موضوعها: 28
مکان: لامرد
سپاسها: 7
36 سپاس گرفتهشده در 20 ارسال
با سلام.
بنده مشکل گرافیک کار دارم گر چه مشکل خیلی ها نیز هست.
میخام که دوستانی که بلدن بگن از کجاشروع کنم
با چه نرم افزار های شروع کنم؟
واگه کسی گرافیک کار مایل به همکاریه هست بگه: )
همیشه تو بچگی رویام این بود یه گیمر حرفه ای بشم ولی الان رویام اینه که یک گیم میکر حرفه ای بشم : )
موضوعها: 19
سپاسها: 839
541 سپاس گرفتهشده در 255 ارسال
سلام !
دوست عزیز شما با استاد بزرگ اقای گوگل میتونید شروع کنید ! با این سرچ ( اموزش طراحی ) دست کم براتون 1 میلیون صفحه ایرانی در این رابطه باز میشه !!
ولی خب برای راهنمایی : شما باید ببینید اول نیازتون چی هست ؟ 2بعدی یا 3 بعدی ؟
برای 2 بعدی : بهترین نرم افزار های موجود فتوشاپ ،ایلستریتور هست که میتونید اموزش های اونارو ببینید و حلش کنید !
3بعدی هم : از بلندر و اتو دسم بگیر تا مایا و ... !
روند اصلی کار هم اینه که شما کلا باید اول از همه طراحی روی کاغذ رو یاد بگیرید تا بتونید طرح اولیه ای که توی ذهنتون میاد رو پیاده کنید !! و بعدش ی اسکن و در نهایتم طراحی داخل محیط برنامه های طراحی !!
موفق باشید !
موضوعها: 28
مکان: لامرد
سپاسها: 7
36 سپاس گرفتهشده در 20 ارسال
(1396/4/10، 03:47 صبح)danials008 نوشته است: سلام !
دوست عزیز شما با استاد بزرگ اقای گوگل میتونید شروع کنید ! با این سرچ ( اموزش طراحی ) دست کم براتون 1 میلیون صفحه ایرانی در این رابطه باز میشه !!
ولی خب برای راهنمایی : شما باید ببینید اول نیازتون چی هست ؟ 2بعدی یا 3 بعدی ؟
برای 2 بعدی : بهترین نرم افزار های موجود فتوشاپ ،ایلستریتور هست که میتونید اموزش های اونارو ببینید و حلش کنید !
3بعدی هم : از بلندر و اتو دسم بگیر تا مایا و ... !
روند اصلی کار هم اینه که شما کلا باید اول از همه طراحی روی کاغذ رو یاد بگیرید تا بتونید طرح اولیه ای که توی ذهنتون میاد رو پیاده کنید !! و بعدش ی اسکن و در نهایتم طراحی داخل محیط برنامه های طراحی !!
موفق باشید.
سخنان مفیدی بود.ولی بنده هیچ استعدادی تو طراحی و نقاشی روی کاغذ ندارم.
همیشه تو بچگی رویام این بود یه گیمر حرفه ای بشم ولی الان رویام اینه که یک گیم میکر حرفه ای بشم : )