مشکل گروه فاصله
Question 
سلام 
وقتی میخوایم بگیم اسپرایت 1 در مقدار فاصله x به اسپرایت دو رسید فلان اتفاق بیفته از pick by comparison و کد distance استفاده میکردیم 
حالا می خوام وقتی اسپرایت 1 به مقدار فاصله ی x به اسپرایت 2 یا اسپرایت 3 یا اسپرایت 4 رسید فلان اتفاق بیفته  
و همینطور وقتی اسپرایت 2 به مقدار فاصله ی x به اسپرایت 1 یا اسپرایت 3 یا اسپرایت 4 رسید فلان اتفاق بیفته  
تعداد اسپرایت ها زیاد هست و میخوام کوتاه ترین راه باشه چگونه میشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اگر اندازه ای که میخواین مقایسه کنین، مقدار ثابتی برای همه اسپرایت ها هست،فکر میکنم همه ی اسپرایت ها رو بذارین داخل یه Family و با استفاده از pick by comparison ، کاری که تا الان میکردین رو انجام بدین.

اگه اندازه ها یکی نیستند، بازم داخل Family بذارین و به family که ایجاد کردین، instance یی بدین ، مثلا howfar و مقدار عدد باشه و در همون شرطی که مقایسه میکنین،instance رو هم بررسی کنین.

امیدوارم جواب بده،
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/19، 09:45 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام
اگر اندازه ای که میخواین مقایسه کنین، مقدار ثابتی برای همه اسپرایت ها هست،فکر میکنم همه ی اسپرایت ها رو بذارین داخل یه Family و با استفاده از pick by comparison ، کاری که تا الان میکردین رو انجام بدین.

اگه اندازه ها یکی نیستند، بازم داخل Family بذارین و به family که ایجاد کردین، instance یی بدین ، مثلا howfar و مقدار عدد باشه و در همون شرطی که مقایسه میکنین،instance رو هم بررسی کنین.

امیدوارم جواب بده،

مقدار فاصله ثابت هست . 
این کاری که گفتین انجام دادم ولی جواب نداد.
در pick by comparison 
کد instance برای x و y اسپرایت مورد نظر و x , y فامیلی تعیین کردم عمل نمیکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,326 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi