حل شده پرداخت درون برنامه ای
به نام خدا
سلام ، من و یکی از دوستان در انجمن ، می خواهیم یک بازی اندروید بسازیم. مشکل اصلی ما پرداخت درون برنامه ای است. اگر می شود ، روش پرداخت درون برنامه ای با پلاگین Vinoos api (ساخت آقا میلاد) را به ما بگوید؟؟؟ برای پرداخت درون برنامه ، حتماً باید چه پیشنیاز هایی داشته باشیم؟؟؟ لطفاً سورس نباشد ، چون اینطوری ما مجبور به کپی پیست می شویم و من می خواهم همیشه در مورد اطلاعات ، اطلاعات کاملی داشته باشم. دوستان اگر تایپکی قبلاً در انجمن است ، لینکش را قرار بدهید یا اسم تایپک را بدید.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
سلام . بسیار کار ساده ای هست . لینک توضیحات داره و نیاز به هیچ توضیحات اضافه نداره . لینک
فقط یه بازی ساده (یه صفحه سفید) بسازید و با پکیج نیم بازی اصلی خروجی بگیرید . بعد تو مارکت هایی که میخواید اپلود کنید و در قسمت پرداخت درون برنامه بازی توکن هارو ایجاد کنید . بعد از طریق کانستراکت در نسخه اصلی پرداخت توکن هارو انجام بدید و خروجی بگیرید و به عنوان نسخه 2 همون اپ که بالا گفتم اپلود کنید تو مارکت . متاسفانه در بازار باید یه نسخه اپلود کنید (با روش بالا) تا بتونید پرداخت درون برنامه بسازید و ... اما مایکت این قابلیت رو میده بهتون که نیاز به مرحله اول نداشته باشید و تنها با پکیج نیم در پنل میتونید برنامه بسازید و بعدا فقط نسخه اصلی رو اپلود کنید . 
نکته : فک کنم در لینک گفته در ابتدای لیوت اونت اماده سازی پلاگین رو بزنید که طبق تجربه میگم اینکارو نکنید . همونجا که میخواید پرداخت انجام بشه (احتمالا یه دکمه میزارید و میگید وقتی روش کلیک یا تاچ شد) ، بگید : اول آماده سازی پلاگین ، 0.1 ثانیه صبر ، پرداخت محصول
نکته اخر : حواستون به پارامتر مارکت که در اخر صفحه لینک شده گفته شده خیلی باشه تا پلاگین عملکرد درست داشته باشه .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، amin hosseini ، MrAlvand

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 10,050 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,604 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,940 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,398 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 346 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi

پرش به انجمن: