در رابطه با متن مربوطه کدام آموزش بهتر و مفید تر است؟
ساخت اپلیکیشن rss خوان با کانستراکت
56.25%
9
ساخت بازی ماجراجویی سه بعدی بدون کد C++ در آنریل
43.75%
7
16 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

نظرسنجی ساخت آموزش
سلام به همه دوستان
دیدم که این وقت میتونم آموزش هایی رو برای یادگیری افراد انجمن بسازم

اما دو تا آموزش مد نظرم بود که گفتم از شما دوستان عزیز بپرسم کدومش رو بسازم

یکیش که قبلا یک قسمتش رو ساخته بودم 

ساخت اپلیکیشن rss خوان با کانستراکت

اما دومی رو یکمی متفاوت در نظر گرفتم که شاید اگر دوستان خواستن یه آشنایی با آنریل هم داشته باشن

ساخت بازی ماجراجویی سه بعدی بدون کد C++ در آنریل

هر کدوم رو که خواستید در نظر سنجی وارد کنید
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA ، Amirhesam.KH ، amin hosseini ، M.gh ، محمد 82 ، oak
سلام . بسیار عالی و خوب . به نظرم اول اپ رو شروع کنید (چون به نظر میاد کوتاه تر باشه) . بعدش برید سراغ بازی. و یک سوال ، اموزش دوم کلا بدون کد نویسی در انریل هست ؟
و یه خواهش : اگه بلدید اموزش هایی هم برای یونیتی با ابزار جدیدش (همون که کدنویسی نمیخواست ، اسمشو یادم نیست) بسازید .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، Amirhesam.KH
سلام ، به نظرم اگر می خواهید آموزش دوّم را بسازید ، باید یک بخش جدید برای آنریل انجین در انجمن بسازید و آموزشتون را در آن بخش بذارید.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
(1399/7/24، 02:29 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام . بسیار عالی و خوب . به نظرم اول اپ رو شروع کنید (چون به نظر میاد کوتاه تر باشه) . بعدش برید سراغ بازی. و یک سوال ، اموزش دوم کلا بدون کد نویسی در انریل هست ؟
و یه خواهش : اگه بلدید اموزش هایی هم برای یونیتی با ابزار جدیدش (همون که کدنویسی نمیخواست ، اسمشو یادم نیست) بسازید .
سلام
بله دوره آنریل حدودا 30 جلسه طول خواهد کشید. هرچند که یادگرفتن ش خیلی زمانبر نیست.
همچنین ما اصلا از کد نویسی در این دوره استفاده نمیکنیم و فقط از ایونت ها و اکشن هاش مثل کانستراکت استفاده میکنیم
​​​​​​بولت یونیتی هم بنده هنوز کامل یاد نگرفتم چون تفاوت زیادی با بلوپرینت آنریل داره اما اگر فرصت شد آمورش های یوتیوب رو با زیر نویس فارسی خدمت عزيزان قرار میدم 
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، محمد 82 ، oak
آقا رضا یه سوال داشتم. 

اگه ما این rss خوان رو یاد بگیریم میتونیم یع اپلیکیشن بسازیم که مطالب رو از یه سایت بگیره و اونجور که ما میخوایم نمایش بده ؟؟ اگه اینطوره خواهش میکنم ازتون که آموزشش رو بسازین.
.
.
 دوستان درباره آنریل انجین هم بگم که این موتور ۹ گیگه که بعد از نصب ۹۰ گیگ فضا میخواد. اگه از قبل این موتور رو نصب کردین پس حتما یه آموزشی هم براش سراغ داشتین و اگه الان میخواین نصب کنین بدونین که یه بازی ارزش ۹۰ گیگ فضا رو نداره تازه شما اگه این دوره رو راجع به آنریل ببینین فقط میتونین همین نوع بازیا رو بسازین و آنریل چندان تو ایران پشتیبانی نمیشه که سوالی اگه در موردش داشتین بتونین تو انجمنی بپرسین. پس بی زحمت رای هاتون رو به rss   تغییر بدین. جینگ! 4

