حل شده .:ناتوانی در درست کردن تنظیمات Best score و ذخیره آن:.
Question 
درود به همه دوستان گرامی103103103
من یک بازی ساختم که آماده جایگزینی گرافیک و خروجی گرفتن هست. تنها مشکل من این است که من نمیتونم چیزی به نام "بهترین امتیاز" رو در بازیم ذخیره کنم. من با استفاده از "Value" ها کاری کردم که بالاترین امتیاز بازیکن نشان داده میشود ولی هر بار که از بازی خارج میشم، بهترین امتیاز هم پاک میشه و من نمیدونم چه طور بهترین امتیاز رو ذخیره کنم تا هر دفعه قابل دیدن باشه.
اگر کسی از دوستان قبلا این کار رو کرده یا روش این کار رو میدونه، بسیار خوشحال خواهم شد که به من کمک کنید.
کمک شما برای من بسیار ارزشمند هست.
با سپاس از شما.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/3، 12:13 صبح)Devin نوشته است: درود به همه دوستان گرامی103103103
من یک بازی ساختم که آماده جایگزینی گرافیک و خروجی گرفتن هست. تنها مشکل من این است که من نمیتونم چیزی به نام "بهترین امتیاز" رو در بازیم ذخیره کنم. من با استفاده از "Value" ها کاری کردم که بالاترین امتیاز بازیکن نشان داده میشود ولی هر بار که از بازی خارج میشم، بهترین امتیاز هم پاک میشه و من نمیدونم چه طور بهترین امتیاز رو ذخیره کنم تا هر دفعه قابل دیدن باشه.
اگر کسی از دوستان قبلا این کار رو کرده یا روش این کار رو میدونه، بسیار خوشحال خواهم شد که به من کمک کنید.
کمک شما برای من بسیار ارزشمند هست.
با سپاس از شما.

سلام این امتیاز رو با وب استورج سیو کنید لینک زیر هر سه روش ذخیره سازی رو آموزش داده
http://scirra.blog.ir/1394/10/29/Save_game

و شما میتونید تو همین وبلاگ آموزش بازی فلپی برد رو ببینید اونجا هم بهترین امتیاز رو آموزش دادن
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط: Devin ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر