مشکل در ساخت فروشگاه
Smile 
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه...من در حال ساخت یه بازی رکورد زنی هستم اما مشکل زیر رو دارم...ممنون میشم کمکم کنید!
مشکل:
من یه صفحه فروشگاه برای بازیم در نظر گرفتم که مثلا کاربر با سکه هایی که در طول بازی ها جمع میکنه ، بتونه شخصیت های جدید بسازه...خب...من اومدم عکس کاراکتر هایی که میشه خرید (کلا 2 تا بیشتر نیستن...!!!!) رو در قالب دوتا اسپرایت گذاشتم...زیرشم دوتا اسپرایت ( در واقع دکمه...چون میخوام خروجی CocoanJS بگیرم اسپرایت گذاشتم!) قرار دادم برای خرید این شخصیت ها از طریق پول داخل بازی...هرکدوم از این اسپرایت(دکمه)های خرید هم 3 تا انیمیشن دارن...اولیش که حالت قفل شده هست (یعنی اگه پول طرف کافی نبود ، دکمه قفل باشه!) دومی هم حالت عادی(بدون قفل) هست...(وقتی میاد که کاربر پولش کافی باشه!) و انیمیشن سوم برای وقتیه که اون شخصیت خریده شده...حالا من برای تست اومدم مقدار coin (پول داخل بازی) رو 1000 قرار دادم (قیمت یکی از شخصیت ها 200 و قیمت دیگری 500 است!) و سپس بازی رو تست کردم...(البته با Mozilla Firefox) و دیدم که دوتا انیمیشن اول دکمه ها درست کار میکنند اما انیمیشن سوم وقتی یبار شخصیت خریده میشه نمیاد و باید اینقدر بخری تا پولت 0 شه و بعدش میاد! چرا؟!!
دوستان خواهشا سریع جواب بدید اگه میدونید....
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/17، 10:03 عصر)soroosh نوشته است: سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه...من در حال ساخت یه بازی رکورد زنی هستم اما مشکل زیر رو دارم...ممنون میشم کمکم کنید!
مشکل:
من یه صفحه فروشگاه برای بازیم در نظر گرفتم که مثلا کاربر با سکه هایی که در طول بازی ها جمع میکنه ، بتونه شخصیت های جدید بسازه...خب...من اومدم عکس کاراکتر هایی که میشه خرید (کلا 2 تا بیشتر نیستن...!!!!) رو در قالب دوتا اسپرایت گذاشتم...زیرشم دوتا اسپرایت ( در واقع دکمه...چون میخوام خروجی CocoanJS بگیرم اسپرایت گذاشتم!) قرار دادم برای خرید این شخصیت ها از طریق پول داخل بازی...هرکدوم از این اسپرایت(دکمه)های خرید هم 3 تا انیمیشن دارن...اولیش که حالت قفل شده هست (یعنی اگه پول طرف کافی نبود ، دکمه قفل باشه!) دومی هم حالت عادی(بدون قفل) هست...(وقتی میاد که کاربر پولش کافی باشه!) و انیمیشن سوم برای وقتیه که اون شخصیت خریده شده...حالا من برای تست اومدم مقدار coin (پول داخل بازی) رو 1000 قرار دادم (قیمت یکی از شخصیت ها 200 و قیمت دیگری 500 است!) و سپس بازی رو تست کردم...(البته با Mozilla Firefox) و دیدم که دوتا انیمیشن اول دکمه ها درست کار میکنند اما انیمیشن سوم وقتی یبار شخصیت خریده میشه نمیاد و باید اینقدر بخری تا پولت 0 شه و بعدش میاد! چرا؟!!
دوستان خواهشا سریع جواب بدید اگه میدونید....

سلام، شاید تنظیم کردین هر وقت متغیر coin صفر بود انیمشن سوم فعال بشه...میتونید یک متغیر اینستنس برای شخصیت ها بسازید مثلاً به نام ok با مقدار اولیه صفر، هر وقت شخصیت خریده شد ok بشه یک و در ایونت ها تنظیم میکنید هر وقت ok برابر یک بود انیمیشن سوم هم فعال بشه
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,328 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi