سورس بازی رانر
سلام
چندوقت پیش این بازی رو درست کردم اما به دلایلی که توضیح میدم حذف کردم.
توی این سورس از پلاگین تسپل(پلاگینی که خوده سایت گذاشته) استفاده کردم.
و از پلاگین درون پرداخت همه مارکت ها که آقا میلاد درست کردن هم استفاده شده.
هر دو پلاگین بدون مشکل کار میکردن.

از اینجا میتونید سورس رو دانلود کنید.

فقط با عرض معذرت بگم که گرافیک های داخلش رو خراب کردم که کسی نتونه استفاده کنه ازشون
ولی سورس کاملا اوکیه و میتونید گرافیک جدید بزارید براش

فقط درمورد علت حذف کردن این بازی و دیگر بازی هام بگم که 
من توی این بازی از گرافیک هایی استفاده کردم که از یه سایت برداشتم(اون سایت بازی های فلش توش داشت و بعضی گرافیکاش مثل این گرافیک ها رو تونستم ازش بردارم)
چند وقت بعد از منتشر کردن بازی با خودم فکر کردم اینکه من بدون اجازه اومدم گرافیکها رو برداشتم و ازش استفاده میکنم مسلما دزدیه ( ایرانی و خارجی نداره ) ما آدمیم اونام آدم
من کاری به بحث کپی رایت ندارم اصلا
حرف من اینه که مثلا یه شخصی میاد و یه پَک گرافیک بازی میسازه و میزاره واسه فروش , توی سایتایی که هست
بعد من از جایی رایگان رو پیدا میکنم و استفاده میکنم بدون پرداخت پولش یا اجازه گرفتن ازش.
خب این دقیقا مثل دزدیه و با دزدی فرقی نداره.
اون یه آدمه که یه چیزی رو درست کرده و گذاشته 1 دلار مثلا
حالا چه من برم یه دلار ازش بدزدم یا اون گرافیک ها رو رایگان استفاده کنم هردوتاش میشه دزدی.

البته این چیزیه که من بهش رسیدم و اعتقاد پیدا کردم بهش.
حالا باز میگیم فلان شرکت بخاطر تحریم و مسائل دیگه مثل گرون بودن دلار و . . . استفاده از محصولاتش مشکلی نداره

ولی یه پَک گرافیک بازی که ساخته ی یکی دوتا نفره اگه بیاییم رایگان استفاده کنیم از ساخته شون دقیقا مثال دزدیه( چه ایرانی باشه چه خارجی چه مسلمان چه کافر)
مثل اینه یه توریست که میاد داخل کشور , بریم ازش دزدی کنیم و بگیم اشکالی نداره این دزدی چون خارجیه یا مسلمان نیست.

البته بازم میگم این چیزیه که من بهش رسیدم , شایدم اشتباه باشه ولی خب من بهش پایبندم و کلا دیگه از گرافیک پولی استفاده نمیکنم.

و اینکه کلی سایت هست که کافیه سرچ کنید و گرافیک های قشنگ و رایگان رو دانلود کنید و با خیال راحت دانلود کنید.(انگلیسی سرچ کنید)

از سورس لذت ببرید 53 53 53

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس بازی کامل بمبرمن (رایگان ) mohsen_nasri 0 2,309 1399/10/30، 06:28 عصر
آخرین ارسال: mohsen_nasri
  سورس استفاده از دیدئو در کانستراکت rezamms 8 5,220 1399/7/8، 08:58 صبح
آخرین ارسال: rezamms
  سورس ایجاد افکت تایپ rezamms 2 2,813 1399/6/21، 12:40 عصر
آخرین ارسال: M.gh
  سورس ساخت خدم mega_24 5 5,009 1399/3/12، 03:25 عصر
آخرین ارسال: M.gh
  سورس استفاده از فانکشن oak 17 10,373 1399/1/7، 08:51 عصر