1399/7/30، 09:33 عصر
به نام خدا
سلام ، من و یکی از دوستان در انجمن ، می خواهیم یک بازی اندروید بسازیم. مشکل اصلی ما پرداخت درون برنامه ای است. اگر می شود ، روش پرداخت درون برنامه ای با پلاگین Vinoos api (ساخت آقا میلاد) را به ما بگوید؟؟؟ برای پرداخت درون برنامه ، حتماً باید چه پیشنیاز هایی داشته باشیم؟؟؟ لطفاً سورس نباشد ، چون اینطوری ما مجبور به کپی پیست می شویم و من می خواهم همیشه در مورد اطلاعات ، اطلاعات کاملی داشته باشم. دوستان اگر تایپکی قبلاً در انجمن است ، لینکش را قرار بدهید یا اسم تایپک را بدید.
سلام ، من و یکی از دوستان در انجمن ، می خواهیم یک بازی اندروید بسازیم. مشکل اصلی ما پرداخت درون برنامه ای است. اگر می شود ، روش پرداخت درون برنامه ای با پلاگین Vinoos api (ساخت آقا میلاد) را به ما بگوید؟؟؟ برای پرداخت درون برنامه ، حتماً باید چه پیشنیاز هایی داشته باشیم؟؟؟ لطفاً سورس نباشد ، چون اینطوری ما مجبور به کپی پیست می شویم و من می خواهم همیشه در مورد اطلاعات ، اطلاعات کاملی داشته باشم. دوستان اگر تایپکی قبلاً در انجمن است ، لینکش را قرار بدهید یا اسم تایپک را بدید.
به نام خدا
« از گهواره تا گور دانش بجویید. »
سخنی از پیامبر اسلام
« بسی رنج بردم بدین سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی »
فردوسی
«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
«علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست، نادانی
نه محقّق بوَد نه دانشمند چارپایی، بر او کتابی چند
آن تهی مغز را چه علم و خبر که بر او هیزم است یا دفتر؟»
سعدی
کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378
مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
« از گهواره تا گور دانش بجویید. »
سخنی از پیامبر اسلام
« بسی رنج بردم بدین سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی »
فردوسی
«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
«علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست، نادانی
نه محقّق بوَد نه دانشمند چارپایی، بر او کتابی چند
آن تهی مغز را چه علم و خبر که بر او هیزم است یا دفتر؟»
سعدی
کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378
مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.