آیا میتوان با یونیتی انیمیشن ساخت ؟
سلام دوستان ; ببخشید من توی یونیتی یکم ناشی و تازه وارد هستم واسه همین یه سوالی واسم پیش اومده :
من شنیدم که میشه با یونیتی دوبعدی انمیشن ساخت و مثل گیم میکر و کانستراکت نیست که باید دونه به دونه ی فریم هاش رو نقاشی بکنی . 
حالا این سوال برام پیش اومده که میشه با یونیتی ، انیمیشن سه بعدی هم ساخت ؟ برای مثال تعویض خشاب توسط کاراکتر رو ، حتما باید با نرم افزار هایی مثل تری دی مکس و مایا ساخت و بعد وارد یونیتی کرد ; یا بدون استفاده از این نرم افزار ها و با خود یونیتی هم میشه اینکارو کرد ؟
 [تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط:
اطلاع چندانی ندارم 
اما داخل سه بعدی تاجایی که مدیونم انمیشنا رو اکثرشون توی نرم افزار هایی مثل 3d max , maya و ... انیمت میکنند و دوبعدی هم همین کارو میشه کرد 
اما خود یونتی در دوبعدی سیستم انمیشن پیشرفته ای داره بطوری که شما اگر بازی 41148 رو بازی کرده باشید تمام انمیشن های این بازی در یونتی ساخته شده اند
[تصویر:  ydph74xbfd4w7h8zg.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: developer

ابزار انیمیشن یونیتی زیاد پیشرفته مثل نرم افزار های دیگه نیست
برای کارهای دو بعدی مناسب است
گرچه شما هر شی ای چه سه بعدی و دو بعدی رو می تونید با یونیتی براش انیمیشن درست کنید
موفق باشید
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. دوست عزیز
اگه هدفتون انیمیشن سازیه، بنده پیشنهاد می کنم به جای یونیتی و دیگر نرم افزارهای
مشکل و سخت، از نرم افزار افتر افکت (After Effect) استفاده کنید

به دو دلیل اول سادگی کار و نیاز نبودن به کد نویسی، دوم وجودآموزش های فارسی متعدد
و خب اگه بخواین خیلی انیمیشن پیچیده ای درست کنید همگی از قدرت نرم افترافکت و زیاد بودن
افزونه ها و پروژه های آماده این نرم افزار خبر دارن

و البته پلاگین 3D جدید اون میشه گفت یه انقلاب تصور نشدی بوده، که امکان ساخت انیمیشن های
سه بعدی با کیفیت فوق العاده ای رو هم با راحت ترین روش ها میسر کرده.
عبادت بی ولای او نمازیست بی وضو / به منکر علی بگو نماز خود قضا کند
_________

سلام به کانستراکتی های عزیز، خوشحالم بعد از مدت ها دوباره تونستم به
انجمن برگردم

سال نو مبارک
-
[تصویر:  Logo.Hiwa-Game-4.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
البته اگر واسه ساخت انمیشن های بازی تون میخواد باید بگم که spriter هم یکی از اون قدرتمندان هست و حرف های زیادی برای گفتن داره و فقط کافیه که اموزش های اونو ببینید منم اول به اسپرایتر به دید یک نرم افزار مبتدی نگاه میکردم اما چندتا از اموزش هاشو که توی یوتیوب دیدم فهمیدم که چه نرم افزار قدرمتندی هست
[تصویر:  ydph74xbfd4w7h8zg.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/5، 08:31 عصر)Navid نوشته است: سلام دوستان ; ببخشید من توی یونیتی یکم ناشی و تازه وارد هستم واسه همین یه سوالی واسم پیش اومده :
من شنیدم که میشه با یونیتی دوبعدی انمیشن ساخت و مثل گیم میکر و کانستراکت نیست که باید دونه به دونه ی فریم هاش رو نقاشی بکنی . 
حالا این سوال برام پیش اومده که میشه با یونیتی ، انیمیشن سه بعدی هم ساخت ؟ برای مثال تعویض خشاب توسط کاراکتر رو ، حتما باید با نرم افزار هایی مثل تری دی مکس و مایا ساخت و بعد وارد یونیتی کرد ; یا بدون استفاده از این نرم افزار ها و با خود یونیتی هم میشه اینکارو کرد ؟

شدنش که میشه مثل 41148
ولی اگه از نرم افزار هایی مثل مایا و تری دی مکس استفاده کنی بهتره
چون اگه از الان یاد بگیری تو آینده خیلی برات خوبه
کانال آپارات نانو گرافیک
برای یادگیری فتوشاپ

دوستان این کانال تازه تاسیسه و نیاز به حمایت شما داره 1

پاسخ

سپاس شده توسط: sjdafzali ، Mamad7
از همه ی شما دوستان عزیزی که به تاپیک من توجه کردید و به من پاسخ دادید ، نهایت تشکر رو دارم . 53
 [تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 3,973 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 948 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,404 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 905 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,622 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: