فایربیس

سلام دوستان ،کسی با پلاگین فایربیس کار کرده؟و اینکه اگر آشنایی و کارکرد و پیاده سازی فایربیس رو بلدید یه توضیحی بدین.ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
سلام؛
شخصاً تجربه کار با پلاگینی که ازش یاد کردین رو نداشتم. لازمه بدونین با توجه به تحریم ها کار کردن و دسترسی به سرویس های Baas مثل AWS، مایکروسافت آژور و فایربیس و ... خالی از چالش نیست ضمن اینکه این سرویس ها عموماً رایگان نیستن و باید برای بهره برداری ازشون هزینه کنین.
شـما مشخصاً با هدف خاصی به سمت سرویس های Baas رفتین. مثلاً برای خلاصی از چالش ها یا سهولت توسعه سمت سرور، ارسال پوش نوتیفیکیشن، ثبت لاگ کرش های برنامه یا باگ ها، ثبت داده های کاربرها و یا ... . در هر حال میتونین به جای گزینه هایی مثل آژور، آمازون یا فایربیس از Appwrite به عنوان سرویس Baas پروژه تون استفاده کنین چرا که هم رایگانه و هم متن باز، اما خُب باید خودتون ترتیب میزبانی اش رو بدین ضمن اینکه فکر نکنم پلاگینی برای بهره برداری ازش توی کانستراکت طراحی شده باشه که این یعنی خودتون باید ترتیب ساز و کار ارتباط با API رو بدین. در نهایت میتونین به سرویس هایی که توسط حرفه ای های انجمن توسعه داده شدن (مثل پارسکور یا سورنا) به عنوان گزینه های Baas پروژه تون نگاه کنین.
موفق باشین.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، mehdi1100
سلام ،ممنون جناب آقای master badfar عزیز،بازیمو میخام توی گوگل پلی منتشر کنم و اینکه فقط میخام از بخش آنالیز فایربیس استفاده کنم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/12/26، 10:37 عصر)Master Badfar' نوشته است: سلام؛
شخصاً تجربه کار با پلاگینی که ازش یاد کردین رو نداشتم. لازمه بدونین با توجه به تحریم ها کار کردن و دسترسی به سرویس های Baas مثل AWS، مایکروسافت آژور و فایربیس و ... خالی از چالش نیست ضمن اینکه این سرویس ها عموماً رایگان نیستن و باید برای بهره برداری ازشون هزینه کنین.
شـما مشخصاً با هدف خاصی به سمت سرویس های Baas رفتین. مثلاً برای خلاصی از چالش ها یا سهولت توسعه سمت سرور، ارسال پوش نوتیفیکیشن، ثبت لاگ کرش های برنامه یا باگ ها، ثبت داده های کاربرها و یا ... . در هر حال میتونین به جای گزینه هایی مثل آژور، آمازون یا فایربیس از Appwrite به عنوان سرویس Baas پروژه تون استفاده کنین چرا که هم رایگانه و هم متن باز، اما خُب باید خودتون ترتیب میزبانی اش رو بدین ضمن اینکه فکر نکنم پلاگینی برای بهره برداری ازش توی کانستراکت طراحی شده باشه که این یعنی خودتون باید ترتیب ساز و کار ارتباط با API رو بدین. در نهایت میتونین به سرویس هایی که توسط حرفه ای های انجمن توسعه داده شدن (مثل پارسکور یا سورنا) به عنوان گزینه های Baas پروژه تون نگاه کنین.
موفق باشین

سلام.مرسی از راهنماییتون.
من هم از پارسکور برای جدول امتیازات آنلاین استفاده کردم و عالیه..البته پلاگین پارسکور فقط برای کانسترکت 2 هست..
برای کانسترکت 3  اگر بخواهیم جدول امتیازات آنلاین درست کنیم باید چیکار کنیم؟
با سپاس فراوان

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,324 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر