کمک در یادگیری #C
Smile 
با سلام قبلا یه تاپیک زدم میخوام یونیتی یا کانستراکت یاد بگیرم بلاخره تصمیم گرفتم اگه اینده نگر باشم یونیتی رو انتخاب کنم اما میخوام قبل اینکه توی یونیتی به مشکل بر بخورم بیام #C یاد بگیرم اما من هیچی هیچی هیچی از برنامه نویسی نیمدونم (واقعا هیچی) بعضی اموزش ها رو دیدم البته pdf یکم سخت و ناجور بودن بعضیاشونم سریع میرفتن سر اصل موضوع منم از همه جا بی خبر برام سخت بودن و خلاصه بیخالشون شدم بنظرتون اموزش عالی برای سی شارپ چی وجود داره کدوم پکیج اموزش کد نویسی برای بازی دو بعدی با یونیتی خوبه؟ من از اون جایی که شهرستانم و فکر نکنم کلاس اموزشی سی شارپ وجود داشته باشه مجبورم کلیپ و اینا ببینم اگه کسی خودش از اینترنت یاد گرفته و الان حرفه ایی لطفا راهنمایی کنه کدوم پکیج سر تا پیاز رو توضیح داده ؟ کمک کنید ممنون میشم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز .
اقای رجب زاده ی سری اموزش تهییه کردن که بسیار عالی هستش و واقعا مناسب افراد تازه کار هستش . ادرس وبلاگشونم
gamedeveloper.blog.ir

هستش شما برید اونجا لینک اموزشو پیدا کنید . نگاه کنید حالشو ببرید . 3

پاسخ

سپاس شده توسط: sardar022 ، developer
(1395/10/30، 08:09 عصر)danials008 نوشته است: سلام دوست عزیز .
اقای رجب زاده ی سری اموزش تهییه کردن که بسیار عالی هستش و واقعا مناسب افراد تازه کار هستش . ادرس وبلاگشونم
gamedeveloper.blog.ir

هستش شما برید اونجا لینک اموزشو پیدا کنید . نگاه کنید حالشو ببرید . 3

ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 3,973 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 948 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,404 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 905 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,622 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: