سورس بازی ایزومتریک(شبه سه بعدی)
Brick 
[تصویر:  iso_vng.jpg]

به نام خدا و با سلام،

این هم یک سورس بازی ایزومتریک (شبه سه بعدی) که همین الان ساختم(یک ساعته) ، البته این یک نمونه ساده هست تنها برای یادگیری حرکات و چگونگی قرار دادن اشیاء در بازی...(حرکت پلیر با کلیدهای چهار جهت کیبورد)

هزینه استفاده سه صلوات

البته در این شب های عزیز دعا برای ما هم فراموش نشود.  
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: comerway ، amirho24 ، ahmad ، Vizmark# ، ik3d ، shayan_ra ، seyed ، Americanboy3 ، mostafanastary ، saatkooki ، makan parsi ، ghader ، amin hosseini
(1394/9/20، 12:24 صبح)vng نوشته است: [تصویر:  iso_vng.jpg]

به نام خدا و با سلام،

این هم یک سورس بازی ایزومتریک (شبه سه بعدی) که همین الان ساختم(یک ساعته) ، البته این یک نمونه ساده هست تنها برای یادگیری حرکات و چگونگی قرار دادن اشیاء در بازی...(حرکت پلیر با کلیدهای چهار جهت کیبورد)

هزینه استفاده سه صلوات

البته در این شب های عزیز دعا برای ما هم فراموش نشود.  

عالی

یه دفعه بازی جی تی ای میزدی دیگه 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، saatkooki
با سلام
سوس خیلی خوبی هست.
میدونم جای سوال اینجا نیست ولی اگه یک کاراکتر دیگه تو بازی بزارید( با انیمشن چهار جهت هوش مصنوعی) تا این کاراکتر هرجا میره تعقیبش بکنه کل مشکلات من حل میشه.
بازم متشکرم جهت سورس.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام و ازت تشکر می کنم فقط کانستراکت من بازش نکرد باید کدون نسخه از کانستراکت رو داشته باشم تا باز کنه؟
ممنون می شون اگر جواب دهی.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نسخه 218 من باز کرد اپدیت کن
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس بازی کامل بمبرمن (رایگان ) mohsen_nasri 0 2,310 1399/10/30، 06:28 عصر
آخرین ارسال: mohsen_nasri
  سورس استفاده از دیدئو در کانستراکت rezamms 8 5,223 1399/7/8، 08:58 صبح
آخرین ارسال: rezamms
  سورس ایجاد افکت تایپ rezamms 2 2,817 1399/6/21، 12:40 عصر
آخرین ارسال: M.gh
  سورس ساخت خدم mega_24 5 5,011 1399/3/12، 03:25 عصر
آخرین ارسال: M.gh