1400/4/24، 12:02 عصر
به نام خدا سلام ، ببخشید که دیر جواب دادم ، چند ماه بود توی انجمن نبود.
متاسفانه فقط این آموزش بدون صوت است. ولی بقیه آموزش ها با صوت هستند. اگر جایی را نفهمیدید ، در پیام خصوصی به من اطلاع بدهید.
ان شالله بزودی به احتمال 30% من آموزش های کامل این بازی (Stronghold) را قرار میدهم ، چون این آموزش ناقص است و چند تا باگ هم دارد. توی آن آموزش ها قرار است آنلاین کردن این بازی را قرار بدهم. و با صوت هم هستند. (ممکن است بدون صوت باشد ، ولی اگر اینطوری شد ، حتماً یک آموزش متنی هم قرار میدهم و آموزش ها از روی آن تدریس میکنم.)
پ.ن: البته دلیل اینکه من بیش از 6 ماه در انجن غایب بودم ، به خاطر یادگیری پلاگین نویسی و زبان های برنامه نویسی و پیشرفت در کانستراکت بوده است و من تا الان 3 پلاگین ساختم ، اگر خواستید در انجمن بگذارم.
متاسفانه فقط این آموزش بدون صوت است. ولی بقیه آموزش ها با صوت هستند. اگر جایی را نفهمیدید ، در پیام خصوصی به من اطلاع بدهید.
ان شالله بزودی به احتمال 30% من آموزش های کامل این بازی (Stronghold) را قرار میدهم ، چون این آموزش ناقص است و چند تا باگ هم دارد. توی آن آموزش ها قرار است آنلاین کردن این بازی را قرار بدهم. و با صوت هم هستند. (ممکن است بدون صوت باشد ، ولی اگر اینطوری شد ، حتماً یک آموزش متنی هم قرار میدهم و آموزش ها از روی آن تدریس میکنم.)
پ.ن: البته دلیل اینکه من بیش از 6 ماه در انجن غایب بودم ، به خاطر یادگیری پلاگین نویسی و زبان های برنامه نویسی و پیشرفت در کانستراکت بوده است و من تا الان 3 پلاگین ساختم ، اگر خواستید در انجمن بگذارم.
به نام خدا
« از گهواره تا گور دانش بجویید. »
سخنی از پیامبر اسلام
« بسی رنج بردم بدین سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی »
فردوسی
«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
«علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست، نادانی
نه محقّق بوَد نه دانشمند چارپایی، بر او کتابی چند
آن تهی مغز را چه علم و خبر که بر او هیزم است یا دفتر؟»
سعدی
کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378
مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
« از گهواره تا گور دانش بجویید. »
سخنی از پیامبر اسلام
« بسی رنج بردم بدین سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی »
فردوسی
«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
«علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست، نادانی
نه محقّق بوَد نه دانشمند چارپایی، بر او کتابی چند
آن تهی مغز را چه علم و خبر که بر او هیزم است یا دفتر؟»
سعدی
کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378
مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.