ساخت حالت creative mode
سلام من میخوام برای بازیم قسمت creative mode بسازم تا مثلا بازیکن بتونه خودش مراحل بسازه  کسی میتونه کمکم کنه؟
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دقیقا کجا رو مشکل دارید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام میخواستم بدونم چطوری میتونم کار کنم که بازیکن بتونه ابجکت هارو انتخاب کنه و خدوش جابجا کنه و ساخت این نوع قسمت برای بازیم سخت میشه؟
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/17، 10:56 صبح)مملی نوشته است: سلام میخواستم بدونم چطوری میتونم کار کنم که بازیکن بتونه ابجکت هارو انتخاب کنه و خدوش جابجا کنه و ساخت این نوع قسمت برای بازیم سخت میشه؟

یه سرچ بکنید توی انجمن هست بعدشم اینجا اصلا درمورد انتخاب کاراکتر نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر