو به صورت فایل png ذخیره میکنم و در بازی نمایش دادم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/31، 08:25 عصر)mostafanastary نوشته است: بله، من برای متن های مربوطه، که توضیحات بازی و آموزش و ... از عکس استفاده کردم. به اینصورت که متن رو به صورت فایل png ذخیره میکنم و در بازی نمایش دادم.

بله منم برای نسخه اول بازیم همین روش رو استفاده کردم
پس می فرمایین این روش از روش استفاده از شیء tex بهتره بله؟؟
ساخت موشن گرافیک با قیمت مناسب به همراه نمونه کار !
  سفارش + مشاهده نمونه کار ها + مشاوره رایگان از طریق تلگرام :  
+--|||   Reza_VFX@   ||--+
ربات برای عزیزانی که ریپورت هستند:
+--|||   _RezaVFX_Bot@   ||--+
  پاسخ

سپاس شده توسط:
البته نظر منه، و ممکنه عزیزان دیگری ، نظرات متفاوتی داشته باشند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،
شی اسپرایت فونت بهتر از تکست در گوشی عمل میکند منتها با الفبای فارسی سازگاری ندارد و برای اعداد بیشتر کاربرد دارد و حروف انگلیسی....

برای اینکه شی تکست عملکرد بهتری داشته باشد و به پرفورمنس بازی لطمه نزند میتونید برای ست کردن نوشته، در ایونت ها به جای استفاده از every tick از every x seconds استفاده کنید و بگوئید به جای هر تیک هر یک دهم ثانیه (0.1) نوشته تغییر پیدا کند...

برای تغییر دادن فونت ها به فونت دلخواه راه دیگری هم به غیر از روشهایی که دوستان فرمودند وجود دارد میتونید برای اطلاع از این روش به این تایپیک مراجعه کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: rezavfx

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi