همکاری برای برترین ایده دنیا
سلام خدمت همگی 103
بنده در چند روز اخیر به یک ایده ای رسیدم که اگر واقعا اون طوری که می خوایم بشه توی دنیا صدا می کنه!!! 122
شاید خود ایده به تنهایی میلون ها بیارزه. 120  که فعلا نمی تونم حتی یه ذره ازش اطلاعات بدم الآن.
کار به صورت سه بعدی هستش و با یونیتی انجام میشه
بازی انقدر جذاب هست که کاربر حاضر میشه از خواب و خوراک بیافته و 24 ساعته بازی کنه یعنی یک بازی اعتیاد آور.
بازی به دو صورت پرداخت درون برنامه ای داره:
1.پرداخت درون برنامه ای گوگل پلی،بازار،مایکت و...
2. شارژ ایرانسل(به صورتی که کاربر با پرداخت شارژ ایرانسل گوشیش می تونه خرید انجام بده.
و بازی کاملا آنلاین و مولتی پلیر هستش که جذابیت بازی در اینجاست.
لذا از شما خواهشمندیم اگر در این مراتب زیر تجربه و استعداد دارید به ما افتخار با شما بودن رو بدید. 1

1.مشاور امنیتی و هکر جهت افزایش امنیت بازی
2.برنامه نویسی php & sql
3.برنامه نویسی c# & javascript
4.گرافیک 3 بعدی
5.تجربه زیاد کار با یونیتی

جهت اطلاع گرافیست معروف دیجی کالا و همچنین تیم سازنده بازی افسانه ملک محمد که اگر توی نت سرچ کنید می فهمید چه گرافیکی داره با ما همکاری خواهند کرد.
حتما بازی ملک محمد و یا تریلر اون رو دانلود کنید...

لطفا فقط در این جهات با ما تماس بگیرید. از طریق پیام خصوصی یا  آیدی تلگرام بنده و یا زیر همین پست.
کد:
@sm88888
با تشکر که این متن رو خوندید 10 1
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باسلام

در رابطه با مورد 2 و 3 که البته مورد 3 فقط سی شارپ هست میتونم بصورت پاره وقت باهاتون همکاری داشته باشم .
البته نوع همکاری و حقوق یا مزایا هم بستگی داره ، اگر تضمین بکنید که درآمد ما به چه صورت هست براتون نمونه کار هم خواهم فرستاد .

درضمن بنده ساکن مشهد هستم .

آهان برای امنیت هم خودم میتونم انجام بدم ، اما باز حرفه ای تر از خودم یکی از دوستانم هست که ایشون هم میتونن کمک کنن .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
در آمد به این صورت هست که بعد از انتشار هر پولی از طریق پرداخت درون برنامه در اومد به دسته مساوی بین هر تعداد از اعضای تیم تقسیم میشه.
برای اطمینان شما هم قرار داد اگر خواستین می بندیم.
و در مورد امنیت پرداخت درون برنامه یه کارایی کردیم ولی به شما هم نیاز داریم ممنون میشیم به جمع ما بپوندید.
اگر دلتون خواست نمونه کار از طریق پ.خ بفرستید
با تشکر
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلامی دوباره

با احترام باید بگم که در رابطه با کار بصورت پروژه ای مشکلی ندارم ؛ اما اینکه بین همه بصورت یکسان انجام بگیره رو بنده قبول ندارم ، بنده الان در گروهی هم که خودم هستم ، بخاطر برنامه نویسی و کارای موتور و همچنان تغییرات امنیتی و سرور بازی دارم 34 درصد میگیرم که البته در حال حاضر دانشگاه خ داخل مشهد داره مارو ساپورت میکنه .
اگر بنده بخوام همین کار هارو نیز برای گروه شما انجام بدم یعنی در اصل کار 4 نفر رو دارم انجام میدم و باید به ازای هر کاری به هر فردی پورسانت رو بدید نه به ازای نفرات .

گروه فعلی خود بنده بیش از 3 ساله که داریم روی یک پروژه کار میکنیم ، در حدی در کارمون حرفه ای هستیم و مطمئن هستیم به کارمون که پروژه ای با 480 مگ دیتا رو به 89 مگ کاهش دادیم بدون حتی یک درصد کاهش کیفیت یا لگ در بازی ...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهم استخدام برنامه نویس PHP در تهران hasansanaei 0 205 1403/5/13، 08:34 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart تیم تولید بازی okgames ehsanavy 0 359 1403/2/30، 10:45 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  دعوت به همکاری از بازی سازان کانسراکت ٣ iflashlord 0 2,588 1400/1/21، 11:29 عصر
آخرین ارسال: iflashlord
  خرید اشتراکی کانستراکت 3 persiangamer 20 9,870 1400/1/21، 08:29 عصر
آخرین ارسال: persiangamer
  فراخوان نویسنده ARKEYA 0 1,450 1400/1/2، 07:36 عصر
آخرین ارسال: ARKEYA

پرش به انجمن: