معرفی موتور بازی سازی گودوت(Godot)
سلام دوستان
نمیدونم تا به حال اسم موتور بازی سازی Godot رو شنیدید یا تجربه کاری باهاش رو داشتید یا نه
این انجین اوپن سورس و کاملا رایگانه و به شدت برای ما به خصوص برای کارهایی که میخوان در بازارهای خارجی منتشر بشن به خاطر نیاز نداشتن به لایسنس مناسبه
به هر حال اگر دوست داشتید در مورد این انجین قدرتمند بیشتر بدونید میتونید مقاله زیر رو بخونید
معرفی موتور بازی سازی گودوت (Godot) | بازیاتو

ضمنا جمعی از بچه‌های ایرانی هم کار با این انجین رو شروع کردند و آموزش‌هایی براش ساخته شده و در آینده قطعا این جمع بزرگتر خواهد شد و به شدت انجین آینده داریه
  پاسخ

سپاس شده توسط: hb1221 ، shazde ، mostafanastary ، amin COD ، mohammed_fn ، kakmamad ، mohammad reza ، MohammadHadi
سلام
واقعا موتور خوبی معرفی کردید.
من ی سوال داشتم
زبان پایتون دشوار هست؟
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
(1398/5/30، 09:39 عصر)محمد هادی نوشته است: سلام
من ی سوال داشتم
زبان پایتون دشوار هست؟

فوق العاده آسون هست ، یعنی کل پایتون رو در 8 ساعت میتونید آموزش ببینید .
علاوه بر اون کتابخانه های گلوبال و فری زیادی هم داره که کلا برنامه نویسی رو 70 / 80 درصد کاهش میده .

البته من اعتقاد دارم بدرد توسعه وب نمیخوره ، ولی برای بازی و کد نویسی های دیگه عالیه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi
تبلیغات عدد وتپسل هم داره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/30، 09:39 عصر)محمد هادی نوشته است: سلام
من ی سوال داشتم
زبان پایتون دشوار هست؟

سلام.
خواهش میکنم خوشحالم که مطلب کاربردی ای بوده
زبان پایتون نسبت به زبان‌های دیگه راحت تره و میتونید سریع تر یاد بگیرید و به شدت زبان قدرتمندی هم هست.
البته اونجور که دوستان گفتند که هشت ساعته میشه یادگرفت نیست!!! نمیدونم رو چه حسابی این حرف رو زدن
پایتون با اینکه زبان ساده ایه اما فوق العاده گستردس و یادگیریش هم زمان بر خواهد بود. و اینکه میگیم سادست به معنای کم بودن مطالب نیست بلکه بیشتر مربوط به نحوه کد زدنش هست.
و همونطور که گفتم فوق العاده زبان کاربردی ایه..متاسفانه دوستان اطلاعات غلط دادند و اتفاقا فوق العاده زبان قوی ای برای سمت سرور و وب هست.
کافیه به فریمورک جنگو نگاهی بندازید تا به قدرت پایتون در وب پی ببرید.
جهت اطلاع باید بگم بیس و پایه همین سایت کافه بازار معروف با جنگو(پایتون) نوشته شده. و در سطح جهانی هم سایت‌های بزرگی مثل یوتیوب؛ اینستاگرام و خود گوگل هم از پایتون استفاده کردند.
به هر حال به نظر من کار با پایتون رو شروع کنید و بدونید که پایتون زبان حال و آیندس و به جز بازی سازی میتونید در طراحی سایت؛ AI؛Data Science؛Machine Learning و.. هم به صورت حرفه‌ای فعالیت کنید.
بنده دوره آموزشی جادی رو بهتون پیشنهاد میکنم.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم؛ موفق باشید..
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده animation box محمد 82 1 2,521 1400/6/17، 08:13 صبح
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
Brick خرید surena system MohammadHadi 5 3,323 1400/5/31، 07:11 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  SURENA System MohammadHadi 10 6,105 1400/3/23، 11:46 صبح
آخرین ارسال: FARZAD BLACK
  معرفی کتاب - ساخت یک بازی کژوال... ᔕinaᗪehghani 2 2,285 1400/3/13، 10:54 صبح
آخرین ارسال: oak