وب کم!
با سلام.
من یک برنامه دیگه با کانستراکت2 ساخته ام. که شما میتونید افکت هایی که در برنامه آماده کردیم رو به تصویرتون اضاف کنید و با استفاده از
یک دکمه که اسکرین شات میگیره از تصویرتون عکس بگیرید و بتونید پیش پردشو ببینید و یا اون رو ذخیره کنید!
شما میتونید با یکبار کلیک برروی دکمه مربوط به افکت مورد نظر اون افکت رو فعال کنید و با دابل کلیک برروی اون، غیر فعالش کنید.
با قاطی کردن چند افکت با هم عکستون رو رویایی کنید.
بهترین وباحال ترین افکتی که در برنامه قرار دادم افکت برجسته است. حتما امتحانش کنید.

______________________________________________________________________________________________
برنامه ویرایش تصویر

این برنامه ای که دوباره با کانستراکت ساختمش درست مثل همون برنامه وب کم عمل میکنه ولی این یکی میتونید از سیستمتون عکس هاتون
رو وارد برنامه کنید و با استفاده از افکت های مختلف اون رو ویرایش کنید. توجه کنید باید حالت بزرگنمایی عکس فعال باشه تا بتونید عکسی
رو که توسط برنامه ویرایش کردید رو ذخیره کنید. که ما این امکان رو هم گذاشتیم که بتونید عکستون رو فقط با کلیک برروی دکمه بزرگنمایی
به حالت عادی برگردونید و بزرگش کنید.
یک قسمت دیگه هم این برنامه داره که نقاشی هست. شما با زدن تیک کنار نقاشی میتونید عکس هاتون رو نقاشی کنید!

_______________________________________________________________________________________________

من حتما لینک دانلود سورس های این دو برنامه ای رو که ساختم رو در انجمن قرار میدم تا شما عزیزان استفاده کنید

با تشکر
telegram id : @firebug2017
4
  پاسخ

سپاس شده توسط: Nano-Games ، mehrad77 ، amirreza
باید چیز باحالی باشه !
برای ویندوزه ؟
وبلاگ من
www.construct2.blog.ir

ایمیل من
[email protected]
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirreza
من میخوام سورسشون رو بزارم. همون فرمت پروژه های کانستراکت(capx). تا بتونید استفاده کنید

با سلام به تمام کاربران انجمن کانستراکت2
اول از همه لینک دانلود برنامه ویرایش تصویر رو میزارم. توضیحات برنامه رو در بالا گذاشتم

با تشکر.

دانلود برنامه ویرایش تصویر
این هم از لینک دانلود

دانلود برنامه وب کم

این هم از برنامه وب کم.
telegram id : @firebug2017
4
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، mehrad77 ، amirreza ، kaveh_pzh ، FreakP0k3R

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس بازی کامل بمبرمن (رایگان ) mohsen_nasri 0 2,310 1399/10/30، 06:28 عصر