هاست های پشتیبانی شده ajax ???
سلام دوستان

هیچ هاستی رو میشناسید که رایگان باشه و ajax اون رو پشتیبانی کنه؟
و مشکل فایل منیجر مثل xzn نداشته باشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
پشتیبانی از AJAX معنی نداره، تمام هاست‌ها ازش پشتیبانی می‌کنند، چون http رو پشتیبانی می‌کنند.

مسأله فقط بحث CORS هست (Cross Origin Resource Sharing)، که هم دوستان راه حل دادند و هم این راه حل براش مناسب هست که در توضیحات آموزش برترین امتیازات اضافه کردیم:

نقل قول: نکته (بعد از مشاهده‌ی ویدئو بخوانید): به دلایل امنیّتی مرورگرها اجازه نمی‌دهند به دامنه‌ای غیر از دامنه‌ی صفحه‌ی خودمان درخواست آجاکسی ارسال کنیم. یعنی یک سایت نمی‌تواند به یک سایت دیگر درخواست بفرستد. پس می‌توانید برای تست از NW.js استفاده کنید. چون NW.js این محدودیت را ندارد و درخواست خودش را بدون هیچ مشکلی ارسال می‌کند. در نهایت بعد از آپلود روی سرور هم که هیچ مشکلی از این بابت نداریم، چون دامنه‌ها یکسان است و خودمان می‌توانیم به سایت خودمان درخواست بفرستیم.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: mr.alian ، rezamms ، ᔕinaᗪehghani
(1395/11/10، 06:00 صبح)Mojtaba نوشته است: سلام
پشتیبانی از AJAX معنی نداره، تمام هاست‌ها ازش پشتیبانی می‌کنند، چون http رو پشتیبانی می‌کنند.

مسأله فقط بحث CORS هست (Cross Origin Resource Sharing)، که هم دوستان راه حل دادند و هم این راه حل براش مناسب هست که در توضیحات آموزش برترین امتیازات اضافه کردیم:

نقل قول: نکته (بعد از مشاهده‌ی ویدئو بخوانید): به دلایل امنیّتی مرورگرها اجازه نمی‌دهند به دامنه‌ای غیر از دامنه‌ی صفحه‌ی خودمان درخواست آجاکسی ارسال کنیم. یعنی یک سایت نمی‌تواند به یک سایت دیگر درخواست بفرستد. پس می‌توانید برای تست از NW.js استفاده کنید. چون NW.js این محدودیت را ندارد و درخواست خودش را بدون هیچ مشکلی ارسال می‌کند. در نهایت بعد از آپلود روی سرور هم که هیچ مشکلی از این بابت نداریم، چون دامنه‌ها یکسان است و خودمان می‌توانیم به سایت خودمان درخواست بفرستیم.
ممنون آقا مجتبی ولی یه سوال پس من چرا نتونستم با گیگفا جدول برترین امتیازات رو بسازم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خواهشا جواب بدید نیاز دارم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
گفتم دیگه
مشکل از CORS هست که راه حل هم دادم (همونی که نقل قول کردم).
برای راه حل دیگه هم جستجو کنید پیدا می‌شه.

هیچ ربطی هم به هاست نداره. اصلا اگر یک هاست به صورت پیش‌فرض اجازه بده، اون هاسته مشکل امنیّتی داره.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا مجتبی خیلی از دوستان که خروجی اندروید گرفته بودن به مشکل خوردن لطفا یه توضیحی بدید این مشکل از کجاست و چجوری قابل حله و اینکه آیا میشه به جای مقادیر عددی و حرفی عکس را هم ارسال کرد و چجوری میشه اونا را ویرایش یا حذف کرد اگه این هایی که گفتم را به صورت فیلم آموزشی قرار بدید ممنون میشم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز
این تایپیک هایی که دارید بالا میارید مال سال 95 هستش
سوالی اگه از آقا مجتبی دارید بهتره خصوصی بپرسید چون اگر جوابی بخوان بدن توی خصوصی میدن و گمون نکنم وقتش رو داشته باشن این تایپیک رو بخونن ببینن شما چی سوال کردی , چون شروع کننده ی تایپیک آقا مجتبی نیستن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ساخت بازی دفاع از قلعه 2d graphics 0 1,958 1400/11/3، 12:30 عصر
آخرین ارسال: 2d graphics
  بک گراند بازی 2d graphics 0 1,424 1400/10/6، 02:50 عصر
  پک ساخت بازی معمایی 2d graphics 0 1,966 1400/4/24، 11:07 عصر
  اسپرایت برای بازی دزد و پلیس سید جواد شریفی 1 1,875 1400/3/26، 11:48 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d