ذخیره خودکار امتیاز در بازی فلپی برد
Question 
سلام به کانستراکی های زیرک و باهوش من داشتم یه بازی مثل فلپی برد می ساختم و می خواستم وقتی در بازی باختی امتیازی که به دست آوردی تو لی آوت انتخاب شده به نمایش در بیاد و بعد خروج و ورود دوباره اون امتیاز نشون داده بشه لطف می کنید اگه بهم کمک کنید. 22
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از متغییر سراسری استفاده کن .
یک لایوت جدید بساز لایوت مردن . هنگامی پلیر مرد. به لایوت بعدی که همان لایوت مرده است.
یک تکست باکس بگذار و در برگه رویداد مقدار تکست باکس رو برابر با متغییر سراسری کن
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
از کمک خیلی ممنون ولی من یه تازه کارم ممنون میشم اگه اسم بخش هاشو برام بنویسی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
go to layout : رفتن به مر حله بعد
global : متغییر
text: وراد شی تکست در قسمت اکشن های شده سپس فیلد text رو انتخاب کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/6/26، 01:21 عصر)خشم سبز نوشته است: سلام به کانستراکی های زیرک و باهوش من داشتم یه بازی مثل فلپی برد می ساختم و می خواستم وقتی در بازی باختی امتیازی که به دست آوردی تو لی آوت انتخاب شده به نمایش در بیاد و بعد خروج و ورود دوباره اون امتیاز نشون داده بشه لطف می کنید اگه بهم کمک کنید. 22

سلام،
شما میتونید این سورس رو بررسی کنید.و این صفحه رو هم پیشنهاد میکنم کامل بخونید.

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi