موضوعها: 37
مکان: تبریز=>یاشاسن آذربایجان
سپاسها: 34
277 سپاس گرفتهشده در 105 ارسال
سلام دوستان ; ببخشید من توی یونیتی یکم ناشی و تازه وارد هستم واسه همین یه سوالی واسم پیش اومده :
من شنیدم که میشه با یونیتی دوبعدی انمیشن ساخت و مثل گیم میکر و کانستراکت نیست که باید دونه به دونه ی فریم هاش رو نقاشی بکنی .
حالا این سوال برام پیش اومده که میشه با یونیتی ، انیمیشن سه بعدی هم ساخت ؟ برای مثال تعویض خشاب توسط کاراکتر رو ، حتما باید با نرم افزار هایی مثل تری دی مکس و مایا ساخت و بعد وارد یونیتی کرد ; یا بدون استفاده از این نرم افزار ها و با خود یونیتی هم میشه اینکارو کرد ؟
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک
موضوعها: 56
سپاسها: 180
160 سپاس گرفتهشده در 96 ارسال
اطلاع چندانی ندارم
اما داخل سه بعدی تاجایی که مدیونم انمیشنا رو اکثرشون توی نرم افزار هایی مثل 3d max , maya و ... انیمت میکنند و دوبعدی هم همین کارو میشه کرد
اما خود یونتی در دوبعدی سیستم انمیشن پیشرفته ای داره بطوری که شما اگر بازی 41148 رو بازی کرده باشید تمام انمیشن های این بازی در یونتی ساخته شده اند
موضوعها: 25
مکان: مشهد
سپاسها: 104
268 سپاس گرفتهشده در 100 ارسال
ابزار انیمیشن یونیتی زیاد پیشرفته مثل نرم افزار های دیگه نیست
برای کارهای دو بعدی مناسب است
گرچه شما هر شی ای چه سه بعدی و دو بعدی رو می تونید با یونیتی براش انیمیشن درست کنید
موفق باشید
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.
موضوعها: 37
مکان: همه ی ایران سرای من است
سپاسها: 294
179 سپاس گرفتهشده در 121 ارسال
سلام. دوست عزیز
اگه هدفتون انیمیشن سازیه، بنده پیشنهاد می کنم به جای یونیتی و دیگر نرم افزارهای
مشکل و سخت، از نرم افزار افتر افکت (After Effect) استفاده کنید
به دو دلیل اول سادگی کار و نیاز نبودن به کد نویسی، دوم وجودآموزش های فارسی متعدد
و خب اگه بخواین خیلی انیمیشن پیچیده ای درست کنید همگی از قدرت نرم افترافکت و زیاد بودن
افزونه ها و پروژه های آماده این نرم افزار خبر دارن
و البته پلاگین 3D جدید اون میشه گفت یه انقلاب تصور نشدی بوده، که امکان ساخت انیمیشن های
سه بعدی با کیفیت فوق العاده ای رو هم با راحت ترین روش ها میسر کرده.
عبادت بی ولای او نمازیست بی وضو / به منکر علی بگو نماز خود قضا کند
_________
سلام به کانستراکتی های عزیز، خوشحالم بعد از مدت ها دوباره تونستم به
انجمن برگردم
سال نو مبارک
-
موضوعها: 56
سپاسها: 180
160 سپاس گرفتهشده در 96 ارسال
البته اگر واسه ساخت انمیشن های بازی تون میخواد باید بگم که spriter هم یکی از اون قدرتمندان هست و حرف های زیادی برای گفتن داره و فقط کافیه که اموزش های اونو ببینید منم اول به اسپرایتر به دید یک نرم افزار مبتدی نگاه میکردم اما چندتا از اموزش هاشو که توی یوتیوب دیدم فهمیدم که چه نرم افزار قدرمتندی هست