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در ضمن دوستان این انریل انجین یه gtx 470 میخواد که فک کنم بیشتر افراد انجمن گرافیکشون ضعیف تره و از این مدلا دارن ک
gt 720
gt610
radeon 5420
بعضیا هم که مث خودم اصن کارت گرافیک ندارن و از آنبرد 64 مگ استفاده میکنن !! طبیعتا انریل روی این سیستم ها نصب نخواهد شد (حالا اینکه رم 8 میخواد بماند)

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
ممنون از نظرتون

بله آنریل برای دانلود حدودا 40 گیگ هست و بعد از نصب حدود 100 گیگ احتیاج داره
اما دلیلی داره که خیلی از افراد به جای یونیتی یا انجین های دیگه به سمت آنریل انجین میرن

حرفی که میزنم رو به خودتون نگیرید و منظورم با همه افراد انجمن هست
تا کی باید دنبال انجین های دو بعدی که آینده ای بزرگ ندارن وقت صرف کنیم
بله کانستراکت خوبه اما برای چه کسی؟ کسی که تازه کاره و میخواد اولین قدم های راه رفتن توی دنیای بازی سازی رو یاد بگیره
شاید با خودتون بگید که خب یونیتی قطعا از یه لحاظ خیلی بهتره
اما قدرت آنریل قطعا در مواردی مانند گرافیک و ایونت نویسی راحت خیلی از یونیتی جلو تره

قطعا آنریل در نگاه اول یه انجین سطح بالا و تخصصی باشه 
اما قطعا اگه واردش بشید متوجه قدرت در عین سادگی اون خواهید شد

در کل این دفاع من برای آنریل بود
اما نظر دوستان برای من مهمتر هست 1

با تشکر

------
در ضمن ما در این دوره با نسخه ای کار خواهیم کرد که عموم افراد بتونن با هر سیستم متوسطی باهاش کار کنن
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، M.gh ، ARKEYA ، MdSarli ، oak
رضا جان ما همه تو ایران زندگی میکنیم و خیلی هنر کنیم با گروه های دو سه نفری بازی میسازیم.
از این نظر کل فعالان گیم تو ایران یه جورایی مستقل حساب میشن و به همین خاطر دانش و منابع در دسترسمون محدوده.
هر ریسورس یا مقاله داخلی یا خارجی رو ببینی بهت میگن بهترین و بهینه ترین و کار راه بنداز ترین انجین برا افراد مستقل یونیتیه به خاطر ویژگی هاش در سطح کلی.
بنظرم اگه اون اپلیکیشن rss توش کارای کدنویسی و سمت سرور هست خیلی بیشتر بدرد بچه ها میخوره تا آنریل.
بحث انجین و اینا هم که دیگه تکراری شده. هر کس با هر چی دوست داره میتونه کار کنه. اگه کاربلد باشه میتونه موفق بشه. نباشه با آنریل هم به جایی نمیرسه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، amin hosseini ، M.gh ، محمد 82 ، oak
(1399/7/24، 09:45 عصر)mhp نوشته است: رضا جان ما همه تو ایران زندگی میکنیم و خیلی هنر کنیم با گروه های دو سه نفری بازی میسازیم.
از این نظر کل فعالان گیم تو ایران یه جورایی مستقل حساب میشن و به همین خاطر دانش و منابع در دسترسمون محدوده.
هر ریسورس یا مقاله داخلی یا خارجی رو ببینی بهت میگن بهترین و بهینه ترین و کار راه بنداز ترین انجین برا افراد مستقل یونیتیه به خاطر ویژگی هاش در سطح کلی.
بنظرم اگه اون اپلیکیشن rss توش کارای کدنویسی و سمت سرور هست خیلی بیشتر بدرد بچه ها میخوره تا آنریل.
بحث انجین و اینا هم که دیگه تکراری شده. هر کس با هر چی دوست داره میتونه کار کنه. اگه کاربلد باشه میتونه موفق بشه. نباشه با آنریل هم به جایی نمیرسه.
سلام
آره خب الان با این وضعیت بازار ایران بیشتر گرایش ها به سمت همون یونیتی و انجین های از اون دست رفته
چشم
بنده اولویت رو آموزش های rss میزارم

اگر هم شد انشالله آموزش های بولت یونیتی رو هم زیر نویس فارسی میکنم که راهنمایی بشه برای بقیه
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، محمد 82 ، oak

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 271,969 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,854 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 9,370 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,630 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y