حل شده سایز و پنل
Wink 
من یک سایز را برای وییو(دوربین) و لایوت قرار دادم ایا روشی هست که من این سایز را به عنوان پیش فرض برای لیوت های دیگر قرار بدهیم (هر وقت یک لایوت جدید ساختم مقادیر اندازه دوربین و لایوت جدید مثل لایوت اولیه باشد)
آیا روشی است که پنل های بازی(امتیاز -  جان - زمان) بدون اینکه دوباره بخواهم برای هر لایوت های جدید از دوباره بسازم از پنل اولین لایوتم استفاده کنم . اگر روش به صورت  طراحی نبود به روش رویدادی. با تشکر فراوان.

پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1393/10/14، 01:27 صبح)'mehrdad.ch' نوشته است: آیا روشی است که پنل های بازی(امتیاز -  جان - زمان) بدون اینکه دوباره بخواهم برای هر لایوت های جدید از دوباره بسازم از پنل اولین لایوتم استفاده کنم . اگر روش به صورت  طراحی نبود به روش رویدادی. با تشکر فراوان.

نگاه اگر درست منظورتون را متوجه شده باشم نیاز نیست یکبار دیگه پنل بسازید فقط کافی از پنل لیون یک کپی بگیرید و در لیوت دو پست کنید در اینصورت دیگر نیاز به آوردن اسپریت جدید نیست و برای رویداد نیز باید بگم که باید دستورات لیوت یک نیز در دستورات لیوت دو کپی کنید ولی نیاز با ساختن متغییر جدیدی برای زمان و جان و امتیاز نیست چون متغیر ها لیوت های مختلف می توانند با هم در ارتباط باشند به مثال من یه نگاهی کنید:
سورس

پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77
سلام.
۱. ایونت‌های مشترک در بین چند لیوت: یک ایونت شیت جدید بسازید (بدون لیوت)، کارهایی رو که می‌خواید مشترکاً در بین چند لیوت خاص اجرا شود در آن بنویسید (مثلاً با استفاده از اکشن set canvas size اندازه‌ی پنجره رو تغییر بدهید) و بعد اون ایونت‌شیت رو در ایونت‌شیت‌های اختصاصی هر لیوت include کنید (کلیک راست کرده و گزینه‌ی Include event sheet را انتخاب کنید).

۲. اشیاء مشترک: روی شیئی که می‌خواهید مشترکاً در همه‌ی لیوت‌ها دیده شود (مثلاً پنل‌ها) کلیک کنید تا تنظیماتش در نوار ویژگی‌ها (Properties bar) دیده شود، بعد ویژگی Global را روی Yes قرار دهید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,328 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر