علت قطعی سایت چیست؟
آقا مجتبی خرج هاست دامین رو خودتون میدید؟
چرا تبلیغ نمیزارید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام، بله
البته روی هاست اشتراکی نیستیم. از بهار سرور مجازی گرفتیم.

خرج سرور از فروش دوره‌ی جامع در میاد. تا الآن درآمد فروش دوره‌ی جامع در هر ماه تقریباً برابر هزینه‌ی اجاره‌ی سرور شده (معمولاً درآمدمون کمی بیشتر از اجاره‌ی سرور بوده ولی نه خیلی زیاد).

از تبلیغ پاپ‌آپ که متنفّرم و کلاً با اون مخالفم. تبلیغ بنری هم همون اوایل یک مدّت گذاشتیم، ولی چون درآمد خاصی نداشت و مهمتر از اون کنترلی نسبت به محتوا نداشتم برداشتیم (از Anetwork استفاده می‌کردیم)
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، نیما ، S.L.F ، amin hosseini
سلام جناب مجتبی عزیز .

بنده به شخصه چند ساله در زمینه طراحی و کلا سایت و سرور هستم ، حدود دو ماه پیش هم بهتون گفتم بیاید بنده بهتون سرویس بدم از دیتاسنتر فرانسه که البته خودم هم از همون ها خرید میکنم .
سایت های ایرانی به دلیل اینکه مبلغ میکشن روی سرویس هاشون ، گرون میگیرن ، اما وقتی از سایت اصلی ( منبع خارجیش ) خرید بکنید ، ارزون تر در میاد ، سرویس الانتون فکر کنم از ایران باشه ، که به نظر بنده سرعت لود افتضاح هست ، سیستم سخت افزاری حملات دیداس و امثال اونو نداره ، پهنای باند محدود و هزارتا دردسر دیگه داره ، از نظر 7 سایت سئو نیز سایتتون سرعت لود پایینی از سمت سرور داره که میشه گفت از ی هاست اشتراکی هم کمتره ( با عرض معذرت ) :

Very Slow

4.778 Seconds

الان خود بنده سرور اختصاصی خریدم ، از فرانسه ، نه یکی بلکه چهارتا سرور اختصاصی دارم ، رم 16 گیگ و 8 سی پی یو 2.2ghz و 1000 گیگ هارد ، به پول ریال خودمون ماهانه دارم 200 هزارتومان پول میدم .

اگر نظرتون عوض شد با ایمیل بنده تماس بگیرید تا باهاتون مکاتبه کنم . با همون قیمتی که از سایت مرجع میخرم حساب میکنم ... حالا من با دلار حساب میکنم ، شما با ریال .
...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,328 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر