1395/11/16، 01:08 صبح
(1395/11/15، 08:49 عصر)sardar022 نوشته است:(1395/11/15، 05:30 عصر)hesam3 نوشته است:جمیعا در اشتباهید بدانید و اگاه باشید !!!!!(1395/11/15، 05:21 عصر)Datisgames نوشته است: به نظر من شما اشتباه میکنید کلش ۳ بعد هست با دوربین بالا
تو انریل همچین دوربینی وجود داره
لطفا پست زیر خاکی بالا نیارید ، اما حالا که خودتون بحثشو وسط کشیدید باید عرض کنم که اشتباه میکنید ، نه بازی کلش آف کلنز و نه کلش رویال هیچ کدوم 3 بعدی نیستن و حتی طراحی اون ها هم به صورت دو بعدی نوشته نشده .
الان ما به راحتی میتونیم نمونه کلش رویال و کلش آف کلنز رو با فتوشاپ و همین کانستراکت هم بالا بیاریم .
کلش ساختمان و سربازاش توسط یه نرم افزاری مثل تری دی مکس یا زی براش یا یه نرم افزارایی مث اینا ساخته شده فقط اونا ازش رندر دو بعدی گرفتن
ساده تر بخوام بگم وقتی حرکت دویدن یکی از سربازای کلشو نگا کنیم راهت میشه فهمید که اسپرایت هستن فقط چون عکسش از یه مدل سه بعدیه کسی شک نمیکنه!!!!!
الان وقتشه که یکی از اون حرکات تند و بزنم .
اولا که چشماتونو باز کنید ! اینجا ، کجا شما میبینید کسی گفته باشه گرافیک کلش با چی طراحی شده ؟
اگر منظورتون با بنده بوده ، که گفتم با کانستراکت نیز میشه با فتوشاپ طراحی کرد و فکر میکنم برای فردی مثل شما که معلوم نیست اصلا تا کجای این پست و خونده نظر گذاشتن کار اشتباهی هست اونم نظر دادن در رابطه با جمع بزرگی از اساتیدی که توی این پست پاسخ سازی کردن .
دوما ؛ بنده در بالا نوشته بودم که طراحی ها سه بعدی نیستند ، و دو بعدی هم نوشته نشدند . لطفا باز هم کمی دقت کنید ، شما بازی هم میسازید با این دقتتون ؟
از همه دوستان عذر میخوام ، موفق باشید ///.