اهداف خوب و بد در بازی ها
Lightbulb 
بسم الله رحمن و رحیم
همون طور که می دانید در بازی ها اهداف خوب و بدی به کاربران القا می شود. به زبان ساده بازی ها رسانه های هستند که آینده ی کشور ها را مشخص می کنند.
پس ما باید توجه داشته باشیم. که بازی های ما بچه ها و مسيولان آینده را می سازد که این خود جای توجه دارد. رهبر انقلاب اسلامی گفتند وظیه ما درست کردن محتوای مفید و مختوش کردن محتوای بد و مستهجن که باعث آسیب به کودکان و نوجوانان و جوانان بشود.
خوب طبق این مطالب یعنی کار بازی سازان و رسانه ای ها بسیار مهمه پس بدانید که شما باید بازی رو با هدف خوب بسازید.
و یکی از نیاز های ما اینکه بازی خوب و مذهبی نداریم. و این یک ضعف هست که باید تکمیل بشود.
خوب من اهداف بدی که در بازی ها ارایه می شود را به صورت مختصر می گم.
1.بی بند باری های اخلاقی 2.تحقییر اسلام 3.ناهنجاری های اجتماعی 4.محتوای مستهن 5.محتوای یهودی 6.انکارات اخلاقی و مذهبی 7.شیطان پرستی 8.خشونت 9. پایین آوردن ارزش علم که امام صادق می فرمایید اگر می خواهید قبیل را از بین ببرید مقام عالم را برای آنها پایین بیاورید 10و اسلام حراسی و شیعه حراسیوو.....که بسیار اهدا زیادی هست..... که قابل توجه هست.
خوب محتوای خوبی که در بازی ها  القا می شود. و باید القا کرد چیست؟
1.محتوای آموزشی 2. محتوای علم دوست 3. محتوای مذهبی 4.محتوای اصول اخلاقی و اجتماعی 5. محتوای رو کردن دست یهودی ها و کار هایی که بر ضد وانان ما انجام دادن 6. و......... که به خلاقیت شما بستگی داد.
دوستان بنده یک طراح بازی هستم. و می خواستم بازی طراحی کنم. وقت گذاشتم برای هدف بازی چون دوست داشتم که بچه هایی که از بازی من استاده می کنند هدایت شوند نه گمراه.
[تصویر:  92bbb822-7ae4-42e1-8b2b-401c3d1e83ba.jpg]
ان شاء الله که مفید باشد.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA ، M.Y
خیلی ممنون که زحمت دادید و همه ما را مستفیض کردید
پس با توجه به این مسائل ما باید از این بازیا من بچه شیعه هستم خدا رو می پرستم بسازیم دیگه ؟

دوست عزیز
دشمن ما که هر چیزی می خواد باشه (فعلا صهیونیست ها دشمنن) در جبهه های مختلفی داره با ما می جنگه که بهش میگن جنگ نرم
خب من صاحب رسانه نا آگاه میام بازی من بچه شیعه هستم ، خدا رو می پرستم می سازم.
اون وقت اون گیمر ، میاد اینو می بینه و فکر می کنه توان ساخت بازی در ایران همینقدره
ولی خارجیا ویچر و کال آف دیتوی می سازن
من همیشه گفتم بازم میگم . مردم بازی ساز نیستن هرچند اطلاعاتشون یکم رفته بالا ولی مردم بازی سازی نمی کنن پس نمی فهمن و نمی تونن از زاویه دید شما نسبت به مسائل نگاه کنن
شما باید از زاویه دید مردم به مسائل نگاه کنی. خب مردم بازی تو رو می بینن و کالاف مو بایل رو هم می بینن و خب عده از اونها که مقایسه می کنن و عده ای هم ترجیح میدن اون رو بازی کنن و عدّه دیگر هم که بازی تو رو. نصب می کنن وقتی حوصلشون سر رفت دو دقیقه می شینن پاش

شما باید بازیت علاوه بر اینها جنبه های سرگرمی بیشتری داشته باشه (در مقاله اهداف ، انتخاب ها و یک بازی ساز بطور کامل بهش پرداختم برای اطلاعات بیشتر و فهمیدن منظورم به اون مراجعه کنید)

فکر نکن تو هر بازی ساختی و این ها رو رعایت کردی ، خیلی هنرمندی
هنر اونیه که در عین رعایت این ها ، بازی بسازه که مردم خوششون بیاد و این پیام هایی که میده تاثیر گذار باشه
مثلا 41148
پیام هایی می داد که من واقعا خوشم اومد
از این پیچیدگی سازمان هاشون
از اینکه اون شرکت از عمد داشت نوشابه های خراب تولید می کرد
از کشتار خدا پرستان
و...

خیلی جالب بود برام که توی ایران برای همچین مسائلی یه بازی خوب و پر طرفدار و پرفروش داریم

پس تاثیر گذار بودن پیام ها رو مد نظر داشته باشید

یه نکته ای هم که هست اینه که هیچ وقت صاف نگویید این خوبه و این بده
همیشه باید توی بازی با استفاده از اتفاقاتی که در داستان میوفته ، و دیالوگ هایی که به مسیر ذهنی کاربر جهت میده ، کاری کنید که کاربر خودش نتیجه بگیره که چی بده و چی خوبه

این نکته هم بهش توجه کنن چون مهمه

یک مساله ای هم که هست اینه که وقتی میگید توهین به اسلام ، منظورتون چیه ؟
برای توهین نکردن به اسلام سه روش وجود داره
اولیش و ساده ترینش اینه که خودت رو راحت کنی و اصلا بازی رو از فضای دین ببری بیرون اینجوری دینی نیست که بخواد بهش توهین بشه و من اعتقاد دارم این کار یعنی پاک کردن صورت مسأله

راه دوم اینه که فقط از اسلام خوب بگی مثل همون بازی من بچه شیعه هستم ، خدا رو می پرستم

راه سوم از همه جالب تره.
من که می خوام از راه سوم استفاده کنم ، میام یک شبهه دینی رو به عنوان مساله قرار میم و کاراکتر در داستان باید دنبال جواب برای این شبهه باشه و در نتیجه نهایی کاربر من با کاراکتر همراه شده و اومده.
در طول داستان باید ذهنش رو آماده کنید و در نتیجه گیری نهایی باید اون شبهه رو بزنید و کلهم مجمعین حلش کنید.
ولی راه سوم خطرناکه اگر اطلاعت ندارید ازش استفاده نکنید.

خب این که کاراکتر دنبال اون بگرده ممکنه یکم باعث سو تفاهم بشه
منظور من اینه که مثلا بازی من ماشین سواریه و یه روند داستانی رو در پیش داره. می تونم علاوه بر اون ، این قسمت شبهه و راه سوم رو خیلی نا محسوس و زیر پوستی به کاربر تزریق کنم

حتما لازم نیست بازی راجع به دفاع مقدس بسازید. می تونید با ساختن بازی در مورد مثلا جنگ ویتنام هم منظور خودتون رو که شهدا رشادت ها کردند برسومید که به هنرتون بستگی داره

