حل شده مشکل پخش نشدن صدا
سلام من میخوام وقتی یک layout شروع میشه یک موزیک پخش بشه  و یک موزیک با فرمت ogg روش گذاشتم ولی وقتی لیوت شروع میشه هیچ چیزی پخش نمیشه با m4a هم امتحان کردم ولی نشد 
اینم سورسش
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
توی کانستراک توی اِوِنشیت همون لیوت از دستور در شروع لیوت استفاده کنید (فرمت OGG هم استفاده کنید 
[تصویر:  12t7_وبلاگ.png]
[تصویر:  ka39_کانال_آپارات.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/16، 10:40 عصر)مملی نوشته است: سلام من میخوام وقتی یک layout شروع میشه یک موزیک پخش بشه  و یک موزیک با فرمت ogg روش گذاشتم ولی وقتی لیوت شروع میشه هیچ چیزی پخش نمیشه با m4a هم امتحان کردم ولی نشد 
اینم سورسش
404

سلام.داداش موزیکت رو با فرمت ogg توی پوشه Sounds بریز درست میشه.روی Sounds راست کلیک کن و Import sounds رو بزن و موزیکت رو که با فرمت ogg هستش انتخاب کن.بعد همون دستور on start of layout ->play  و بعد هم از لیست موزیکی که ایمپورت کردی رو انتخاب کن.
احتمالا توی پوشه music ریختی که کار نمیکنه.

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/17، 12:07 صبح)hami نوشته است:
(1395/6/16، 10:40 عصر)مملی نوشته است: سلام من میخوام وقتی یک layout شروع میشه یک موزیک پخش بشه  و یک موزیک با فرمت ogg روش گذاشتم ولی وقتی لیوت شروع میشه هیچ چیزی پخش نمیشه با m4a هم امتحان کردم ولی نشد 
اینم سورسش
404

سلام.داداش موزیکت رو با فرمت ogg توی پوشه Sounds بریز درست میشه.روی Sounds راست کلیک کن و Import sounds رو بزن و موزیکت رو که با فرمت ogg هستش انتخاب کن.بعد همون دستور on start of layout ->play  و بعد هم از لیست موزیکی که ایمپورت کردی رو انتخاب کن.
احتمالا توی پوشه music ریختی که کار نمیکنه.

موفق باشید
من اهنگ هام رو توی پوشه موزیک میریزم و درستم کار میکنه(پخش میشه)
[تصویر:  12t7_وبلاگ.png]
[تصویر:  ka39_کانال_آپارات.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: مملی
سلام خیلی ممنون واقعا ممنوووون 21 24 41
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/17، 10:26 صبح)مملی نوشته است: سلام خیلی ممنون واقعا ممنوووون 21 24 41

سلام.خواهش میکنم.دکمه سپاس رو میزدید خوشحالتر میشدیم. 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: مملی ، mzash264

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj