1400/6/18، 11:46 صبح
به نام خدا
با سلام خدمت شما ، من چند وقت پیش یک پلاگین کاربردی برای آوردن عکس توی کانستراکت است. شاید از خودتون بپرسید که اسپرایت هست ، چه احتیاجی به این پلاگینه؟؟؟
در واقع در اسپرایت و بکگراند نمیشه از کدهای css استفاده کرد. ولی توی این افزونه (پلاگین) این امکان وجود دارد.
الان شاید از خودتون بپرسید خب اصلاً در چه جاهایی استفاده میشه؟؟؟
1- شاید توی بازیتون بخواهید کاربر یک آواتار بر خودش انتخاب کنه و شما می خواهید اون آواتار به شکل دایره یا یک سری کد css داشته باشد. این دقیقاً مشکل آقا رضا توی انجمن بوده.
2- شاید بخواهید با کانستراکت یک نرم افزار درست کنید. و می خواهید که برنامتون چند پست داشته باشد و یک سری عکس هم قراره داشته باشند. خب شما باید از این پلاگین استفاده کنید چون شاید بخواهید یک سری کد css به اونا بزنید.
و ....
خب اگه به این پلاگین نیازمندین ، از این لینک دانلودش کنید: پلاگین Image
رمز عبور: AMIN
نحوه کارکرد این پلاگین اینکه شما باید چند عکس تو پوشه فایل ها توی پروژتون آپلود کنید و اسم + فرمتشون رو توی ویژگی File Name بنویسید یا اگه میخواهید با پلاگین فایل چوزر یا از یک آدرس عکسشو تغییر بدین ، باید از اکشن Load Image From URL استفاده کنید.
چون نسخه اوّل هستش ، طبیعتاً یک سری مشکلات دارد ، اگه مشکلی یا پیشنهادی داشتین ، میتونید توی این تایپک یا توی پیام خصوصی به من بگید.
هزینه استفاده: یک صلوات برای سلامتی امام زمان (عج)
موفق باشید.
با سلام خدمت شما ، من چند وقت پیش یک پلاگین کاربردی برای آوردن عکس توی کانستراکت است. شاید از خودتون بپرسید که اسپرایت هست ، چه احتیاجی به این پلاگینه؟؟؟
در واقع در اسپرایت و بکگراند نمیشه از کدهای css استفاده کرد. ولی توی این افزونه (پلاگین) این امکان وجود دارد.
الان شاید از خودتون بپرسید خب اصلاً در چه جاهایی استفاده میشه؟؟؟
1- شاید توی بازیتون بخواهید کاربر یک آواتار بر خودش انتخاب کنه و شما می خواهید اون آواتار به شکل دایره یا یک سری کد css داشته باشد. این دقیقاً مشکل آقا رضا توی انجمن بوده.
2- شاید بخواهید با کانستراکت یک نرم افزار درست کنید. و می خواهید که برنامتون چند پست داشته باشد و یک سری عکس هم قراره داشته باشند. خب شما باید از این پلاگین استفاده کنید چون شاید بخواهید یک سری کد css به اونا بزنید.
و ....
خب اگه به این پلاگین نیازمندین ، از این لینک دانلودش کنید: پلاگین Image
رمز عبور: AMIN
نحوه کارکرد این پلاگین اینکه شما باید چند عکس تو پوشه فایل ها توی پروژتون آپلود کنید و اسم + فرمتشون رو توی ویژگی File Name بنویسید یا اگه میخواهید با پلاگین فایل چوزر یا از یک آدرس عکسشو تغییر بدین ، باید از اکشن Load Image From URL استفاده کنید.
چون نسخه اوّل هستش ، طبیعتاً یک سری مشکلات دارد ، اگه مشکلی یا پیشنهادی داشتین ، میتونید توی این تایپک یا توی پیام خصوصی به من بگید.
هزینه استفاده: یک صلوات برای سلامتی امام زمان (عج)
موفق باشید.
به نام خدا
« از گهواره تا گور دانش بجویید. »
سخنی از پیامبر اسلام
« بسی رنج بردم بدین سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی »
فردوسی
«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
«علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست، نادانی
نه محقّق بوَد نه دانشمند چارپایی، بر او کتابی چند
آن تهی مغز را چه علم و خبر که بر او هیزم است یا دفتر؟»
سعدی
کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378
مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
« از گهواره تا گور دانش بجویید. »
سخنی از پیامبر اسلام
« بسی رنج بردم بدین سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی »
فردوسی
«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
«علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست، نادانی
نه محقّق بوَد نه دانشمند چارپایی، بر او کتابی چند
آن تهی مغز را چه علم و خبر که بر او هیزم است یا دفتر؟»
سعدی
کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378
مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.