در کل ، تمام این ها به هنرتون و درکتون از ذهن انسان و کاربر بستگی داره
پس پیشنهاد می کنم بدون اطلاعات و هنر ، نزنید به دریا بازی تاثیر گذار ساختن
چون اونجوری گند می زنید به همه چی و روز قیامت هم باید جواب پس بدهید 
[تصویر:  default-yellow.svg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hossein ، بنده خدا
(1399/12/19، 11:53 صبح)mahdi13862 نوشته است: سلام دوستان
یک موضوعی رو میشه به نظر من تو بازی آورد که پلیر رو از دشمنان خودمون مثل آمریکا که با ساخت فیلم ..... مارو خون خوار و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی رو یک شیطان و آدم کش به جامعه شون تحریف کردند ما هم مثلا باززی بسازیم در رابطه با جنگ ویتنام و آنقدر خشونت آدم کشی امریکایی ها رو نشون بدیم که پلیر زده میشه ازش و هر موقع فکر امریکا اومد سراغش یا صحنه های بازی بیافته و برا رژیم اشغالگر قدس هم همینجور
من این به نظر رسید
حتی اگر قرار شد بازی مثل پابجی بسازیم مثلا ایتم هایی رو قرار بدیم که مثلا پیلر بره به مسجد نماز بخونه جونش بی نهایت شود و یه موسیقی آرامش بخشی در وقتی وارد مسجد شد بزاریم پلیر آروم بشه بعذ مثلا دور مسجد یک حفاظ مثل زون بازی داشته باشه افراد به مسجد نتونن تیر اندازی کنن همه در مسجد در امان باشن ووووو
و مثلا افرادی که گناه میکنن همون گناهشون هم نشون بدبم و مثلا به اون که گناه کرده یک شخصیت بد و زشت بدیم که پلیر ازش بدش بیاد
فقط اگر ما بتونیم همچین بازی بسازیم نیاز به حمایت مسئولین هم داریم که بازی به کل افراد جامعه برسونن
و
نه داداش
اون که بره مسجد نماز بخونه جونش زیاد بشه بدترین ایده ممکنه
اصلا بحث یه چیز دیگست
باید نگاه آخر الزماني داشته باشيم
باید آخرالزمان رو درک کنیم 

(1399/12/19، 11:53 صبح)mahdi13862 نوشته است: سلام دوستان
یک موضوعی رو میشه به نظر من تو بازی آورد که پلیر رو از دشمنان خودمون مثل آمریکا که با ساخت فیلم ..... مارو خون خوار و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی رو یک شیطان و آدم کش به جامعه شون تحریف کردند ما هم مثلا باززی بسازیم در رابطه با جنگ ویتنام و آنقدر خشونت آدم کشی امریکایی ها رو نشون بدیم که پلیر زده میشه ازش و هر موقع فکر امریکا اومد سراغش یا صحنه های بازی بیافته و برا رژیم اشغالگر قدس هم همینجور
من این به نظر رسید
حتی اگر قرار شد بازی مثل پابجی بسازیم مثلا ایتم هایی رو قرار بدیم که مثلا پیلر بره به مسجد نماز بخونه جونش بی نهایت شود و یه موسیقی آرامش بخشی در وقتی وارد مسجد شد بزاریم پلیر آروم بشه بعذ مثلا دور مسجد یک حفاظ مثل زون بازی داشته باشه افراد به مسجد نتونن تیر اندازی کنن همه در مسجد در امان باشن ووووو
و مثلا افرادی که گناه میکنن همون گناهشون هم نشون بدبم و مثلا به اون که گناه کرده یک شخصیت بد و زشت بدیم که پلیر ازش بدش بیاد
فقط اگر ما بتونیم همچین بازی بسازیم نیاز به حمایت مسئولین هم داریم که بازی به کل افراد جامعه برسونن
و
این ایده های شما ایده های خوبین
ولی کسی خوشش نمیاد.

البته قسمت جنگ ویتنامش رو خوب گفتید

ببینید اینکه بره مسجد نماز بخونه دقیقا همون چیزیه که گفتم نکنید. 
گفتم نیایید مستاقیم بگید چی خوبه و چی بده
بزارید اتفاقات بازی و دیالوگ ها ، به ذهن کاربر جهت بدهند و بعدش با همون اتفاقات و دیالوگ ها نتیجه نهایی رو وارد کنید و اینطوری بیشتر کاربر ها تاثیر می گیرند

اما یک نکته دیگه هم هستش
اگر هدفتون مثلا ترویج نمازه هیچوقت همون اول نیاید نماز رو بگید
قبلش ایمان به خدا و توحید و این ها رو امتحان کنید و بعد برید سراغ نماز
کلا تاثیر گذاشتن کاری نیست که به این آسونی و یا با یکم فکر کردن بشه سر و تهش رو امن آورد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/12/19، 12:38 عصر)mahdi13862 نوشته است: مقلا چیزی که من دیدم تو بعضی بازی ها اون مثلا در کلیسا ایتم هایی خیلی بزرگ گذاشتن
ما هم میتونیم کاری کنیم
حالا نگیم اینجیزا رو میگم ما مثلا مسحدی در بازی قرار میدیم بعد اذان زیبایی گفته شده در جهان که افراد مغلوب این اذان شده اند یک سرچ کوچک پیدا میشه
بعد ما میتونی افراد که مثلا به مسجد نزدیک شد ارام این اذان پخش کنیم به همراه موسیقی ارامش بخش
خانه های مپ بازی رو خراب گذاشتیم مسجد رو به زیباترین شکل بسازیم کسی نتونه تیر به مسجد بزنه و حد اقل افراد در اونجا مثلا امنیت داشته باشن و کسی نتونه کسیو بکشه
دوست عزیز
اولا که قاطي کردن اذان با موسیقی گناه داره و اگر با آلت موسیقی مخلوط بشه ، کلا حرامه گوش کردنش

نمی دونم شما چه اصراری به مسجد دارید
اصلا مسجد چیزی نیستش که بخوایم روش مانور بدیم
ما باید کاری کنیم که کاربر خارجچی مثلا خودش بره تحقیق کنه
نه اینکه ما بهش اطلاعات بدیم
این کار اشتباهیه
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.Y
[quote="oak" pid='57136' dateline='1615266845'"]
خیلی ممنون که زحمت دادید و همه ما را مستفیض کردید
پس با توجه به این مسائل ما باید از این بازیا من بچه شیعه هستم خدا رو می پرستم بسازیم دیگه ؟

دوست عزیز
............

خیلی خوب توضیح دادی ممنون اما یک جور دیگه هم اسلام رو تهد شعاع قرار می دن مثلا  در بازی های تفنگی در مناطق مسلمانان بازی درست می کنند کاراکتر های دشمن همگی مسلمان هستند..............
این جوری هم می شه توهین کرد.
و متاسفانه در بازی های رایانه ای چنین اتفاقی افتاده.
و ما با ساخت بازی خوب می توانیم از این اتفاق جلوگیری کنیم.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوستان
به نظر من میشه افراد به اسلام به دو روش دعوت کرد
۱ دشمنان رو خیلی بد ستمکار که هستن نشون بیدیم
برا شماره ۱ یه فکری دارم
۲ اسلام رو هم خوب و امید بخش بهترین دین و....که هست نشون بدیم
برای ۱ من میتونم بگم مثل امریکا و ... مثلا جنگ ویتنام چجوری ادم های مظلوم رو میکشتن مثل سگ و باهاشون رفتار میکردن و کلی بدیهای اینجوری شون رو به بازی بکشیم و هیولای واقعی این ها رو نمایان کنیم یا میتونیم
بگیم افرادی که زوار امام معصوم هستن مثلا دارن زوار به عراق میروند یک هیولای بزرگ که امریکا باشه میاد و این هارو نابود میکنه پلیر باید فردی باشه که این هیولا رو نابود کنه و زوار سالم لرسونه این میتونه یه بازی تفنگی عالی بشه
یا افراد که با خدا مسلمان هستن چجوری نابود میشن و .....
برا مورد ۲ من چیزی به ذهنم نرسید شما چطور ؟
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

دوستان در مورد این موضوع هیچ کاری انجام ندید لطفا
این کار شما نیست مگه از مراجع یا افراد خبره دستوری در این مورد بیاد و کسی بر کار ها نظارت داشته باشه
شرمنده اینطور میگم ولی به قول معروف لقمه بزرگ تر از دهنتونه
تا آدم خودش یه مسلمون واقعی نباشه نمیتونه کسی رو به اسلام بیاره
عین این میمونه که یه نفر فست فود بخوره بعد به شما بگه فست فود نخور ضرر داره ، خب معلومه شما تره هم واسه حرفش خورد نمیکنید
ازین کار ها بیاین بیرون
نه کار شماست نه دانشش رو دارید

یا علی
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، M.Y
(1399/12/25، 02:18 عصر)amin COD نوشته است: سلام

این وظیفه شما نیست مگه از مراجع یا افراد خبره دستوری در این مورد بیاد و کسی بر کار ها نظارت داشته باشه
عین این میمونه که یه نفر فست فود بخوره بعد به شما بگه فست فود نخور ضرر داره ، خب معلومه شما تره هم واسه حرفش خورد نمیکنید
ازین کار ها بیاین بیرون
نه وظیفه شماست نه دانشش رو دارید

یا علی
بله کاملا صحیح هستش
بنده هم گفتم
بدون اطلاعات کار ها رو انجام ندید وگرنه آخرش یه چیزی شبیه همون ماجرا من بچه شیعه هستم ، خدا رو می پرستم در میاد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/12/25، 02:18 عصر)amin COD' نوشته است: سلام

این کار شما نیست مگه از مراجع یا افراد خبره دستوری در این مورد بیاد و کسی بر کار ها نظارت داشته باشه
ازین کار ها بیاین بیرون
نه کار شماست نه دانشش رو دارید

یا علی

سلام
بشین تا مراجع فتفا بدن
دوم آقای آیت الله خامنه ای فرمان را داده اند.
بعد ما مسلمان راستین هستیم. و اگر مسلمان راستین نبودیم قطعا سراغ چنین طراحی هایی نمی رفتیم.
بعد ما به  سوی اسلام گرایش آوردیم که به سوی اسلام دعوت میکنیم حرف شما قیاس مع الفارق هست.
بعد اگه نمی خوای بازی خوب درست کنی نیا کار ما رو با چند تا جمله الکی خرابکن
وسلام
یا علی مدد
این لحن تند از نظر من در اینجا جاییز بود اما عذر خواهی می کنم.

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نقل قول: سلام
بشین تا مراجع فتفا بدن
دوم آقای آیت الله خامنه ای فرمان را داده اند.
بعد ما مسلمان راستین هستیم. و اگر مسلمان راستین نبودیم قطعا سراغ چنین طراحی هایی نمی رفتیم.
بعد ما به  سوی اسلام گرایش آوردیم که به سوی اسلام دعوت میکنیم حرف شما قیاس مع الفارق هست.
بعد اگه نمی خوای بازی خوب درست کنی نیا کار ما رو با چند تا جمله الکی خرابکن
وسلام
یا علی مدد
این لحن تند از نظر من در اینجا جاییز بود اما عذر خواهی می کنم.
سلام دوست عزیز ؛

لطفا قبل از فعالیت مجدد قوانین انجمن را مشاهده کنید ،
به راه اندازی هرگونه بحث سیاسی ، مذهبی و غیر مرتبط با انجمن ممنوع است .
همچنین بارها توی پیام هاتون قوانین انجمن رو نقض کردید که این موضوع باعث شد چند کاربر دیگه هم نقض قوانین را ادامه دهند .
البته به کاربری اخطاری داده نشده .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایده شوتر اول شخص ؟ Alireza3d 9 5,004 1400/8/12، 05:28 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  اقتصاد درون بازی چیست و چه کار می‌کند؟ shazde 0 1,456 1400/5/18، 10:19 عصر
آخرین ارسال: shazde
  اهداف ، انگیزه ها ، انتخاب ها و یک بازی ساز oak 0 2,099 1399/10/24، 04:28 عصر
آخرین ارسال: oak